סיכום שבועי. !NOW DO THE CHA-CHA

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי. !NOW DO THE CHA-CHA

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה

shir828

New member
אני. אני אני אני!!! O:

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיג'ו, אה... כל הדיסק.
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל מיני שהיו ברדיו
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחיות? לא יודעת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סיפור סינדרלה^^ מאכל השבוע שלכם: כריות*_* בילוי השבוע שלכם: ללכת לירקון, לקנות נעליים, להסתובב במושב עם עדי. פאדיחת השבוע שלכם: לא זוכרת. אבל בטוח הייתה. סקופ השבוע שלכם: ביום שני אני עוזבת. לצפון, לבעקבות. הצילוווווו, אני מקווה שאני אחזור חיה|: ציטוט השבוע שלכם: "אוף, אוף, אוף" XD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אתמול בערב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אומייגעד!!!!!!!!!!!!!!!1!!111111
ב-ע-ק-ב-ו-ת-!
אסור לי לצפות יותר מידי, ציפיות יש רק בכריות..
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: אתם תתגעגעו אלי, נכון?
אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה
דווקא לא נראה לי שאוהבים את האייקון הזה פה, אבל לא משנה..
לנעה כי בכל זאת אנחנו צריכות להפגש (אנחנו לא נטייל איתכם השנה, אנחנו בכל זאת עם עמק, אבל חפר
)
ליעל כי.. ככה?
ולאלינור... כי היא צריכה להביא לי משהו בתמורה לבועית*אהמ.אולסטאר.אהמ*

אני עם מועקה בלב../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): שירי מחזמר יוסף וכתונת הפסים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לראות את מיקי יום אחרי יום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:לראות את קרן ומירי יום אחרי יום מאכל השבוע שלכם: אייס בלנד שוקלד לבן ששתיתי בקופי בין לפני ההופעה (ישבתי יחד עם מירב ו- ורד) בילוי השבוע שלכם: הופעה של קרן בזאפה ויוסף בכתונת הפסים פאדיחת השבוע שלכם: מי שעשה את הפאדיחות שלו השבוע זה היה הדפוק הזה שישב מאחורי בזאפה בהופעה של קרן. סקופ השבוע שלכם:ראיתי את מיקי יום אחרי יום. ציטוט השבוע שלכם:"אתה חתיך הורס אז אתה בטח הומו " דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הבן זוג שלי טס לבודפשט. חוזר רק ב11/8. עצוב לי. אני מתגעגעת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לעבור בחינה ראשונה של סמס' ב' בהצלחה, לקבל את כל הקורסים שאני רוצה בבנית מערכת לשנה הבאה ביום א'. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: קניתי לי יומן חדש והוא של פו הדב (מפתיע
) למרות שיש לי יומן של הסתדרות המורים. אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה ל- ורד- שבזכותה שמעתי את ההופעה של מוריסי למירב- כי בא לי לקסם (למרות שלא הביאה לי חמצוצים)
לסתיו (למרות שהיא לא יודעת לקרוא
) ולשירי למרות שחזרת מחו"ל ולא הבאת לי כלום

גלגולש

New member
יאללה בלאגן:

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): סוני אצל שוני שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה, כמובן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אחרי ההופעה יצא לי לומר שלום לקרן, ואיך שהיא ראתה אותי היא אמרה "היי, גל" וזה היה כל כך כיפי. מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: הממ.. ההופעה.......
פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ביום שבת- מסיבה עם חברים משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: כיף לי בהופעות איתכם אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה :

ady18

Well-known member
../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): לרוץ לרוץ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כול מיני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קניית בגדים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בלינצס בילוי השבוע שלכם: קניון פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:השבר ולוותר על ההופעה והכאבים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הביקורת כמובן לראות מה הלאה ,סרט משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה מירב
על הכול תודה שירי
שחזרה בשלום לארץ ונהנתה...

בר יעקב

New member
סופו של שבוע מעייף.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): סוף הרגש.
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): בטוח לא השיר 'אגו טריפ' של עלמה זהר.
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: -
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שני הבני דודים הקטנים שלי (אני מתנחל אצל דודים שלי).
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסדרה 'חשופים' ממש טובה.
מאכל השבוע שלכם: שניצל?
בילוי השבוע שלכם: בעזריאלי עם סיו, ועם הדודים בקניון ארנה ובנמל באותו היום.
פאדיחת השבוע שלכם: עזרתי לדוד שלי לבנות את הבית החדש שלו, בקיצור, הייתי פועל בניין מ7:30 עד 16:30
סקופ השבוע שלכם: לא כל הילדים הקטנים שונאים אותי.
ציטוט השבוע שלכם: "אתה שלולית" הבן דוד הקטנטנן שלי מצחיקון.
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא משהו מיוחד.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: גם לא משהו מיוחד.
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: הצביעו לקרן בגלגל"צ.
אתם מוזמנים להעניק
לא מכיר כאן כל כך.

