סיכום שבועי

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה
) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "סיגליות" עם דיויד ברוזה, "מבול" "מה שבאמת" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "תמונה" של מירי והשירים של ROXETTE תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מממ...היה לי שבוע די חרא אבל החברה הכי טובה שלי בעולם(קוראים לה מאיה) הצליחה לעודד אותי וגם דנע (חלקכם מכירים אותה) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יומני הנסיכה הספר והסדרה "הנפילים" מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ חביתה בילוי השבוע שלכם? לא היה משהו מיוחד.. פאדיחת השבוע שלכם? לשם שינוי לא היתה לי... למרות שאני עושה הרבה פדיחות ואז נקרעת מצחוק מהן. ציטוט השבוע שלכם? "דבר! אתה על תרום כאפה" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל הדמעות ששפכתי השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: זה לא בדיוק שבוע הבא...זה מחר אבל הופעה של עברי לידר. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. פורום קרן פלס 4. אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
(שאלה מכשילה ) או שהתשובה מתוחכמת...
כל חוץ מחול כל הדברים נכונים בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. אני רוצה טיסה לסורים מקוסטה ריקה!!! לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לדנע ומאיה(החברה הכי טובה שלי) שתמכו בי כל השבוע הנורא הזה

נעה 124

New member
"ויש גם ימים שהכל בבלאגן, בלאגן אחד גדול..."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? הכול (בביצוע של ההופעה
) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הייתכן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
... היא זוכרת אותי!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום בעזריאלי מאכל השבוע שלכם? גלידה בילוי השבוע שלכם? הופעה פאדיחת השבוע שלכם? התמונות שלי עם קרן... ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הארנב שלי מת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני נוסעת לאילת
שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו
2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לשלוש חברות שלי (הדר, ענת וענבל) סתם כי הן היו ממש חמודות השבוע
*חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. אני לא עניתי נכון
אני סימנתי שתי תשובות, אתם אמורים לפסול אותי...

Nimrod121

New member
מסכם.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Nickleback - This Is How You Remind Me. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא היה דבר מיוחד שעשה לי את השבוע. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרטים "מכוניות" (Cars) ו"גיבור על נמלים". מאכל השבוע שלכם? ידידה מאוד טעימה, ארומה, ג'אנקפוד (מקדונלד'ס). בילוי השבוע שלכם? יציאה לקניון עם ידידה והייתי פעמיים בבריכה. פאדיחת השבוע שלכם? זה הולך כך- הייתי בבריכה פרטית של מכר (תירגע דניאל), בגינת ביתו. הפלאפון היה מונח על שולחן עץ רחוק מהבריכה והוא צילצל. בדיוק קודם לכן, דיברתי עם ידידה מסויימת. אמא של החבר הביאה לי את הפלאפון, היא ענתה לשיחה (מבלי לדבר) והביאה לי את הפלאפון בכדי שאענה לו בבריכה. משום מה חשבתי שזו הייתה הידידה הקודמת שדיברתי איתה. אז התחלתי לומר לה כל מיני דברים אישיים ולבסוף גיליתי שאני מדבר אל ידידה אחרת (רק אחרי שהסתכלתי על השם בפלאפון שלי- שמופיע תמיד תוך כדי סליחה). כי פשוט יש להן קול ממש דומה. אז יש התנצלתי וזה היה כל כך מביך. ציטוט השבוע שלכם? אין. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על החום הכבד הזה, לעזאזל. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שגל החום הזה ייפסק. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל נגיד. רק שיהיה מטוגן. 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה | בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. אני אעניק מטוס לנופש לקרן ולכל חברי הפורום המקסימים. *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.

ady18

Well-known member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?פ'גו 92 והחדש שלה ושוכחת אותך שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?יום חדש נפלא חסר לי מילים האקדח פשוט ש פניך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?ציפס בילוי השבוע שלכם?הופעה של קרן ויעל פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:היה שבוע טוב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור?במיקרו 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם?4 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש.

BRANGELINA

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo152.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif../images/Emo112.gif../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?אביתר, אם אלה החיים, מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?מוש בן ארי- בין הצלילים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט הסודות סרט ממש יפה.....רק חבל שאבי נשר אוהב להכניס לסרטים שלו קטעים של לסביות וזה קצת הרס... מאכל השבוע שלכם?במבה בילוי השבוע שלכם?קניון פאדיחת השבוע שלכם? --------- ציטוט השבוע שלכם? --------- דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כל השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עוד 10 ימים טורקיה!!!!!!! שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות
שמש וכל הג'אז הזה
2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. לכל מי שבא לו חופשה מרגיעה..(אל תיסעו לאפגניסטן!ממש לא רגוע שם!!!) *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.

