סיכום שבועי!

EVE Lights

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo76.gif

בושו לכן. שבוע שעבר לא היה בכלל!!
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

מוץמוץ

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון בערב, כל מיני שטויות בצבא, יום רביעי כשישבתי עם ידיד שלי דיי הרבה והיה כיף:], יום רביעי עם הבנות, המסיבה אתמול, סמסים מפתיעים ושיחות טובות משהו רע שקרה לך השבוע: אמ, אולי קצת מה שהיה עם חברה שלי אתמול, ונראה לי שזהו בגדול.. שיר שלא הפסקת לשמוע: LOVE TODAY התחדשות השבוע: אמ אייסקפה[?], סבון ושמפו לבסיס [D:], גלידת בן&ג'ריס להתנחלות אצל חברה ברביעי, מתנה לחברה ונראה לי שזהו. יום ראשון בע"ה בא לי שופינג>: תוכנית השבוע: מי רואה טלוויזיה בימינו סרט השבוע:חרמן על הזמןןןןןןןןןןןן וואי קורע ספר השבוע: האמתי שלא קראתי השבוע כלום מאכל השבוע: דפנטלי הא.שחיטות שעשינו אצל חברה - וופל בלגי+קצפת+ שוקולד נמס+גלידת בן&ג'ריס יציאת השבוע: ראשון ואתמול, ובטח גם היום אבל נו, זה עוד לא קרה אז
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום ראשון חופש, ולסגור שבת?D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אותה דורון משבוע שעבר, וכל השאר זה שיגרתי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:וואי אני תמיד שוכחת כשיש תסיכום שבועי
לא פייר. תמונת השבוע: אין לי כוח לחפשD: התוכניות שלי לשבוע הבא:יום ראשון חופש, שנישלישי אין לי מושג, רביעי חמישי חג ובטח נפגש כל החברה וזה, ושישבת סוגרת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהה:)

EVE Lights

New member
בההה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי
משהו רע שקרה לך השבוע: העלאת מבצע והורדת מבצע ס-י-ו-ט-י-ו-ת.
היה רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא משו מיוחד שזכור לי... התחדשות השבוע: 2 קרמים לשיער מוקטנים של פנטן שקיבלתי במתנה מהסניף
תוכנית השבוע: לחיי האהבה (תת רמה, כן כן) סרט השבוע: יורו טריפ שראיתי ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות שהתחלתי ואני תקועה איתו מאכל השבוע: טופיפי!!!!!
יציאת השבוע: בשבת הייתי במקס עם החבר'ה של העבודה ובאמצע שבוע בספגטים עם לירן. היה נחמד+ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סופרפארם בחוות רונית!!!!!!
הולך להיות מגניב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב, ומקווה שגם את הבנות במוצ"ש ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אל תשכחי לנעול גם מאחור"
תמונת השבוע: "מיצי, אמרתי לך אלף פעם שלא תצליחי להגיע למקרר" התוכניות שלי לשבוע הבא: האמת שדי עמוס. עבודה 3 ימים, שני מסיבת סניף, שלישי יום כיף עם אבא או זיכרון יעקב עם ההורים, רביעי אביב. בטח יהיה עוד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע. אבל מתה שייגמרו כבר החגים!!!

svety

New member
לול!!חתול מעופף!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

svety

New member
"סום וקסום הוא בשום ונפלא...!"../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ שומדבר מעניין למען האמת. יש לי תחושה כאילו זה יום השישי השני השבוע
או, הייתי בהרצאה ממש מעולה של סנריידר!
משהו רע שקרה לך השבוע: התחרות הטיפשית הזאת! לא הולך לי טוב כמו שאני מצפה מעצמי, כוסרבאק.
שיר שלא הפסקת לשמוע: וואו המון. יש לי איזה 20 שירים שאני חורשת עליהם. האהבה הנוכחית שלי היא מעט ממה שאת/שרון מולדבי.
התחדשות השבוע: שומדבר. אחרי הקניות ב900 ש"ח בשבוע שעבר, אני חושבת שזה תקין לחלוטין.
תוכנית השבוע: על טבעי, דירת המצויירים.
סרט השבוע: שומדבר מעניין.
ספר השבוע: הארי פוטר 7.
מאכל השבוע: אה. כן, זה. אכלתי השבוע? :|
יציאת השבוע: שלשום לפארק, עם הרוסים.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גרמניה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מקווה לראות את אנדרי לפני הטיסה, אני מתה על הבחורצ'יק הזה.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'ואז נאצים ירכבו על דינוזאורים!!!'. וגם הנסיון שלי לצרף איזו לקוחה לשרות SMS שלנו ברוסית. המצאתי לזה שם ברוסית!
תמונת השבוע: אה לא.
התוכניות שלי לשבוע הבא: גרמניה!!! אולי לקבל את הפליירים להופעות בע"ה. אלק במוצ"ש זה נחשב?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סתמי אך מגניב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת? אנא שרשרי לפה בירה

svety

New member
משהו בעבודה.../images/Emo190.gif

לכמה לקוחות נדחוף הלוואות שהם לאו דווקא צריכים בשביל שנקבל קצת בונוסיפ למשכורת רעב
תודה פיצי

