סיכום שבועי

../images/Emo20.gif

שם: חני. גיל: 25 אזור: ב"ש. שיר השבוע: Snow patrol- run להקת השבוע: Muse סרט/סדרת השבוע: הישרדות. ספר השבוע: Eclipse שבדיוק התחלתי. משהו טוב שקרה השבוע: העלאה במשכורת. משהו רע שקרה השבוע: טילים על ב"ש.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אין כאלה. ציטוט/י שבוע: "תמיד אהבתי להגיד שיש לי לב של ילד, ואז הייתי מוסיף שהוא נמצא בצנצנת על שולחן העבודה שלי" (סטיבן קינג) ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה? בינתיים כן, למרו תשלא הייתי כאן בימים האחרונים בגלל כל המצב...

מסכמת

שם: לירן גיל: 23 אזור: ירושלים שיר השבוע: Decode להקת השבוע: פארמור ואוונסנס סרט/סדרת השבוע: מרתונים של חברים ספר השבוע: New moon שסיימתי סופסוף! והתחלתי את Eclipse משהו טוב שקרה השבוע: נפשגתי עם החבר שלי שלא ראיתי פוווול זמן משהו רע שקרה השבוע: המצב בדרום....:( דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא קרה משהו שנכנס באף אחת מהקטגוריות ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? ככןכןןןכןכןכןכןןןןןןן בחיים שלי לא כתבתי כ"כ הרבה תגובות בפורום! פשוט לא היה על מה, ופה יש:) אוהבת את הפורום הזה!

אני

שם: אלינה גיל:15 אזור:צפון שיר השבוע:another whay to die להקת השבוע:פארמור (רק כי אהבתי תקליפ XD) סרט/סדרת השבוע:דמדומים רק השבוע ראיתי ספר השבוע:דמדןמים רק התחלתי וזה מממש יפה משהו טוב שקרה השבוע:92 באנגלית משהו רע שקרה השבוע:מבחנים דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? כן מאד תודה על התמונות!

Orange Sky

New member
סיכום שבועיD:

שם: ניצנוש<:
אזור: חיפה
שיר השבוע: Elton John - your song
להקת השבוע: Smashmouth וסימפל פלאן
סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות, ניפ טאק, חלום אמריקאי, השרדות ישראל (נתן
) ה'גוב האיטלקי
, סיפורו של מתיו שפרד
ספר השבוע: ברייקין דאן ומידנייט סאן
משהו טוב שקרה השבוע: ברייקין דאן
משהו רע שקרה השבוע: מלחמה. סוכרזית. מתכונת מחר.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא זוכרת חחח חפירות על סאגת טוייליט עם הרבה אנשים
אה וחלום שאליס בהריון מאדוארד.XDD
ציטוט/י שבוע: אין^^
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? ברורD:

Paz Love Gal

New member
../images/Emo45.gif! כפרעליה../images/Emo23.gif

איך אפשר לא לאהוב אותה? היא כזאת נושי
!

sweet shir

New member
זה בדיוק מה שאני שואלת! O:

למרות שאת קראת רק את טווילייט, לא? כי בטוויילייט לא סבלתי אותה וחשבתי שהיא פוסטמת עלXD

Paz Love Gal

New member
חחחח כןD: אבל לאדעת

היא בסדר שם
יש הרבה מצבים שאני מזדהה איתה
^^

sweet shir

New member
בקריאה שניה (אחרי שכבר התאהבתי בה בהמשך) אני

מתה עליה בטווילייט, פשוט בקריאה ראשונה לא סבלתי אותה. XD 'מי לעזאזל מתעלף מרוב שמישהו אחר יפה?!?!'. עכשיו אני מבינה אותהXDD ממ. אולי סתם קינאתי

Orange Sky

New member
../images/Emo58.gifלכל הסאגה כי אני לא זוכרת מתי זה היה

חחחחח היה את הפעם שהיא בהתה בחלון ולא נשמה והוא כזה breath bella ואז היא נושמתXD נראה לי בריקין דאן אולי שהם מספרים לצ'רלי על הנישואים?

