סיכום שבועי

eden83

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא שמעתי... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הייתי בקורס משצ"ים 4 ימים!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?אפרופו, מגנום ובמבה בילוי השבוע שלכם?לישון פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור לי ציטוט השבוע שלכם? בקורסח אז חגג למישהו יומלודת אז ילד אחת אמרה:"די אנשחם לא נמאס לכם לגדול!!"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקום כל יום בחמש בבוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: המשך הקורס שזה 5 ימים שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס הכל (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. מטיס את כולם לטורקיה *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.

BRANGELINA

New member
בהצלחה בקורס!!

חח בשביל שאנשים לא יתפלאו אז אני המדריכה של עדן...

../images/Emo46.gifמה להנות

זה עניין של עיקרון להביע מחאה אם לא הייתי הולכת להופעה של מירי
הייתי שם בטוח

OpenYourEyes

New member
אני לא אומרת שזה לא לגיטימי שאין לך דעה

פשוט לדעתי העניין הזה נוגע לכולנו- גברים ונשים. זוהי שחיתות מדרגה ראשונה, ומדובר באדם שחשב שמותר לו לעשות הכל ושייצא מזה נקי, והנה- הוא באמת יוצא מזה (כמעט נקי). איזה מסר זה נותן לכולם? אותי זה מאוד מאוד מקומם. גם אני סבלתי מאדם שחשב שמותר לו לעשות הכל. אנשים הם לא כפי שהם נראים בהתחלה, ומסתבר שהם מסוגלים לכ"כ הרבה רוע.

Red Daniel

New member
למה כולם כ"כ נמהרים להחליט?

אין אף ראיות חותכות שהוא עשה משהו, אולי הוא חף מפשע כמו ב"האלופה" עם רה"מ? לפי דעתי לא סתם לא הגישו כתב תביעה.

OpenYourEyes

New member
אי אפשר לדעת ב-100% שהוא אשם

מצד שני אני ב-99% בטוחה שהוא אשם. אני ב-99% בטוחה שהוא יצא מזה רק בגלל שיש לו כסף לעורכי דין ממולחים מאוד, מניפולטיבים מאוד ובקיעים מאוד במה שהם עושים. יש כ"כ הרבה עדויות וכ"כ נשים שהתלוננו. מה, לכולן משעמם בחיים? כולן החליטו לנקום בו? נשמע לי מופרך. זוהי דעתי ודעתם של עוד רבים, וכמובן שאין בה בשביל להשפיע במשהו, גם ככה לא ממש שמים על דעת הקהל במדינה הזאת, אבל להפגנה הזאת הרגשתי שאני צריכה ללכת- בלבד בשביל ההרגשה. את "האלופה" הפסקתי לראות אחרי שקלטתי שהעונה הנוכחית בזבל, אז אין לי מושג על מה אתה מדבר חחחחח.

shir828

New member
אולי כמו ב"אלופה"? האלופה רחוקה מהמציאות.

החיים הם לא טלנובלה... למרות שיש אנשים בעולם שהם דרמה קווין כמו בטלנובלות אבל.. אסור לנו להשוות את החיים לטלנובלה.

Koala Girl

New member
אני../images/Emo176.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אין לך מקום - היהודים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: החופש ברביעי-חמישי:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ אין.. מאכל השבוע שלכם? שיפודי טופו
בילוי השבוע שלכם? ימי הולדת במשפחה?
"בילוי".... פאדיחת השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: להיות בבסיס..כרגיל(איזה כיף שעוד מעט אני לא אצטרך להגיד את זה!) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד שבוע לקראת השחרור... שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 2. בתנור בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל - הלוואי שיהיה לי כסף
4. פורום קרן פלס וחוץ מהכוויות שמש הכל נכון... לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לכולם

הייתי בהופעה של קרן בקימלוט היה נפלא

אחרכך הייתי בהופעה של יעל נחשון ישבתי שם על הכיסא ולא היה לי נוח כי כל פעם הזיזו אותו .

למעלה