נעה 124

New member
אנחנו גם לבד, אתה הרי יודע../images/Emo7.gif../images/Emo131.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): לא זוכרת מה שמעתי השבוע..XD שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): הילד של כולנו-אביב גפן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הממ.. שאלה טובה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הארי פוטר הרביעי זה ספר מגניב. קראתי אותו בפעם ה-5^^ מאכל השבוע שלכם: שוקולד לבן עם עוגיות
בילוי השבוע שלכם: הממ.. סרט? פאדיחת השבוע שלכם: לא זוכרת, אבל בטוח היו סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: לא זוכרת>< דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אחותי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מחנה בעקבות
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית: תתגעגעו. טוב? אה, ואני רוצה תיק חדש!
אתם מוזמנים להעניק
לשיר, כי אנחנו צריכות להיפגש לליהי, שסופסוף חוזרת השבוע ולכל מי שיש לו מה לעשות עם בועית

shir828

New member
יאי^^ יש לי בועיתD: *אושר*

את יודעת שלפני שנה נפגשנו פעם ראשונה?.. XD

נעה 124

New member
נכון P:../images/Emo131.gif

ודיברנו פעם אחת אולי
כל הזמן רק אמרנו שלום אחת לשנייה><

shir828

New member
לאלאלא.. בדיוק היום נזכרתי בפלמ"ח..

דברנו פעם אחת ב"את נעה?"
פעם אחת באוטובוס, שישבת מאחוריXD נראלי ששאלתי אותך מה השעה, אם כן, אז כנראה ניסיתי להתחיל איתך. גם דברנו בכנרת. אבל לא דברנו דברנו, מילים כאלה.. סתם כזה "הממ... היי... אז.. הממ.. היי?"

נעה 124

New member
וואלה, שכחתי מהאוטובוס..../images/Emo131.gif

את מנסה להתחיל איתי?

BRANGELINA

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif../images/Emo110.gif../images/Emo205.gif../images/Emo19.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): סוני אצל שוני, הוא מתקשר אלי,מבול,מי היה מאמין-מההופעה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):סוף סוף-מארינה..שיר חמוד תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:ניסים-הארנבת שלי ז"ל......... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דולפין דו-דבשתי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ההופעה..היה ממש כיףף מאכל השבוע שלכם:מזרק שוקולד במקס ברנר..חח התפרעתי..ישר לוריד בילוי השבוע שלכם:ההופעה ואתמול עם חברות ולפני יומיים הייתי בסדנאת אומנויות לחימה וזה מגניב(חוץ מזה שכל הרגליים שלי סימנים כחולים..) פאדיחת השבוע שלכם:ממ לא יודעת סקופ השבוע שלכם:אמא שלי זכתה בזוג כרטיסים להופעה של יעל נעים מחר מגלגל"צ!!!!!!!!! ציטוט השבוע שלכם: משהו שורד אמרה לי בזאפה:נתניה=נשמה תביא ניידת יש הרוגים..חחחחחחחחחח דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ת"א עם חברה משהו שיש לכם להוסיף ואתם חשים שזה יביא סוף להעשרת האורניום האיראנית:שצריך לפוצץ את אחמדיניג'אד(אני לא מאמינה שהצלחתי לכתוב את השם שלו!!!:-O)האידיוט הזה!!!! אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, סתם כי נראה לי שאתם ממש אוהבים ת'אייקון הזה. המילים "לכולם", "לכל הפורום", "לכל מי שרוצה" ו-"אני לא רוסי, אני אוקראיני!!!" שוב אסורות לשימוש, כי חזרתי מחו"ל אז נגמרה המסיבה:
למירב
לטל ליהיא
לורד
לעדי
לסתיו
לגל
לאלינור
ולכל מי שראיתי בהופעה שכחתי אותו
וכמובן לקרן שהיה ממש כיף לראות אותה ולקבל חיבוק ממנה...חח

I מ י ר ב I

New member
וואי,איזה כיף לאמא שלך!

את הולכת איתה? גם אני התקשרתי להשתתף,אבל אני לא זכיתי. היא מצויינת!

יעל נעים../images/Emo99.gif!! תלכי עם אמא שלך להופעה!@#:]

תודה על הבועית, אני מניח שאני כלולה ב- 'ולכל מי שראיתי בהופעה שכחתי אותו'

למעלה