סיכום שבועי. !NOW DO THE CHA-CHA

veredmp

New member
את יפהפיה, וכמו שמירי אמרה לך, גם רזית! מה את

רוצה

ה 22

New member
../images/Emo221.gif ולעדי היפה שאני בטוחה שחבר שלה יחזור

רק אם היא תפסיק לדבר על מיקי
אני במקומו הייתי מקנאה. סתתתתתתתתתתתם שבוע מבורך

../images/Emo221.gif../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין - בביצוע קרן והוא מתקשר אליי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): גרעינים-דני רובס תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני לא בבית, אבל מחר אני אעלה תמונה יפה שיש לי מהזאפה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המאמנת שלי הזמינה אותי לחתונה הכסף שלה ומאותו הרגע אני רק חושבת מה מביאים לחתונות כסף?
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הייתי ביוסף וכותנת הפסים-היה מהמם, מירי היתה גדולה מהחיים
מאכל השבוע שלכם: פתחו מתחת לבית שלי יוגורטיה, פשוט סוף הדרך.. יוגורט קפוא עם פירות ומי שרוצה גם שוקולד, עוגיות, דבש וכו'...
בילוי השבוע שלכם: ההופעה של קרן והופעה של דני רובס שהייתי אתמול והיה ענק וכמובן יוסף וכותנת הפסים.. היו לי הרבה בילויים השבוע
פאדיחת השבוע שלכם: שלא ירדתי במשקל השבוע
סקופ השבוע שלכם: ניקי גולדשטיין שר ממש טוב... ממש לא תפסתי ממנו עד יוסף ציטוט השבוע שלכם: בשבוע הבא אני חוזרת להנחות וזה ממש מפחיד אותי
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על הבדיקות... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נוסעת לראש פינה.. להופעה... נראה לי שיהיה מעניין שיהיה לכם אחלה של שבוע, לא קלטתי את עניין ה
... יום קסום

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifאני מכירה את היוגורט הזה!../images/Emo99.gif

הוא אלוהי.
איפה את גרה? יש כזה בת"א.

יש עכשיו חדש בגורדון פינת בן יהודה

זה נקרא תמרה ויש את הותיק יותר שנמצא ברוטשילד אני גרה בבן יהודה

אני צריכה לבדוק את נושא היוגורט הזה מקרוב

לא לרדת זה גם טוב העיקר לא לעלות

שירי, ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין, בביצוע של קרן
שיר מושלם! שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ים- המושבה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני במחשב הנייד ואין פה תמונות>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה של קרן, כמובן!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט 'איים אבודים' =)) וללכת לים! מאכל השבוע שלכם: פופקורןP: בילוי השבוע שלכם: ההופעה של קרן
פאדיחת השבוע שלכם: ב'סקס עם האקס' היה קטע שקרן הפסיקה לשיר, ושמעו אותי ואת חברה שלי שרותXD סתיו אפילו הסתובבה אחורה וצחקה
סקופ השבוע שלכם: אני מופיעה בפרסומת החדשה לקוקה קולה וילג' P: לקראת סוף הפרסומת רואים 3 בנות רוקדות, אני בצד שמאל של המסך- עם טוניקה כחולה, כובע ומשקפי שמש
ציטוט השבוע שלכם: 1) 'עדיף לאבד רגע מהסרט מאשר את הסרט כולו' (על משקל- עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע) 2) 'ניצחת רק בשביל לשחק אותי??', (התבלבלתי חח תוך משחק קלפים רציתי להגיד 'שיחקת רק בשביל לנצח אותי?') - ד"א בסוף אני ניצחתי אותה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ה ו ד ו - היר איי קאם!!@#$!:]] משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: אני כבר יומיים עם גלגלצ פתוח כדי לשמוע את 'אורח בעולם', וזה פשוט לא קורה!#@ חוץ מהפסקות של אוכל ושירותים אני באמת כל הזמן מקשיבה
אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה וואו, יש הרבה הפעם
סתיוי ישמנה אני אוהבת אותך
וד"א, לא שלחת לי עדיין למייל את המכתב טיסה שכתבת לי!
הדסי היפה
מירבי, פשוט.. כפרעעעעעלליייךךך!!!!!:]
לשיריק שיש לה עוד מעט יומולדת! ותהני במחנה בובה
אלי שהבטיחה להביא לי מזכרת מפולין ושבזמן שאהיה בהודו תקליט (כרגיל) את כל מה שיהיה ברדיו
לכל מי שפגשתי בהופעה- קסם (למרות שאת שכחת אותי
), ורד, עדי, גל וסיון
וכמובן לאחת וליחידה, קרן

למעלה