סיכום שבועי!

Lost Lullaby

New member
נופ, גם עוד לא היו לנו ראיונות שיבוץ...

ואני לא יודעת מה אני רוצה ;[[

I said stop me

משהו טוב שקרה לך השבוע: נאפיס עם אוריאל ויפעת, בים עם כולם, בפאב עם כולם, האמת או חובה, כל השהייה במדור טראומה בבהד 10, ג' משהו רע שקרה לך השבוע: כואב לי הגרון(מספיק רע?)... אה רגע, זה שפספסתי אותו. אוף שיר שלא הפסקת לשמוע: Stop Me של מארק רונסון האדיר. התחדשות השבוע: אל תגזימו. ;[ תוכנית השבוע: קייל xy שכרגע סיימתי לראות. סרט השבוע: הארי פוטר ה-5 והגרוע? שמישהו ירצח את התסריטאי. ספר השבוע: עוד מעט מתחילה את 'אבדות' של אין לי מושג. מאכל השבוע: וופל בלגי עם אוריאל יציאת השבוע: לאלפנט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע עם אמא ואחותי לביג החדש, לראות את לירון בת"א, לעשות עגיל באף(למרות שאני עדיין לא יודעת אם יתאים לי... מי שראתה אותי במציאות מוזמנת לתת דעה:), אולי אייקון... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לירון ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: תראו מה אני צובעת בשעות הפנאי. :) התוכניות שלי לשבוע הבא: אמרתי כבר. ;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה.

אע

לא יודעת, לא כזה אכפת לי מחמש בערב הרי מותר להיות על אזרחי, אני פשוט אשים אותו אז בינתיים יש לי חופש של שבועיים

N o o s h y

New member
חופששששששששששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: משמרת אחרונה במקדונלדס ועוד עם אמיליאנו!, הבייביסיטר על ניביק בחמישי בערב, 24 רופי ביום שני בתל אביב, דיסק של סיוון שביט, אריק השווה אתמול אחרי המשמרת באאוטסיידר: "ת'כלס, את יכולה לבוא אליי לראות איזה סרט אם את רוצה" (שזה בעצם "ת'כלס את שווה זיון ובא לי, רוצה?" כי זה היה באיזה שלוש בלילה), אריאל ורותם בערב חג, המעיל היפיוווווווווווף החדש מקסטרו
משהו רע שקרה לך השבוע: חמ"ן חושבים שאני יו יו ומשנים לי ת'תאריך גיוס המושלם שלי
שיר שלא הפסקת לשמוע: "וניל" של סיוון שביט התחדשות השבוע: המעיל היפיווווווווף, "וניל" של סיוון שביט וכרטיס אשראי בינ"ל (ישראכרט! נמאס מהויזה הקקות האלה). תוכנית השבוע: ישנן בנות סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: הארי פוטר השביעי שסיימתי :[ (אגב, זה ספר אלוהי, אז כל מי שאוהבת את הארי ומתעצלת, ללכת לקרוא ומההההר זה שווה את האנגלית) והתחלתי את 'עזר כנגדו' של נעמי רגן מאכל השבוע: תפוחים בבצק פילו חם וגלידת וניל צ'יפ בצד
זה היה הקינוח בערב חג... יציאת השבוע: אחר הצהריים עם דן בקלמה. ממש נהנתי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנא עארף... נראה לי שאעשה ישיבת סיכום לצוות המוזנח שלי סוספוף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מממ, את דינה הסוכנת נסיעות! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ניביק לא רוצה לאכול וצועק: "פיייייייייייייייפ סגור!!" ועושה תנועה של לחיצה עם האצבע וסוגר את הפה
תמונת השבוע: המעיל היפיוווווווף בתמונה מטושטשת אך מגניבה! התוכניות שלי לשבוע הבא: להתרגש לקראת הנסיעה ולהציק לאיתור חמ"ן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיפיייייי ומלא בתחושות טובות!

