איזה שבועעע

)))))))
משהו טוב שקרה לך השבוע:הבת מצווה בזיכרון, היה ממש כיייף

[ראיתי דודים שלי מצרפת שלא ראיתי 10 שנים!מרגש], החתונה של בת דודה שלי שהייתה מדהימה ונהנתי וכמבון - בראשית!!!!!!!, קיבלתי צו ראשון..מרגש

ובחתונה, פשוט לא היה בנאדם אחד שלא החמיא לי ואמר שאני נראת מעולה וזה בהחלט העלה את הבטחון העצמי. משהו רע שקרה לך השבוע: כ"כ רציתי את הברמן מהחתונה ולא יצא :[, חזרתי מוכה מבראשית [כוייה+חתך ענקי ברגל שחבשו לי], נגמר בראשית, אבל עדיין עצם העובדה של כבשתי את ליבו של הברמן החתיך [טוב, כבשתי את חצי מליבו אז זה גם משהו] עולה על כל הדברים הרעים שקרו לי. אני כ"כ רוצה אותו~!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: פילינג גוד-מיוז התחדשות השבוע: עגילים מבראשית, נעליים, עוד מס' גרמי נכבדים למסה תוכנית השבוע: לא זכור לי שראיתי טלוויזיה סרט השבוע: שכחתי איך קוראים לו, אבל הסרט עם בן סטילר והבחורה שמתאהבת בו והוא הרב ויש גם את הכומר...אמונה משהו? ספר השבוע: ...בושה מאכל השבוע: האוכל בחתונה, אין על אוכל חתונות, הבבל דרינקס הזה מבראשית, אגס בצורת תפוח מבראשית-יאמי, סנדוויץ' שניצל את נפטוליק יציאת השבוע: בת מצווה, חתונה, בראשית, פעמיים קניון שזה שטויות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להנות!!!!דירה של חברה בת"א, שעורי נהיגה, ללמוד, עבודה בשבת, משכורת, לראות את יאיר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:רומי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מ-ה ז-ה??!?!" חחח והיו עוד מלא בבראשית... תמונת השבוע: עם אחותי, אמא והשמלה שאני כ"כ אוהבת בבת מצווה בזיכרון יעקב התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנון שבועי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים