סיכום שבועי

evening rose

New member
סיכום.. :)

משהו טוב שקרה השבוע? הוא עבר, ויחסית לשבוע די מיותר זה טוב. משהו רע שקרה השבוע? יותר מדי לחץ מיותר. שיר השבוע: KAT-TUN- Going! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא זכור משהו מיוחד.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האמת היא שקראתי שני ספרים שאני כבר לא זוכרת איך קוראים להם (סנילית). כן, שני ספרים. טוב, היה זמן בעבודה. בילוי השבוע? אוף, שיגמר כבר הסמסטר. ציטוט השבוע? "נשים.. אנשים.. משולשים.. מה?!" ניסיון עלוב להמציא שם לתערוכה. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2531043/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? דברים אחרונים להגשה של שבוע הבא. למה מצפה בשבוע הבא? ההגשה הגדולה שאני כל כך רוצה לעבור כבר ( כמובן, מי שרצה לבוא מוזמן. את הפרטים כבר פרסמתי). תמונה? אם זה משעשע אותי זה אמו להיות מספיק טוב.

Mana Sama

New member
מעו~

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלנו את האוטו החדש,והוא נחמד עד מאוד D: והתחלתי להצליח לבלוע כדורים! ^^ משהו רע שקרה השבוע? הצינון המסריח הזה לא רוצה לעבור,הייתה אזכרה לסבא,נאבד לי אחד הסוגרים של הספטום ואז בבית נאבד אחד הסוגרים של העגיל הקודם ><,ואני עדיין לא יודעת מה אני עושה מחר וזה מחרפן אותי >: שיר השבוע: rihana-rude boy סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המסכה ומאקרוס פרונטייר ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כרגיל כלום בילוי השבוע? אממ סתם אצל חברה,והתקדמות עם הפאזל 3: ציטוט השבוע? לא זוכרת >: קוספליי השבוע? סתם חמוד: http://www.cosplay.com/photo/2513119/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הציור שריל שכבר העלתי לכאן,ועוד כמה XD למה מצפה בשבוע הבא? להחזיר את הפוני כבר R$%^%^&%^ ולקנות ספטום חדש >< תמונה? אממ אין

CibiHeart92

New member
להטריל את עדי זה כיף~ ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה השבוע? תפירה, אנימה, מנגה, ציור, יאי! המוזות חוזרות D: משהו רע שקרה השבוע? עוד התמוטטות עצבים בעבודה שיר השבוע: הסיום של וורקינג, קאמיה הירושי זונת מקרופונים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מתחת לגשר. זה פשוט נחמד. XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? וואן פיס. בילוי השבוע? מסיבת פרידה ממייק הערב. לא אראה אותו חודש >: ציטוט השבוע? "הדבר הכי מטריד זה לקרוא לעצמך סטסונה, ולצ'יקוריטה שלך לוקאון, ואז כשאתה מדבר איתו לקרוא דברים כמו Lockon seems to want to play with Setsuna! או משהו" קוספליי השבוע? החלופי שלי לקיץ. ההתלהבות מתחילה לעלות לי... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי רטיה לתת למייק מתנת פרידה (הוא יוצא לשייט) למה מצפה בשבוע הבא? לתפור. כי יאלה כבר תמונה?

CibiHeart92

New member
למקרה

והאחד שאני באמת רוצה לא יופיע במנגה עד אז. במקרה ולא יודעת אני מחכה שתופיע דמות מסוימת שבנתיים ראו רק צללית שלה

SHE RA

New member
סכמש

משהו טוב שקרה השבוע?אין הרבה אולי איזו יציאה בתחילת שבוע שעבר משהו רע שקרה השבוע?עבודות מתכונות מבחנים ועוד כמה אנשים מעצבנים..:\ שיר השבוע: Rose Tyler ~ Theme Music ~ Doomsday סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:דר הו!!!
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?מיקודית קיץ 2010 פסיכולוגיה
בילוי השבוע?יציאה עם חברת בתחילת השבוע XD ציטוט השבוע?"מה אתה חושב שאם תגעץ שרוכים כל החיים שלך זה ייתן לך משהו"
המורים של ימינו... קוספליי השבוע?כל מני קוספלייס של גוקו למינהם
( לא יודעת איך הגעתי לזה) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?אין ממש.. עשיתי את הסיכה של סול איטר הזאת שיש לו על "הבנדנה" אבל אין לי תמונה של זה... למה מצפה בשבוע הבא?לג בעומר! פרק של דר הו!! ועוד כמה דברים .. תמונה?סול מסטל איטר סתם כדי להראות איזו סיכה עשיתי...

