סיכום שבועי

Sacred Lie

New member
סיכום שבועי ../images/Emo80.gif

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ?
~מזכירה למי שלא קרא את חוקי הפורום , לקרוא אותם! ~

Sacred Lie

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שם: ירדן
אזור: נתניה
שיר השבוע: Decode
להקת השבוע: פראמור
סרט/סדרת השבוע: אגדה עורבנית (איך שכותבים את זה) - מפחיד@
ספר השבוע: NEW MOON
משהו טוב שקרה השבוע:82 באנגלית 85 בביולוגיה סרט, צחוקים וכו וכו.
משהו רע שקרה השבוע: 76 בהיסטוריה
והמלחמה הזאת! שתגמר כבר]=
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: בציטוט אני אפרט.
ציטוט/י שבוע: אתמול יצא לי ולחברה שלי לדבר אתמול בעיר עם אמריקאי עם מבטא מהמם, וכמובן השתתקתי ועמדתי ככה: O.O, במקום לדבר איתו. ואז הוא הלך לקנות משהו ובזמן שהוא לא היה: אני:"איפה הכובע שלי???? איפה הוא?" חברה:" הוא פה " ~מביאה לי~ אני :" טוב תחזיקי, אני הולכת להתחתן!" היא : ~מביאה לי ת'כובע~ " קחי את צריכה רעלה!" חחחחחחחחחחחחח סתומה. נשבעת שזה היה מצחיק באותה שניה.
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? כן, מקווה שזה ימשיך ככה

Sacred Lie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אה הא.../images/Emo80.gif

אנחנו קרועותXD ותודה:D

new born1

New member
עווווונה

שם: תומר גיל: 15 אזור: נתניה להקת השבוע: מיוז& פארמור סרט/סדרת השבוע: רק ידידים. וואי זה סרט הורגגXDD וגם אגדה אירונית D: ספר השבוע: אממ לא יצא לי להמשיך את ניו מון :( משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. ציונים טובים. משהו רע שקרה השבוע: אמממ. ריב עם אמא, ו... עוד משהו ששכחתי. דברים הזוים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: XDD אתמול ירדן התאהבה באמריקאי D:. זה היה מצחיק. אני מאמין שכבר ירדן תספר לכם את זה שהיא תענה ב"ציטוט השבוע" XD ציטוט/י השבוע: ממממ..."המורה........המורהה.........המורה!!!!*נביחה*
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה: מאודדדדד.

Fall Out Liel

New member
דפנה ודודידו דודידודידודידו../images/Emo168.gif

ככה זה כשיש אחיינים קטנים
שם: ליאל גיל: 17 אזור: המרכז- ת"א, ר"ג. שיר השבוע: עדיין Decode
וI DON'T CARE של פו"ב
. להקת השבוע: למעלה ^^ סרט/סדרת השבוע: דמדומים [ראיתי שוב אתמול משעמום
] וסדרה- חברים!
ספר השבוע: twilight באנגלית
משהו טוב שקרה השבוע: אבא פתאום הביא לי דברים בלי שביקשתי, פן,מזגן לחדר,מצלמה דיגיטלית, וביקור אצל הספר
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא ולא דיברתי איתה כל השבוע, רבתי עם החברה הכי טובה [אבל בצדק!] אני מתבלבלת הרבה בספר, יש מילים שאני לא מבינה וזה מוריד לי את כל הביטחון למרות שאני בארבע-חמש יח"ל באנגלית!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הפסרנית הביאה לי את הספר שלה והוא באנגלית, בול כמו שרציתי [זה היה הזוי שהיא אמרה לי שיש לה את הספר, כי היא לא נראית אחת שזה הסגנון שלה
], ונדלקתי די חזק על מישהו שעד עכשיו לא שמתי לב לקיומו [למרות שהוא מה"מקובלים" בשכבה, אבל הוא כוסון על |ריר| XD]. ציטוט/י שבוע: בחתימה שלי יש אחד ובחתימה של שי יש אחד
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? אני מאוווווד נהנית, פורום מדהים עם אנשים מדהימים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fall Out Liel

New member
חח האמת שזה הזוי.. >< XDD../images/Emo168.gif

פתאו הוא הביא לי את הדברים האלה בלי שביקשתי ובהפתעה מוחלטת, אבל לא התנגדתי

Paz Love Gal

New member
סופ"ש

שם: פז גיל: בפברואר 14 אזור: פתח תקווה שיר השבוע: Decode להקת השבוע: פאראמור,מיוז,מקפליי סרט/סדרת השבוע: הישרדות,דמדומים3> ספר השבוע: דמדומים משהו טוב שקרה השבוע: 90 במדעים:) משהו רע שקרה השבוע: מלחמה.
תושבי הדרום,תהיו חזקים!
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: >< ציטוט/י שבוע: >< ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה ? אהא,מאוד
שבוע רגוע לכולם

עונה.