N o o s h y

New member
בעקרון 500

אבל אני מכירה מישי שעובדת שם והיא השיגה לי ב350. יש גם באדום וירוק וגם הם יפים :]

היא הייתה רוצה להיות נערת רוק אבל אין דבר כזה

משהו טוב שקרה לך השבוע: חידשתי קשר עם ידיד שלא דברתי איתו המון זמן והוא דיי היה חסר לי... עמרי אמר לי לפני חצי שעה שהוא כנראה חוזר ב1 לנובמבר!!!!! :))))) משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול... שיר שלא הפסקת לשמוע: Dido - Life for rent סתם כי אני אוהבת אותו התחדשות השבוע: הרבה חולצות, חגורה ומכנס שחור תוכנית השבוע: יריחו סרט השבוע: סטפ אפ\ את משוגעת אתה חתיך ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קוסקוס
יציאת השבוע: יום חמישי היה לי כייף בעל האש אצל טדי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראיון לשח"ם בירושלים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחותי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "עוד שבועיים יש לי 17 טריליליליייי"
תמונת השבוע: תמונת נוף שעמרי צילם ושלח לי היום
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד הרבה כדי שהשבוע יעבור מהר חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד עד חביב :)

josie1986

New member
איזו התרגשות!

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמר הפסיכומטרי. משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים מיותרים ופסיכומטרי. שיר שלא הפסקת לשמוע: וואלה לא יודעת. התחדשות השבוע: סנדלי שורש?! תוכנית השבוע: חברים. סרט השבוע: "לירות כדי להרוג" קלייב אוון. ספר השבוע: לונלי פלנט אוסטרליה. מאכל השבוע: סיני. יציאת השבוע: סרט אתמול, קופי היום ואח"כ סוטרא. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להגיע לניו זילנד!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניו זינלדים?! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לטוס. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו עליות ומורדות.

Miss Tika

New member
אההההההההעה

איזה כיף לךךךךךך!!!!
אני אכולת קנאה ;[ ;[ מאמי, שיהיה לך הכי בכיף בעולםםםם. תהני כמו שלא נהנת אף פעם, תראי, תחווי, תכירי ותשמרי על עצמך המון! באיזה יום את טסה?!? (יודעת לכמה זמן או שכרטיס פתוח?)

josie1986

New member
מחר בערב ../images/Emo9.gif

אני נוסעת בעיקרון ל-4 וחצי חודשים, ואם לא אצטרך לשפר פסיכומטרי (טפו טפו טפו בלי עין הרע) אז אולי אני אאריך בשבועיים-שלושה. אבל כרגע 4 וחצי.

SuGaRBabe1

New member
טוב לפני שהולכים

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ הייתי באילת עם הבנות. זה נראה לי הדבר היחיד משהו רע שקרה לך השבוע: נשארתי יומיים בבסיס בגלל משהו ממש מטומטם וממש לא באשמתי. ורבתי עם הקצינים שלי אלפי פעמים וכבר מתחיל להמאס לי שיר שלא הפסקת לשמוע: כל האמפי שלי התחדשות השבוע: כלום! אני בקטע של חיסכון תוכנית השבוע: טופ מודל סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: "שעות מתות" קראתי השבוע פעם שניה מרוב שהיה לי משעמם בבסיס. סיימתי אותו בפחות מ-24 שעות, כל הכבוד לי :) מאכל השבוע: הארוחה בברביס באילת
יציאת השבוע: טרויה! היה אדיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ לא יודעת. שבוע אחרון של ידיד שלי מהבסיס ואז הוא משתחרר... כה עצוב. אה וגם שהקצינים לא יציקו לי, באמאשלכם, די, עזבו אותי :[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ לא יודעת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מתוק? פחות מתוק? לא מתוק בכלל?" דמיינו את זה על בחור עם הלוק הכי גיי שראיתן ובמבטא הכי צפונבוני בארץ. תמונת השבוע: אין לי נו התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס...... וויפיייייייי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עלוב לחלוטין

