סיכום שבועי

Inbar789

New member
אני מסכמת../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "סיגליות" עם דיוויד ברוזה
ומבול, כמו כל שבוע
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? יש כמה: - סיבה לעזוב - יוני בלוך. - אנבל-לי - יוני בלוך. - גיטרה וכינור - אדיר אוחיון ומרינה מקסימיליאן בלומין. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אותה תמונה של תמר ^^. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא
היא באה איתי לזאפה! והשבוע קנינו כרטיסים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - שרק 1 ו-2. ספר- נער החידות ממומביי. דיסק - הרגלים רעים של יוני בלוך. תוכנית טלוויזיה - כוכב נולד. מאכל השבוע שלכם? קרח!
בילוי השבוע שלכם? בית
פאדיחת השבוע שלכם? לא היה. ציטוט השבוע שלכם? "את מה שהלב לא יכול להבין, לא יוכלו להסביר גם דמעות"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: 2 מתכונות בפיזיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שהמתכונת השלישית בפיזיקה תעבור.. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה 6. במחבת
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס 5. תשובות 1,2,4 נכונות
(שאלה מכשילה ) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Inbar789

New member
בכלל לא.../images/Emo103.gif

בסה"כ צריך להעתיק את הטקסט שרוצים לתיבה וללחוץ על "עשה מודגש". הכי פשוט בעולם. זה האתר הראשון שהכנסתי למועדפים

Nimrod121

New member
"מדגישומטיק" זה אתר מאוד יעיל

לכאלו שרוצים להדגיש מילים או משפטים בפורומים של תפוז. הנה האתר.

סיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
, איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה, שירה (של מירי) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לאילת, למרות שהיה ממש חם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של אוהד חיטמן שלמרות שהוא ממש ישן רק השבוע קניתי אותו
מאכל השבוע שלכם? במבה
בילוי השבוע שלכם? KINGSCITY באילת
פאדיחת השבוע שלכם? הייתי באילת ובאתי לשאול חברה שלי מה השעה בחיפה...
ציטוט השבוע שלכם? "ביום הראשון חם אבל אחרי זה מתרגלים לחום ולא מרגישים אותו" (אמר האיש במלון וטעה בגדול)
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הנסיעות לאילת וחזרה באוטובוס... זה מגעיל, מציק ואי אפשר לישון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לידיד שלי
שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס כל התשובות
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. אני נותנת
לקרן..., אחרי החום של אילת, ואני יודעת כי חזרתי משם בחמישי בבוקר..., היא צריכה חופש בחול להתקרר קצת אבל שתחזור בזמן להופעה בזאפה...

אני יודעת..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נענה גם פה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?שמעון השכן שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? חסר לי של יעל נחשון (אריק כתב) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעות (יעל נחשון, כנסיית השכל) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם?הופעות פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם?השעה הכי חשוכה היא השעה שלפני עלות השחר
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום מוקדם לעבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של מירי שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו
2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1.
ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל 4.
פורום קרן פלס (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. לחו"ל (לא לסודן איראן וכו' אבל עם כרטיס טיסה חזרה) לאימא שלי

../images/Emo163.gif

עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-לראות את מירב סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אנינעכשיו קוראת את יונה ונער של מאיר שלו.
מאכל השבוע שלכם?ארוחה במינה טומיי

עונה../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? 'אנבל לי' - יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אאאין יותררררר ספרותתתתת EVER!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום 'הרגלים רעים' של יוני בלוך
מאכל השבוע שלכם? כדורי שוקולד
בילוי השבוע שלכם? מקס ברנר עם האמריקאיות
... וגם ת"א! אח, דיזינגוף סנטר
. פאדיחת השבוע שלכם? אממ לא זכור לי.. ציטוט השבוע שלכם? (תחשבו שזה באנגלית->) "יש הבדל בין ביצ' לבין ביייאאאאצ'.. אומרים את זה אחרת.." האמריקאיות מנסות להסביר לנו איך אומרים ביצ'=ים , ואיך אומרים ביצ'=כלבה.. ויש הבדל!!!
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אין משהו.. אחלה שבועעעע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: וואי האמת שאני ממש לא מחכה לשבוע הבא.. אני מתחילה ללמוד למועד ב' במתמטיקה..
הא בעצם יש משהו.. ללכת לשרק!!!!
שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור
תסכימו איתי שאנשים שמכינים שניצל תירס במיקרו צריך להשמיד!!! 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה
2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. יאי
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לקרן המדהימה הזאת

OpenYourEyes

New member
אני ממש מסכימה איתך בעניין השניצל תירס

אני כבר הרבה זמן חושבת ככה, וכל פעם נקלעת לויכוחים עם "האחרים" שבסופו של דבר לא מובילים לכולם. אין מה לעשות, לא ניתן לגשר מעל הפערים, חייבים להשמיד אותם! ("האחרים"= אלה ששמים שניצל תירס במיקרו).

OpenYourEyes

New member
או זה או שתכנעי לנורמות ותכיני בתנור

את מוקפת. כדאי שתכנעי! אוח קפא לי המוח מהמזגן.

blackfield2

New member
אבל אני עצלנית!! ../images/Emo6.gif

אני כל יום אוכלת שניצל תירס במיקרוגל!. נראה לך יש לי כוח להפעיל את התנור?!... בואי נתפשר ואני אוכל את זה קפוא?!. זה טעים לי!!... (את מוזמנת לראות את הסיכום שלי בקשר לזה..חחח..) סירופ מייפל יתקבל בברכה!.

למעלה