TTתמרTT

New member
סיכום.../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? החדש-יאו באמת שאין דברים כאלה. באמת. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?לא היה . פשוט לא! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:הנה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ברור שקרן..! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סושי @ מאכל השבוע שלכם?סושי! בילוי השבוע שלכם?היו הרבה. אין לי כח לכתוב.. פאדיחת השבוע שלכם?אמ.. אולי המקום שישבתי בו בקמלוט
וכל פעם שהיה ספוט על קרן אז היה גם ספוט עליי
חחחח ציטוט השבוע שלכם? "קולי נאלם לבי נרגששששששששששששששששששש בא לשכונה בחור חדש" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:נאדה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא יודעת.. חופש אז בזרימות.. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור - ברורררררררררר
3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
|! 4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש.

khvh5

New member
השבועע שלי..

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? על שפת ים הכנרת (בסנדלים) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תברח -שירי מימון [אפילו שקרן כתבה ..] תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממ האמפי שלי בלעדיו הייתי אתמול משתגעת מהחום בטבריה ומבן הדוד שלי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ אם אתם נוסעים לטבריה קחו יותר מ-ליטר וחצי מים.. טוב זה טיפ אממ בא לי להמליץ על הספר "חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן" מאכל השבוע שלכם? בייגלה P: בילוי השבוע שלכם? נסיעה לטבריה..... אבל היה חםםם שם... אהה כןן להיות מול הכנרת ולשמוע " על שפת ים הכנרת (בסנדלים)" פאדיחת השבוע שלכם? כלום.... ציטוט השבוע שלכם? אממ.. אין.. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:החום שהיה בטבריה.. והבעיה באינטרנט שלי שהיום היא צצה ואני מקווה שלא תצוץ יותר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אמממ.. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. טיול בחו"ל
הייתי רוצה אבל כנראה אני לא אטוס בחופש הזה.. 4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. מי שרוצה ... *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור.

shir828

New member
"אהובי ממלמל מתוך שינה, זה רק חלום רע..."../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "רכבת באירופה" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "שומרת לילה" מהאלופה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ...... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "ווינטר בלו ילדת פיות" טנקס! אני שוב קוראת ספרים^_^ מאכל השבוע שלכם? קרטיב לימון&קרטיב אננס, אייס קפה של אלונית
בילוי השבוע שלכם? המסיבת סיום של הו'וניקים.(?) פאדיחת השבוע שלכם? פיג'מה עם אייס קפה בלילה><" ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד שבועיים שנה לדיסק
שאלות בונוס: יאללה שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס
(שאלה מכשילה
) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. יופי טופי
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. בלופ. לאחותי. *חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. פאנן.

OpenYourEyes

New member
לא מן השבועות הטובים בחיי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פז'ו 92 והשיר החדש
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Love Spit Love- How Soon Is Now תמיד טוב קצת נוסטלגיה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חבר שלי, ששוב נאלץ להקשיב ולהתמודד עם הבעיות שלי. על כך שגרם לי להרגיש הרבה יותר טוב. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האמת שקניתי השבוע את הדיסק של קרן
(כי איבדתי את הקודם) אז ממליצה עליו חחחח. מאכל השבוע שלכם? לא כ"כ זוכרת מה אכלתי.. אבל איכשהו ירדתי קילו וחצי השבוע. לא יודעת איך ולמה. בילוי השבוע שלכם? מסיבת פרידה לחברה שטסה לחו"ל לעבוד פאדיחת השבוע שלכם? בטוח הייתה אחת, אבל כנראה שהיא לא כ"כ מפדחת, כי אני לא זוכרת אותה. ציטוט השבוע שלכם? "אללה הוא אכבר!!!"- אני, עטופה מכף רגל ועד ראש בשמיכה, מחזיקה בידי תרסיס נגד ג'וקים ופורצת את דלת האמבטיה במטרה להרוג מעין מוטציה שהיא שילוב בין עטלף, עכבר ופרפר... דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל מיני דברים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני רוצה לעזוב את העבודה שלי, ויכול להיות שמצאו לי סוף סוף מחליפה ואני אוכל לעוף. תשובה סופית אני אקבל בשבוע הבא אז מחכה לזה. שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. במיקרו 2. בתנור-
3. במנגל- שווה לנסות חחחח 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה
בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס (שאלה מכשילה
)
כל התשובות נכונות, מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה |סמייליגלגולעיניים| בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש.
כתבתי את השורה הזאת רק כדי שאני אוכל להעניק לעצמי

blackfield2

New member
"שמת לב שלשוקולד "השחר" יש ריח של פרות?...."