Tin Doll

New member
אני אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: העבודה בבית חולים, קשרים עם אנשים חדשים משהו רע שקרה לך השבוע: מלא סיוטים על העבודה, החג המעצבן הזה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Mojo Pin של ג'ף באקלי. ו-Your Anchor, a ghost before the wall של אסף אבידן התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, טעם האהבה(פלייבור פלייייבבב), וישנן בנות כמובן
. סרט השבוע: הדייט שתקע אותי. ספר השבוע: הספר הכחול הזה של התאוריה.. מאכל השבוע: שניצלונים בצ'ילי..
!!!! יציאת השבוע: יום חמישי לידיד שלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שכולם ילכו מפה ויהיה לי קצת שקט.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מקווה לראות אותו (..) לפני שהוא טס ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ש"ל, בית ריק, חג מעפן ואולי סופ"ש מחוץ לבית. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד סה"כ

use your guns

New member
איזה שבועעע :))))))))

משהו טוב שקרה לך השבוע:הבת מצווה בזיכרון, היה ממש כיייף:) [ראיתי דודים שלי מצרפת שלא ראיתי 10 שנים!מרגש], החתונה של בת דודה שלי שהייתה מדהימה ונהנתי וכמבון - בראשית!!!!!!!, קיבלתי צו ראשון..מרגש :) ובחתונה, פשוט לא היה בנאדם אחד שלא החמיא לי ואמר שאני נראת מעולה וזה בהחלט העלה את הבטחון העצמי. משהו רע שקרה לך השבוע: כ"כ רציתי את הברמן מהחתונה ולא יצא :[, חזרתי מוכה מבראשית [כוייה+חתך ענקי ברגל שחבשו לי], נגמר בראשית, אבל עדיין עצם העובדה של כבשתי את ליבו של הברמן החתיך [טוב, כבשתי את חצי מליבו אז זה גם משהו] עולה על כל הדברים הרעים שקרו לי. אני כ"כ רוצה אותו~!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: פילינג גוד-מיוז התחדשות השבוע: עגילים מבראשית, נעליים, עוד מס' גרמי נכבדים למסה תוכנית השבוע: לא זכור לי שראיתי טלוויזיה סרט השבוע: שכחתי איך קוראים לו, אבל הסרט עם בן סטילר והבחורה שמתאהבת בו והוא הרב ויש גם את הכומר...אמונה משהו? ספר השבוע: ...בושה מאכל השבוע: האוכל בחתונה, אין על אוכל חתונות, הבבל דרינקס הזה מבראשית, אגס בצורת תפוח מבראשית-יאמי, סנדוויץ' שניצל את נפטוליק יציאת השבוע: בת מצווה, חתונה, בראשית, פעמיים קניון שזה שטויות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להנות!!!!דירה של חברה בת"א, שעורי נהיגה, ללמוד, עבודה בשבת, משכורת, לראות את יאיר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:רומי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מ-ה ז-ה??!?!" חחח והיו עוד מלא בבראשית... תמונת השבוע: עם אחותי, אמא והשמלה שאני כ"כ אוהבת בבת מצווה בזיכרון יעקב התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנון שבועי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים

עוף גוזל, חתוך את השמיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: היומיים אצלו היו לי ממש מצחיקים.. ובכלל השבוע הזה טס לי.
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מתפתה להגיד שהפסיכומטרי, אבל הולך לי לא רע. אני סתם עצלנית.
שיר שלא הפסקת לשמוע: תן לי דקה - נראה לי של החלונות הגבוהים התחדשות השבוע: 2 מכנסיים חדשים, 2 עליוניות וכתפיות לחזייה
תוכנית השבוע: טעם האהבה, עונה 2. חח הבושה. סרט השבוע: לא ראית סרטים ספר השבוע: רק ספרי הפסיכו, לצערי מאכל השבוע: הסטייק אנטריקוט שהיה אצלו
אלוהים ישמור כמה אכלתי. יציאת השבוע: אתמול לטארבין.. איזה עתיק. לא הייתי שם שנים אבל די נהניתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ ללכת עם אבא ליריד ריהוט הזה שיש עכשיו בגני התערוכה. ואולי תהיה לי מיטה חצי סופסופפפ. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חנצ' ואת השחור שלי :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אז מה, רוצה לעשות שימוש באזיקים?"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכו, בגדול. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרה

למעלה