סיכום שבועי!

DIE kvar

New member
אני אף פעם לא כותבת בשרשור הזה אבל ניחא

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון משהו רע שקרה לך השבוע: אף אחד לא בבית ואין לי מה לעשות. בכלל! שיר שלא הפסקת לשמוע: i think about you baby, and i dream about you all the time - לא יודעת איך קוראים לזה ואין לי כוח לבדוק. התחדשות השבוע: ממש תוכנית השבוע: פרוג'קט ראנוואי סרט השבוע: נודל (מאמא סיליציון!!!!!!!!!!!!!!!!!!1) ספר השבוע: מה נראה לכם מאכל השבוע: פירה יציאת השבוע: לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי בסוכות ב' יהיו לי יותר חברים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פז ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני אוהב את הגבות שלך" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: סוכות ב' ושלווה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה אבל טוב

נמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי חופש:) וראיתי את הילדות. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי. התחדשות השבוע: דיסק של הראל מויאל. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה לת"א. התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מסויים. אולי נסיעה לת"א. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור:)

Small talk

New member
"סוכתי הסוכה מיוחדת..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שלישי היה מעולה, מלא משפחה בחגים, המשכתי לרזות (וגם אנשים אמרו להורים שלי שרזיתי),זה שהתקשרו מהסוכנות היהודית בקשר לאימוץ עולה (בסופ"ש וחגים). משהו רע שקרה לך השבוע: המשכתי לרדת במשקל, לא יכולתי לתרום דם שבוע שעבר, נדלקתי על האנשים שלא יקרו לעולם. שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר של מסכים ומנגן ושר. התחדשות השבוע: משבוע שעבר - תיק ורוד דיי פוזאי אבל אני מתה עליו, עגילים ירוקים. תוכנית השבוע:מסכים
, גיבורים (אני ואחותי סיימנו היום את העונה הראשונה). סרט השבוע:משפחת סימספון. ספר השבוע: כל החיים לפניו מאכל השבוע: קורונה. יציאת השבוע: בשלישי לפאב. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שופינג! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בת דודה שלי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: איזה שיר של סוכות ששכחתי, היום כל הצד של אבא היה אצלנו לארוחה בסוכה, והתחלנו לשמוע רעשים של נערים מהכביש אז הנחנו שזה סתם קבוצת נערים שמסתובבת בכביש, ואז הם נעצרו על הכביש מול הסוכה שלנו והתחילו לשיר איזה שיר של סוכות, ואבא שלי יצא והזמין אותם לסוכות וכולם היו דתיים כאלה עם עם כיפות וחולצות לבנות והם נכנסו אלינו לגינה והתחילו לשיר לנו בגינה ולרקוד במעגלים, איך צחקתי. תמונת השבוע: מותר לי להרגיש טיפה כוסית? התוכניות שלי לשבוע הבא: שופינג, שיעור נהיגה,צליחת הכינרת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

אני חייבת לצלם יותר.|:

משהו טוב שקרה לך השבוע: נודלס-כיף עם ליהיא ושקד, אחה"צ מהנה עם קופר, הסרטים עם אדם, ליהיא ורייל, ההופעה (המעולה) ביום חמישי והלילה עם דאפצ. אה! והשופינג. משהו רע שקרה לך השבוע: ביטולי בייביסיטר ועבודה סדרתיים, סתם מרמורים וההתעלפות המיותרת בהופעה של הבילויים. שיר שלא הפסקת לשמוע: פס הקול של 'מדעי החלום'. התחדשות השבוע: יותר מדי סיגריות, ציור שדאפי ציירה לי, 'תולדות האהבה' שדאפי נתנה לי, מכנסיים מגניביייים, שמלה שחורה עם פרחים סגולים ועוד שמלה אדומה עם פרחים לבנים (שוק הפשפשים, כל הבגדים.) תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה כ"כ. סרט השבוע: "אהבת בשר ודם"/אלמודובר. ספר השבוע: הארי פוטר השישי.^&&*)^) אני מבטיחה שאני אסיים אותו עוד מחר! מאכל השבוע: ארוחת הבוקר המאוחרת עם ריילי ביום רביעיייי.
יציאת השבוע: חמישי בערב.:) הופעה של יוני עם כל העולם בערך, ואח"F בית הבירה עם דאפצ, ואח"כ אצלה בדירה עם סיגריה ושוקו עד שהיה כבר אור. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הצילומים המיותרים, לראות את עומר, אוליאולי פארטייה אצל מישהי מהמגמה.. וזהו נראה לי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומר וזואי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: באמת הייתן צריכות להיות שם.P: תמונת השבוע: אין.
התוכניות שלי לשבוע הבא: מעיקות.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל.