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: עודמעט16 D: אזור: יקנעם שיר השבוע: Bella's Lullaby(remix)-Carter Burwell 20 Dollar Nose Bleed-Fall Out Boy It's Just Me-Escape The Fate להקת השבוע: Escape The Fate Fall Out Boy סרט/סדרת השבוע: Twilight
על טבעיD: ספר השבוע: The Tales of Beadle the Bard-JK Rowling משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי טווילייט עוד פעם XD משהו רע שקרה השבוע: המוןהמון פיזיקה המרכז שבט שלנו עוזב
לכפר ורדים
היה סילבסטר עצוב דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: מתן צייר לי משקפיים על אדוארד בראש1 ועכשיו הוא נראה כמו הארי פוטר
ציטוט/י שבוע: *"אני לא יכול מחר, אני לא בארץ" "איפה אתה?" "בטבעון" XD *"בואי היום בערב לפני הקבלת שבת כזה" "מתי?" "ב3 בערך" חחח ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? אממ כן נחמד פה^^

xXx Lilo xXx

New member
נמנמ...../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17.5 אזור: מרכז. שיר השבוע: Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - Shake It Metro Station - California Paramore - Decode Paramore - I Caught Myself Flyleaf - All Around Me להקת השבוע: Metro Station סרט/סדרת השבוע: רק נערה על טיבעי האנטומיה של גריי נמלטים ארץ נהדרת מלחמת הריקודים הזאתי... אני מכירה משם אנשים XD כולה 3 בנות) ספר השבוע: אקליפס?! משהו טוב שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה ביום רביעי
משהו רע שקרה השבוע: בלונדי :S דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שיעור מתמטיקה. ספרות וספורט :O ציטוט/י שבוע:
Oliver Wendell Holmes once said: "Many people die with their music still in them. Too often it is because they are always getting ready to live. Before they know it, time runs out."​
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? לא... סתםםםם ... חחח כאילו מה ניראה לך!?

../images/Emo153.gif../images/Emo164.gif../images/Emo191.gif

שם: נועה the super awesome גיל: תכף 15 אזור: מרכזייה שלום שיר השבוע: The Islander - Nightwish, גוליית - כוורת להקת השבוע: Nightwish וTristania
סרט/סדרת השבוע: ארץ נהדרת, על אף הכשלון ברוב חלקי התוכנית (רוצים סאטירה על המלחמה? אפילו אני יכולה לכתוב יותר טוב). ספר השבוע: Northern Lights, שסוף כל סוף התחלתי באמת לקרוא ואני בשלבי סיום. משהו טוב שקרה השבוע: קונגרס ציוני לנוער משהו רע שקרה השבוע: ריבים עם ההורים לרוב, מלחמה בדרום ודאגה רבה למשפחה וחברים. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני מניחה שהיציאה לקונגרס ביום חמישי שבאה לי בהפתעה (הייתי אמורה לצאת, לא הייתי אמורה לצאת, ובסוף הוציאו אותי בהפתעה באמצע בי"ס), והעובדה שחברה ואני עשינו מלחמת כריות כדי לפתוח את השנה. ציטוט/י שבוע: אני, עונה לטלפון למספר לא ידוע: "שלומות, מי זה?" "היי נועה, זאת סיגל (המחנכת)." ~כל מי שסביבי צוחק~ אח"כ היא גם ביקשה ממני לשלוח לה סמס שאנחנו בסדר. ואז חשבתי, ברוב טיפשותי, שאם כבר הבכתי את עצמי... אז עד הסוף: "הגענו ואנחנו בחיים". אה, וההוא מצמרת שדיבר איתנו על רמת חובב קיבל ממני תגובה של "אז אם אנחנו רוצים להפוך לגיבורי על, אנחנו צריכים לבוא לשם?" ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה? חביב

למעלה