סיכום שבועי!

AnGeL DoLlY

New member
for a minute I lost myself

משהו טוב שקרה לך השבוע: בראשייייית היה כיף חיים וצחוקים לא מהעולם הזה
קיבלתי משכורת על הבייביסיטר של הילדים ואתמול האמא השאירה לי הודעה בתא קולי (כי הפלאפון קצת מת ביום האחרון של הפסטיבל) "תודה רבה הילדים אמרו שהיית מקסימה" ובלהלבלה.
.. אממ וגםםם סיימנו את הTIMELINE לסרט גמר, ואחד מהצוות הולך להשיג לנו את מיכאל הנגבי בתור שחקן ראשי!!!!! וכאילו אין מישהו שיותר תפור עליו התפקיד. זה כזה מעולה. :))) משהו רע שקרה לך השבוע: אממ אני מניחה שיכולתי איכשהו להתחיל שיחה עם זוהר בשלושה ימים האחרונים ולא עשיתי את זה, שוב, מתוך פחד. שיר שלא הפסקת לשמוע: KARMA POLICE
וכל שירי המקום של נפתלי למינהם..חח התחדשות השבוע: שומדבר מיוחד תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: "תחושה מוקדמת" עם סנדרה בולוק. הסוף עצובבבבבבבב ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות מאכל השבוע: הארוחת חג ברביעי הייתה פשוט מדהימה, אין דברים כאלה. מרק בצל, פסטה עם שרימפס (חח אל תסקלו אותי נו אני כופרת זה ידועP:), פשטידת ברוקולי.. יאאאאמי. וגם הבאבלס דרינק בטעם אגס-תפוח מבראשית. יציאת השבוע: לא היה שומדבר מיוחד חוץ מבראשית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דירה של חברה בשנקין שלושה ימיםםםםם!!!!
, שיעור נהיגה, ללכת לים כי לא הייתי יובלות בחופי ת"א, לקבל משכורת, לסיים עבודות לבצפר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם? חח למרות שנראה לי שהוא סוגר 21 ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תגידו, זו לא החזייה של סטפני??.. אז מה היא עושה באוהל של לאופר?!!?" "יאוו תסתכלו עליה! כן כן על הבת עם הגופייה.. איך היא דומה ללאופר!" ועוד מלא שטויות שפשוט צריך לשמוע מהאנשים הנכונים
תמונת השבוע: כשיהיו מבראשית אני אעלה התוכניות שלי לשבוע הבא: לייק דה ציפיות. בעיקר ת"א עם הבנות בדירה, כל היום ים שנקין ומסעדות:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אין מילים.. טירוף.

למעלה