סיכום שבועי

ady18

Well-known member
אתה קורע זה כול כך הזוי שזה עצוב;../images/Emo4.gif

oranitoosh

New member
עונה..

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "אם אלה החיים".. שמתי השבוע סוף סוף פאנטו, ושמתי את זה !
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "המנגינה הנכונה"- של לירן נדל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המורה שלי שהגישה אותי על ציון טוב בספרות.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של יוני בלוך!!! מאכל השבוע שלכם? סלט עם רצועות עוף קריספי, ולא של הבורגרס בר, אלא שלי! בילוי השבוע שלכם? לא היה... פאדיחת השבוע שלכם? לא שלי, של חברה שלי, באמצע הבגרות בספרות חברה שלי חסרת הטאקט שאלה את הבוחנת אם היא יכולה ללכת לעשות פיפי? חחחח... ציטוט השבוע שלכם? "ביי חברות, נתראה בעוד 10 שנים בפגישת מחזור.. אה בעצם נפגשים עוד 10 ימים במועד ב' של מתמטיקה..אה, וגם במועד ב' של אנגלית.. טוב נו, על מי אני עובדת, בטח נראה אתכם גם שנה הבאה פה משלימות את כל הבגרויות.." חח.. חברה שלי ברגע של דיכאון. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בגרות בספרות.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעת סיום של הלהקה שאני שרה בה.. אני די בלחץ.. וגם אני מתחילה לעבוד.. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? במחבת!!! 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 4. פורום קרן פלס

sag18

New member
סיכום שבועי!!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לרוץ לרוץ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? move - Andreas Lundstedt תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפי שפילמן? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעת הטיוי דאנס 2007 מאכל השבוע שלכם? עוף עם אורז וזתים.... בילוי השבוע שלכם? הופעת הטיוי דאנס 2007 פאדיחת השבוע שלכם? כניסה יציאה וכניסה חזרה מסולו בטעות ציטוט השבוע שלכם? הייתם מאולים! (דפי שפילמן) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הריצה סביב בית שטיינברג 3 פעמים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בריכת נפשונית... שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו
2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה
2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. דפי שפילמן, מאיה וייס, טל שופט, טל אשר ואחותו חן ומייקל לואיס. אני רוצה עוד הפעם את הופעת הטיוי דאנס לפחות 5 פעמים! (אני הופעתי שם...) *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן וגם טיזינאבואה. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. לפחות הלוך...

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"פסק זמן" למרות שהוא רק שלה חלקית. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?"גיטרה וכינור" שלום חנוך. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הניהול של פורום מיה דגן [לא בתפוז] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט fight club [אני פשוט אמליץ עליו כל שבוע הוא גאוני] מאכל השבוע שלכם?אבטיח בילוי השבוע שלכם?הופעה של חברים. פאדיחת השבוע שלכם?X ציטוט השבוע שלכם?We are the all-singing all-dancing crap of the world - fight club דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:העניינים הנשיים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין לי שום דבר מיוחד, סתם כיף. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 2. בתנור בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 4. פורום קרן פלס - זה ממוזג!- בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. XDDD לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לכל מי שרוצה חופשה

למעלה