שם: שיר.
אזור: אשדוד.
שיר השבוע: Breaking Benjamin - Dance With The Devil Avenged Sevenfold - Dear God Brand New - The No Seatbelt Song Robert Pattinson - I'll Be Your Lover Too Three Days Grace - Time Of Dying אביב גפן - המלחמה הבאה אביב גפן - בוקר טוב איראן שייגעצ - ששת הימים
להקת השבוע: TDG.
סרט/סדרת השבוע: סרט -
סדרה - הכי גאים שיש.
ספר השבוע: ניו מון - סיימתי אותו! ^^ עכשיו אני רק מחכה שיתקשרו אליי מסטימצקי ויגידו לי שהגיע אקליפס!
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי הרבה זמן סתם לנוח ולהיות על המחשב.
משהו רע שקרה השבוע: היה לי יותר מידי זמן סתם לנוח ולהיות על המחשב.
אני מרגישה שאני לא עושה כלום. בקושי לצאת אנחנו יכולים. וואו, אני ממש מתגעגעת לבית ספר. איזה עלוב זה נשמע.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:
ציטוט/י שבוע: ציטוטים מNew Moon - |ספויילר| 1. "I could see it in your eyes, that you honestly believed that I didn't want you anymore. The most absurd, ridiculous concept---as if there were any way that I could exist without needing you"
2. "I'm here, and I love you. I have always loved you, and I will always love you. I was thinking of you, seeing your face in my mind, every second that I was away. When I told you that I didn't want you, it was the very blackest kind of blasphemy."
3. "Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars---points of light and reason ... And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything."
פשוט קטעים מדהימים.
ולשאלה המתחלפת: נהנים בפורום עד כה? בוודאי.
היה כזה כיף. אני חולה עליהן.

Orange Sky

New member
הכי גאים שיש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה עונות ראית? סדרה מושלמת3>

Orange Sky

New member
לגמרי מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo34.gif

כמה בכיתי בסוףXD ~חייבת לראות את זה שוב. טוב יש לי את הדיוידי
~

האעהאעא איזה כייייייף לך!../images/Emo7.gif את כל

המארז? כאילו, של חמשת העונות?
הוא עולה 1,000, לא?
וגם אני. בוהו. זה היה כלכך עצוב. ;;

Orange Sky

New member
לא חח לא את כל המארז,

שלושת העונות הראשונותXD וכן אפשר לקנות במארז את הכל (זה נראה כזה טוב|מאוהב) ב1000 שזה הרבה יותר זול מכל עונה בנפרד, כי ה4 ו5 עולות איזה 500 כל אחת,אם לא ירד עדיין המחיר... בריאן מושלם

בריאן מדהים. כלכך. אוף.../images/Emo7.gif למה הרסו את הסידרה

הזאת עם הסוף המעפן הזה? למרות שלא הייתי רוצה סוף בנאלי..של חתונה וזה. אני מתה לקנות את המארז. וואי. ;; וכיף לך! שלושת העונות הראשונות.
איזה עונה הכי אהבת?

Orange Sky

New member
../images/Emo58.gif מעלי להכי גאים שישXD ופה בהודעה גם

הממ אני רציתי שהם יתחתנוXD אבל בריאן באמת כבר נהיה יותר מדי מוזר ורכרוכי לקראת הסוף. למרות שאני לא יכולה להאמין שהוא באמת אמר ברצינות let's cuddle נתחבק במיטה ולא נעשה סקס , דברים כאלו...זה נשמע בציניות וג'סטין התחרפן
הממ קשה להגיד חח אבל העונה ה2 אני חושבת. ואחריה ה4
איזו את?D: -חפרתי
-

למעלה