Lightning9

New member
מסכמשת~ [302!]

משהו טוב שקרה השבוע? 302! אה סליחה, פציעה רב מערכתית! [מד"א] הייתה חזרה מאממת, היה קורס ממש כייפי, יומולדת לבתדודה שלי ואומאגאד גרמתי לשני בנים שהם חברים טובים לריב עלי X__X משהו רע שקרה השבוע? בגלל שהם רבו עלי בסופו של דבר לא יצאתי עם זה שרציתי :/ שיר השבוע: Let It Go - Cavo סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נייט ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין לי זמן לקרואא בילוי השבוע? היומולדת של בתדודה שלי שבוע שעבר, היה ממש טוב ציטוט השבוע? "תגידו, סבא תמיד היה כחול?" קוספליי השבוע? אע לא שמרתי לינק X___X תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום כלום כלום. רק ציור של בארבי [טרייי] למה מצפה בשבוע הבא? ל"ג בעומר מחר T-T לסיים מתכונת ומועד ב', משמרת איפשהו בטח ולארפ ערפדים :) תמונה?

סכמ"שון P:

משהו טוב שקרה השבוע? המ. יום חמישי XD" משהו רע שקרה השבוע? יום רביעי ושלישי S: אה, וראשון. שיר השבוע: eros ramazzotti - se bastasse una canzone איטלקיתפליז :) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי WORKING היום, בגלל סם XD" ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שלטים ברחוב ס:" ומלא פרטים על מלונות באיטליה @@ בילוי השבוע? המ. היום בבוקר :) מסעדה עם אחותי ואימא שלי ומתנות! ציטוט השבוע? "אחרי שחזרתי מהדיון, בעלי התקשר ואמר לי שלא צריך פיתות. אמרתי לו שכבר קניתי! ואז הוא אמר - מה נעשה עכשיו עם 40 פיתות?????!!!!" קוספליי השבוע? היו מלא. אמג. המ. טוב, זה -> http://sashasunji.deviantart.com/art/Cosplay-Darker-than-BLACK-156238464 (כי אלוהים. הוא מהמם). תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עדיין תופרים מכנסיים ... בשיעור תפירה |: למה מצפה בשבוע הבא? להזמין מלונות לאיטליה :) תמונה? כי הורדתי פוטושמוק, אז היה לי חשק לפטשפ קצת.

Kienai Negai

New member
:משתלטת מהר על מחשב של חברה:

משהו טוב שקרה השבוע? נשארתי הרבה בבית ולא הלכתי לבית ספר, הפאה שלי הגיעה והיא מדהימה (וארוכה. היא מגיעה לי עד קצת לפני הברכיים אמאלה). הפלאפון שלי תוקןןןןן D: (עד הכנס הבא חח) משהו רע שקרה השבוע? הפלתי את המחשב ואני מתה משעמום/מתנחלת אצל חברות, אני צריכה לעשות איזה ניתוח םם, החדר שלי מתעכב, הפאה. השניה. שלי. הגיעה. לכתובת. הישנה. שלי. גאד, אני כל כך מבואסת ועצבנית שאשכרה חשבתי לעלות על אוטובוס לראשון להביא את זה אבל הפלא והפלא! אין אוטובוס כזה בשעות נורמליות!!!! הייתי צריכה לפקסס כמו מפגרת מכתב ואלוהים יודע מתי הם ישלחו לי את זה והדיירת המטומטמת שגרה בדירה שגרנו בה קודם ובמקרה היא חברה טובה של אמא שלי לא יכלה לקחת את החבילה ופשוט לחכות שאני אבוא ואקח אותה. ארגגגג. מוות מלא סבל לדואר ישראל!!!! שיר השבוע: Megumeru סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Clannad, ריווץ' שלישי D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המנגה של אווה. גאש. הקטע של שינג'י וקאורו כייפי כל פעם מחדש *_* בילוי השבוע? אממ, עכשיו, אצל חברה XD ציטוט השבוע? לא זוכרת, אני גרועה עם זיכרון XD קוספליי השבוע? אממ, לא זכור לי משהו מיוחד תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אסקה!! והרבה ממנה!! סיימתי להצר את כל המכנס DDDDDDD: אני לא זזה בזה DDDD: זה כזה, הליכת רובוט מוזרה O_O עכשיו נשאר לי לחבר רוכסן לבגד גוף ולמכנסיים, להכין מסול את ה..שריונות נגיד? שיש לה על הכתפיים, לתפור כפפות ולהתחיל לעבוד על הפלאגס עם פימו םם אני כל כך מרוצה מהמראה הכללי של זה!!! שמחה שלא הרסתי את הוויניל הזה XD תמונות..בפעם הבאה XD למה מצפה בשבוע הבא? שיבוא המחשב, שתבוא הפאה של אסקה מראשון, אה וכמובן מחר ויום ראשון- ל"ג בעומר!! תמונה? :דמיין כאן תמונה של אן עם פאת וויל: אין אחת כרגע;;;

