מוץמוץ
משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון בערב, כל מיני שטויות בצבא, יום רביעי כשישבתי עם ידיד שלי דיי הרבה והיה כיף:], יום רביעי עם הבנות, המסיבה אתמול, סמסים מפתיעים ושיחות טובות משהו רע שקרה לך השבוע: אמ, אולי קצת מה שהיה עם חברה שלי אתמול, ונראה לי שזהו בגדול.. שיר שלא הפסקת לשמוע: LOVE TODAY התחדשות השבוע: אמ אייסקפה[?], סבון ושמפו לבסיס [D:], גלידת בן&ג'ריס להתנחלות אצל חברה ברביעי, מתנה לחברה ונראה לי שזהו. יום ראשון בע"ה בא לי שופינג>: תוכנית השבוע: מי רואה טלוויזיה בימינו סרט השבוע:חרמן על הזמןןןןןןןןןןןן וואי קורע ספר השבוע: האמתי שלא קראתי השבוע כלום מאכל השבוע: דפנטלי הא.שחיטות שעשינו אצל חברה - וופל בלגי+קצפת+ שוקולד נמס+גלידת בן&ג'ריס יציאת השבוע: ראשון ואתמול, ובטח גם היום אבל נו, זה עוד לא קרה אז
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום ראשון חופש, ולסגור שבת?D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אותה דורון משבוע שעבר, וכל השאר זה שיגרתי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:וואי אני תמיד שוכחת כשיש תסיכום שבועי
לא פייר. תמונת השבוע: אין לי כוח לחפשD: התוכניות שלי לשבוע הבא:יום ראשון חופש, שנישלישי אין לי מושג, רביעי חמישי חג ובטח נפגש כל החברה וזה, ושישבת סוגרת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהה