מסכמת ../images/Emo13.gif
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שי'הי'ה לנו בית, סוני אצל שוני, במכונית ליד הים, ואת, אם זאת האהבה שלך ... נו כל ה'הופעה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): איזה שיר מרנט תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אנחנו? לא שפויות? על מה אתם מדברים...(בדרך חזרה מהסרט..) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ה'הופעה
וגלי'ה אחר כך..כפרעלי'ה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: חחח הסרט 'אל תתעסקו עם הזוהן' עם חברות...הזווווווווי מאכל השבוע שלכם: הפי היפו! איזה טעיםםם בילוי השבוע שלכם: ה'הופעה
פאדיחת השבוע שלכם: נעעעע סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: "יואו יש לי סחרחורת...כמה אכלנו!"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: - משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בע"ה לנסוע למקום שגדלתי בו, לצלם שם קצת, אולי להיפגש עם חברות מהמושב הקודם ועם חברה שלא ראיתי די הרבה זמן משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה
לקסם שאירחה אותי
לורד כי אני אוהבת אותה הרבהמאודהמון..
ליעלי כי כפרעלי'ה ואיזה כיף שראיתי אותך השבוע!
למירבי בתקווה שתפסיקי לנשוך
לעדי שבכלל לא עקצה אותי בהופעה!
לטל לי'היא שהעלתה את הווידיאוים
לגל שהי'ה כיף לראות אותו בהופעה
לפולו שישבה שולחן מאחורינו והיא והאנשים שהיו איתה לא הפסיקו להצחיק אותי
לה 22 שהיתה חסרה לי בהופעה
שבת שלום