GoOni

New member
קראתי. מצטערת שלא באתי בסוף ליוניP:

מור דפקה הברזה מעצבנת ("לא בא לי לנהוג עד ת"א עכשיו") ולמה התעלפת בהופעה של הבילויים?:\

GoOni

New member
../images/Emo193.gif

איכ, התעוררתי כל כך מוקדם מידי. חם. משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש מעניין עם הפסיכית שבכלל לא היה לי כוח אליו בהתחלה, מיני-שופינג ברמת אביב עם יעל ומיה, החופש הזה, נסיעה לסבתא שהייתה בחלקה נחמדה, ביקור אצל בן בבסיס, נסיעה לביאנלה בהרצליה, ונפגשתי יומיים ברצף עם החברים ממזכרת. כבר שנים זה לא קרה. יציאה כייפית ממש למוזס ואז סתם להשתכר עם חברים. אה, וסוף סוף יש לי דראפט ראשון של התסריט י"ב! משהו רע שקרה לך השבוע: בן סגר חג, לא מספיק התעסקתי עם חסויות, אבל נעשה את זה כבר בשבוע הבא.. ואתמול היה די משעמם, והיום צפוי גם להיות. לא ישנתי הרבה בכלל. נפגשתי עם אור, ואנחנו פשוט לא יכולים להפסיק להיות ציניים ומרושעים אחד כלפי השני. לאנעים. שיר שלא הפסקת לשמוע: muse- starlight התחדשות השבוע: ז'קט שחור עם שלושה כפתורים גדולים, מתרחב כזה, מזארה קידס. תוכנית השבוע: בנות גילמור, העונה החדשה. סרט השבוע: סרט תיכון משעשע כלשהו. לא זוכרת את השם, משהו מא'. ספר השבוע: ניטשה- כה אמר זרתוסטרא (מדריך למתחילים) מאכל השבוע: דברים של טבעול. יציאת השבוע: למוזס ולהשתכר עם ענבל, מיכאל, רונה, נאוה ויעל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הטקס סיום טירונות של בן (נותנים לחזור הביתה אחרי זה?), אולי נסיעה לחברים מהוד השרון, לעשות עדשות (!) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרתP: תמונת השבוע: הנוף מהבסיס של בן.. התוכניות שלי לשבוע הבא: למצוא חסויות לסרט של רון (לדבר עם החמשושיות שאמורות לעזור לי בזה), להתקדם עוד קצת עם התסריט שלי, לעשות ישיבה עם רון, טקס השבעה של בן ואם ישחררו אותו אז יהיו תוכניות איתו. אם לא, נראה כבר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

stink

New member
supa dupa fla ../images/Emo175.gif../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש מהעבודה!! משהו רע שקרה לך השבוע: המכתב שלא התקבלתי לעתודה
אבל בדיעבר אני כבר רואה את זה כמשו טוב . באותו יום זה שבר אותי לגמרה שיר שלא הפסקת לשמוע: mika - relax(take it easy) ולחשוב ששנאתי אותו בהתחלה.... אעאע התחדשות השבוע: מכנס ועוד 4 חולצות , וסוכריות :) תוכנית השבוע: -- סרט השבוע: נוטינג היל
ספר השבוע: רוקסאנה / דניאל דיפו מאכל השבוע: -- יציאת השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת לחברה הכי טובה , ולמותק שלי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שעברה לגור למודיעין לא ראיתי אותה מאז תחילת החופש הגדול . ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חברה שלי , כשאני כולי מבואסת שלא התקבלתי "תחשבי על זה ככה - הרגע הצלת 9 שנים מהחיים שלך" . צודקת . תמונת השבוע: הסוכריות שילי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות מתנות לכל חוגגי היומולדת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד כזה .