|דגש|שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פסק זמן..
ומבול, איך לא! |דגש|שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "נשל הנחש"- מאיר אריאל, "מפנה מקום"- ברי סחרוף. (חרשתי עליהם מלא כי אני הולכת להופיע איתם וזה
) |דגש|תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: |דגש|משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המדריכות החמודיזות שלי בנוער העובד
|דגש|עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני לא מאמינה שאני ממליצה על זה... אבל, אבא שלי קנה לי נעלי וואנס חדשות.. וקנה עם זה אחלה משחת נעליים!. נשבעת לכם כל הלכלוך מהנעליים הקודמות שלי נעלמו כלא היו!!..
|דגש|מאכל השבוע שלכם? כרגיל שניצל תירס. רק בגרסא משודרגת.. אין לי מושג למה אני עושה את זה, אבל בזמן האחרון אני נמשכת לסירופ מייפל. אני מתחילה לאכול כל דבר- עם מייפל!!. כן, נראה לי יש לי תסמינים של אישה בהריון. אז אכלתי שניצל תירס עם מייפל!! יש בעיות?!
ואני לא בהריון!
|דגש|בילוי השבוע שלכם? הבילוי הכי מעניין שהיה לי השבוע זה לקנות קולר חדש לחתולה שלי
|דגש|פאדיחת השבוע שלכם? צחקתי על חברה שלי בבריכה.. שיוו עזבו, אני לא רוצה להגיד בכלל!. זה היה כלכך מביךך!! |דגש|ציטוט השבוע שלכם? "רעות, זה רק נדמה לי?, או שלשוקולד "השחר" יש ריח של פרות ברפת?
|דגש|דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אבא עוזב את הבית.
|דגש|משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הומ... אין לי מושג.. |דגש|שאלות בונוס: |דגש|שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1. |דגש|במיקרו
(מה לעשות, עצלנית.. אין לי כוח לשים בתנור!
) 2. |דגש|בתנור 3. |דגש|במנגל 4. |דגש|אני אוהב/ת את זה קפוא
(כבר דיברתי איתכם על אוכל הריון לא?..) 5. |דגש|לא אוכל/ת את זה |דגש|בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. |דגש|ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה
2. |דגש|קניון, בתי קולנוע, בתי קפה
3. |דגש|טיול בחו"ל
כמה אפשר להבטיח?!.. בעע.. 4. |דגש|פורום קרן פלס
כמובן!. איך בלי
(שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. |דגש|לסיום אתם מוזמנים להעניק מטוס למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש. אני מעניקה לעצמי מטוס פרטי לתאילנד כדי לקחת פסק זמן ולשבת מול הים!
*חו"ל זה גם סודן, איראן ואפגניסטן. אין החברה מתחייבת לספק כרטיס טיסה חזור. האא!!.. לא..

Red Daniel

New member
שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?אביתר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?What Are You Waiting For-Gwen Stefany תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אף אחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמריקאן פאי!!! מאכל השבוע שלכם?שניצל תירס בילוי השבוע שלכם?מועדון פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה ציטוט השבוע שלכם? המשטרה לוקחת את החוק לידיים דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחן מתכונת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מבחן סיום באוניברסיטה שאלות בונוס: שניצל טבעול, במיקרו או בתנור? 1.במיקרו 2. בתנור 3. במנגל 4. אני אוהב/ת את זה קפוא 5. לא אוכל/ת את זה בילוי הקיץ האידיאלי שלכם? 1. ים, בריכה כוויות שמש וכל הג'אז הזה 2. קניון, בתי קולנוע, בתי קפה 3. טיול בחו"ל 4. פורום קרן פלס 5.מחנה אימונים בחו"ל (שאלה מכשילה ) בין העונים נכונה על השאלון יוגרל בילוי מספר 3- טיול בחו"ל*. לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לטוס לנופש.אמממ למי שרוצה

למעלה