בהצלחה../images/Emo3.gif

תקשיבי, יש לי חברה מהבסיס שקוראים לה סווטה גם, וכל פעם שאני מדברת איתה אני באיזה שהוא מקום חושבת עליך גם, ויש בכם באמת משו דומה;!>: ~סתם רציתי לציין~

little shorty

New member
איזה מסיבה עולמית!

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה של אתמול, הורד והמכת שקיבלתי ממנו לפני כמה ימים, היו ימים כיפים כאלה בעבודה, על האש אצל אחותו והיה צחוקים.. משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור, דלקת בשלפוחית השתן שפשוט לא עוברת וחוזרת כל פעם מחדש, עייפות. שיר שלא הפסקת לשמוע: הבנות נחמה - להיות
התחדשות השבוע: אממממ לא נראה לי שקניתי משהו חוץ ממתנה לידיד. תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות משהו מסויים סרט השבוע: השמועה אומרת ש... ובפעם האלף אני מתה על הסרט הזה ספר השבוע: סיימתי את בחורים טובים של שרה אנג'ל בשעה טובה מאכל השבוע: הרבה על האש יציאת השבוע: המסיבה של אתמול! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידים ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "my dream is to fly over the rainbow, so high" איזה טראק חזקקקקקקק תמונת השבוע: אני אתמול במסיבה עם חברה מצונזרת התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולנוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבות לגבות

aYaLoLy

New member
צא מפה!!!../images/Emo71.gif

כוסאומו משהו טוב שקרה לך השבוע: שלשוש, דייט שגרם לי לחשוב שאולי לא אשאר לבד לנצח, דפיקת ראש נהדרת ביום שלישי משהו רע שקרה לך השבוע: דפיקת הראש התבזבזה קצת, השמוק הזה לא יוצא לי מהראש למרות שהוא פשוט אפס. שיר שלא הפסקת לשמוע: מי אמר אני - מוקי. התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: לא ראיתי תכנית אחת בטלוויזיה סרט השבוע: אף פעם לא התנשקה. אני מאוהבת בסם קולסון ספר השבוע: גם לא ממש קראתי מאכל השבוע: אורז עם קוטג', פסטו, העוגות המושלמותש אכלנו היום יציאת השבוע: "למה קראו לרחוב הזה על שם קינג ג'ורג'?" "לא יודעת, כנראה הוא היה בנאדם טוב שעשה דברים טובים" "אם ככה אז יש רחוב היטלר בגיהנום?" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה לי נחמד בבסיס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: $^$@&^%*^&*# ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אה נו , אני כל הזמן מתבלבלת בקטעים האלו תמונת השבוע: מהיום
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא? רבעו"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

יש לי ברקע את "אל תטוסי" של תומר יוסף

ואותך מול הפרצוף ואני פשוט מתהההה על זה.

עדיב4

New member
"הנך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני טנהנה"../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש, צופים, אימון, להקה, החג וההורים שחזרו
משהו רע שקרה לך השבוע: בן אדם מפגר
אבל עזבו, עבר לי:] שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי כלום כמעט
התחדשות השבוע: ימבה מתנות שההורים קנו
תוכנית השבוע: פרינדס
סרט השבוע: אין כמו בבית ומישהו לרוץ איתו:] ספר השבוע: -- מאכל השבוע: באבא, למרות שלא יצא לי לאכול
אה, וקרמבו
יציאת השבוע: סוכות:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של הלהקה בשפיים, גם אם אני לא מופיעה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: לא מצחיק או משהו סתם מחמאה שנורא שמחה אותי: [ערב החג, אצל קרובי משפחה מנתניה] "עדי! מרכלים עלייך כאן, לא זיהינו אותך! את ממש יפה!" אני: "
|שוקשוק|" תמונת השבוע: אני לא בבית אז אני אנסה למצוא משהו נורמלי ~מחפשת~ התוכניות שלי לשבוע הבא: ראו צפיותי לשבוע הבא
+ ביה"ס + להקה + אימונים + צופים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגנביישן. שבוע טוב בובות!

למעלה