סיכום שבועי

חחחחח וואי, כשהוא אמר let's cuddle, הייתי -

X____________X נשבעת לך! זה היה כלכך...לא בריאני!
אבל זה היה יפה לראות איך הדמות שלו משתנה ופונה לצד אחר. אמנם רכרוכי יותר. אבל אמ, זה היה יפה. הם יצרו דמות מושלמת. פשוט ככה. כלכך כאב לי לראות את בריאן שוכב במיטה לבד...אחרי שהוא וג'סטין שכבו וג'סטין נעלם.
ואמ, העונה האהובה עליי היא הראשונה והרביעית. אני הכי פחות אוהבת את השלישית רק בגלל אית'ן גולד האיכסה. כל עוד זה על נושאים כמו דמדומים/הכי גאים שיש...תחפרי לי חופשי!

sweet shir

New member
אבלאבל ה3 מ308 מושלמת!! ../images/Emo99.gif

וגם וגם הקטע שג'סטין שם לבריאן את הצמיד
וישלו שיער ארוך מושלם! *-* הקיצר עונה מושלמתXD

כן, את הפרק הזה אני אוהבת!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ואמ, לא יודעת. לא חיבבתי אותה כלכך. אני לא יכולה לראות את בריאן בלי ג'סטין ולהפך.
גם את הסוף של השנייה לא אהבתי.

Orange Sky

New member
איכס אית'ן>< יצור מלוכלך ומטונף../images/Emo6.gif

פעם יחידה בחייו שהוא התנקה זה באמבטיה~המזעזעת~ עם ג'סטין ."הייד דה סואפ" בעע ~נזכרת באמבטיה הלסבית. שיר?|: ~ זה שג'סטין עזר לבריאן עם האחיין שלו היה כזה חמוד
ומ308 העונה ממש מושלמת
וואי כמה זכרונותXD אני צריכה לראות שוב את הכל חחחח

sweet shir

New member
אבל למה להזכיר?!?! אנשים מנסים להכחישXDD

הפופיק שלו היה ממש קרוב לפטמות, זה היה ממש מטריד.
תאמת שגם ממש אהבתי את בן ומייקל בעונה ה-3.
והאנטררר כפרעליווו יאו ממש שכחתי ממנו O:

Orange Sky

New member
חחחחחחח דיבורים על הכי גאים שיש+אמבטיה

פשוט מעלה לי את זה ואין מה לעשותXDDD איכס אני לא רוצה להזכר בכלל במראה שלו. אני התחלתי לראות מהעונה ה3 והתאהבתי במייקל ובן
ואחכ כבר עבר לי כשראיתי את כל הסדרהXD האנטר333> בעונה ה5

האנטר!../images/Emo99.gif בן!!@#$%@!../images/Emo99.gif

וואי, אני חולה על בן. הוא כזה מושלם! הוא ומייקל מתוקים ביחד. ואיכככככככס, הסצנה של האמבטיה.
איתן כזה פוץ מעפן! אני מניחה שכולנו טים בריאן, כן?

Orange Sky

New member
חחחחחחח זהו, לדעתי טים אית'ן לא קייםXD

ואם כן, עצוב מאוד

Orange Sky

New member
לגמרי לא בריאני

הוא כל כך השתנה לקראת סוף העונה שזה היה מציק ומטריד>< איבד כל חוט שדרה חח איזה סצינה עצובה כשג'סטין נעלם מהמיטה>< ראית את פרק 7-8? שאני לא אהרוס לך חח הרביעית מושלמת בגלל הסרטן של בריאן והשיער של ג'סטין בחצי השני של העונהXD בכייףD: ~כמו שאת רואה אני כבר עושה זאת.
~

sweet shir

New member
איך אפשר לאהוב את העונה ה2?! ../images/Emo6.gif

מאיזה פרק 205 היא נהייתה ממש מבאסתXD קודם ג'סטין עם החשפנות שלו ואז פאקינג אית'ן%#@^%

Orange Sky

New member
מהה העונה ה2 הייתה מושלמת.

שג'סטין פצוע וחמוווד וסייקוש ואחכ שהוא רוצה לפרנס את עצמו ושמנסים לנצל אותו מינית ובריאן חוזר להיות זבל והקטע עם הקומיקס וג'סטין עוזב אותו וכ"כ מגיע לו וזה עדיין כזה עצוב עליו. זה היה פשוט עונה טובה

sweet shir

New member
נו אמרתי עד 204 (כולל) חח

אחרי זה זה חרפן, אולי גם כי ידעתי שהוא יבגוד בבריאן.. אנערף. ממש לא אהבתי את הסטוריליינז של העונה ה2 ><

Orange Sky

New member
חחח אני אהבתי.../images/Emo99.gif

ובסוף זה היה כזה נוראי, כי בריאן ארגן לג'סטין את כל המסיבה ההיא ובה ג'סטין עוזב אותו>< והוא נשאר לרקוד לבד...>: מסכני אני זוכרת שאמט-מייקל-טד ממש קורעים בעונה ה2.XD אוי ומצעד הגאווה היה כזה טובב

Orange Sky

New member
חחחחח גם אני אבל חרשתי על זה אלפי פעמים

אז אני זוכרת הכלXDD ועכשיו נזכרתי בשיר יפה מ216 כשבריאן רוצה לקנות לג'סטין ורדים ומתחרט. אז אני הולכת לשמוע אותו

rebecca121

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif../images/Emo187.gifאני

שם: בקי גיל: 17 אזור: מרכז שיר השבוע: Iron And Wine - Flightless Bird, American Mouth Iron And Wine - Flightless Bird, American Mouth להקת השבוע:Linkin Park סרט/סדרת השבוע: דמדומים בסרט ובסדרה האוס ספר השבוע: קראתי השבוע את ECLIPSE ואני כרגע באמצע של BD משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לקרוא את הספר השלישי, קיבלתי 94 בבחינה בתנך משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם אמא שלי ,ריב רציני דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: חחח קראו לי הרבה דברים הזויים אבל השיא הוא שחברה של אמא שלי התקשרה אלינו הביתה וביקשה את המספר של HOT ואני כזה "טוב......" הלכתי לחפש את המספר שלהם באינטרנט וזה לקח איזה רבע שעה ואז כשחזרתי היא היתה עדיין על הקו והתחלתי להקריא לה את המספרים והיא כזה "לא את המספר של הוט!! המספר של הקו של הוט אצלכם בבית" מקווה שהבנתם כי אני יצאתי כזאת סתומה..... ציטוט/י שבוע: חיה ותן לחיות ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? בטח! בנות חמודות יש פה

למעלה