stink

New member
*חח דיעבר

שילוב של דיעבד ועבר . התכוונתי ל"דיעבד" כמובן

LimiMimi

New member
מבאס לי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי פלאפון חדש, התנחלתי בדירה בפלורנטין, קניתי בגדים, קיבלתי משכורות
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי לבראשית, הבריזו לי מאיזה משהו שחיכיתי לו בטירוף. שיר שלא הפסקת לשמוע: Little Wing, זה הצלצול שלי
התחדשות השבוע: מכנס ארוך כהה, חולצה מנקודת (אבל מיוחדת!) נופלת כזו ממש מגניבה, ג'ינס מאמם ועגילים של מפתח סול. תוכנית השבוע: הנסיך המדליק מבייל אייר! סרט השבוע: הצעיף הצבעוני, פי, זה היה השבוע.
ספר השבוע: התחלתי לקרוא סוג של ביוגרפיה של בונו. ממש מעניין. מאכל השבוע: בה. אל תדברו איתי על אוכל. יציאת השבוע: חמישי בערב (פלורנטין) שגלשה לבוקר בנחלת בנימין-שוק הכרמל-קינג ג'ורג' ועם שלל שהוא לא דיסקים לשם שינוי, ואתמול בערב אצל ידיד שלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למות. אה, ויומולדת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שגיא?.. ג'יזס לא ]; ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה פשוט ארוך אבל.. דק.. תדמיינו.. ספגטי!"
[מה שאתן חושבות עליו]. גאד זה היה גדול. תמונת השבוע: ככה הסתובבתי בסניף, עם תחבושת על הגב.. לפני יותר מידי זמן
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון עושה בייביסיטר, חמישי עובדת, שישי-שבת יומולדת וכל זה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, אבל מבאס.

Lost Lullaby

New member
גלידה

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע וחצי טסו, סיימנו עם ההפק"ל! משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: אין התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מנות שטח;[ אבל תקשיבו! בא"ח גולני אחד המושקעים יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "כבר נאמס לי משמירות ונמאס לי מפריסה, היום אני מעשנת המסדר הנפה!" [על פי המנגינה של 'קיץ' או איך שקוראים לשיר הז] תמונת השבוע: קץ להפקרות הנשק התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא, יוצאת לחג [רביעי חמישי] וחוזרת בשביל לסגור שבת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lost Lullaby

New member
ב18.10

היו לנו סיורים לבסיס תומכ"ל ולבסיס מהמערך הלוחם... אז מהלוחם בחרו את גולני
את לא מבינה איזה ליגה של בסיס, חשבתי שהגעתי בטעות לכפר נופש. תחזרי להיות מפקצ!

הוא נקרא לונה באח...

אמריקאים תרמו לגולני ולצנחנים די הרבה כסף, אז בנו לשניהם באחים זהים(רק שהבאח של גולני הרבההה פחות מושקע. בצנחנים הכל מדוגם) אני ישנתי באוהל בטירונות שלי הם ישנים בחדר עם מזגן. ;[

Lost Lullaby

New member
זה עדיף מקומה מלאה על 4 מקלחות

[למרות שעכשיו זה רק הקורס שלנו בקומה הזו, אז כל עוד יודעים להגיע ראשונים, מסתדרים
]

גם לי היה כך בקורס חובשים

ואם אני לא טועה זה אמור להיות 15 או 20 על מקלחת אחת, כך שזה מתאזן ונכון שזה הכי כיף בעולם קומה לבד? כמה היינו עושות שטויות...

תספרי לי על זה

הייתי שם במטווחים ואח"כ שלושה ימים בתרגיל סוף.. ועכשיו אני בגדוד 12 של החטיבה אז בטח ייצא לי לבקר שם עוד כמה פעמים את כבר יודעת שיבוץ? ואני מתה להיות מפקצ

למעלה