Inimi

New member
סכמ"ש מיואש

דווקא ששבוע שעבר היה לי שבוע מעולה, השבוע הזה לא ;___; *משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי את המשכורת מהציורים... וגם זה לא הרבה XD, אזרתי אומץ להתקשר שוב לסטודיו לריקוד וכנראה שביום ראשון סוף סוף אני אלך לשיעור ניסיון!!! אה, ועשיתי גבות D| *משהו רע שקרה השבוע? המחשב שלי מת!!! ;________________; זהו ז"ל קפוט פיניטו. וזה היה כ"כ בהפתעה. למה?!!?!!?!@!@#ג'אטרקוכרושד!!!! *שיר השבוע: מלא שירים של Black Eyed Peas (אני ממש מתחילה להתאהב בהם O_ם; ) *סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מלא קליפים של BEP חחח *ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? נאדה *בילוי השבוע? לישון אצל חברה שלי מהבסיס היה פאנן! *ציטוט השבוע? ]: *קוספליי השבוע? אוי היה לי אחד! שנייה http://www.cosplay.com/photo/2512819/ מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 3333> *תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אררר התחלתי לתפור תיק XD אבל הוא לא גמור בעליל.... אגב, אם אני אכין תיקים מעוצבים, יהיו קליינטים? >>;;; לא שאני כזו טובה בתפירה כן אבל אני נואשת לכסף *למה מצפה בשבוע הבא? יום ראשון, שיעור ניסיון 3333> לקנות מחשב חדש. ובמפתיע לעלייה לקבר של אמא שלי (הרבה זמן לא ביקרתי שם). *תמונה? תתמודדו, אין

WayToDawn

New member
אה, איך פספסתי תנושא למטה? @_@

טוב, נספים בו אחר כך. טוב שאין לי 405863068943-684308360 וויפ. בכל מקרה~ משהו טוב שקרה השבוע? אמ....ראיתי רנט [שוב]♥, היה שבוע קליל ונחמד בבית ספר, שרון וסתיו היו פה, מאגנה קארטה. תכלס לא משהו מיוחד אבל היה שבוע נחמד <: משהו רע שקרה השבוע? הסתפרתי. הרסו לי תשער וזה נראה זוועה. שיר השבוע: כל הפסקול של רנט ♥ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: RENT בסדר. ומשחק- מאגנה קארטה!!!! ♥♥♥ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?הסמל האבוד בספר. והחפירות של מאגנה קארטה. בילוי השבוע? סתיו ושרון שהיו כאן. ול"ג בעור מחר :) ציטוט השבוע? או....יש הרבה הרבה. אבל את רובם- אנלא אגיד לכם~ אז נלך על זה ששרון וסתיו עילגות~ "איך מגיעים לתחנה?" "ישר עד הסוף, שמאלה, חוצים כביש, שמאלה, תחנה". *כעבור דקה* "שנייייי אנחנו לא יודעות איך מגיעים" *מסבירה שוב* *כעבור דקה* "שנייייי אנחנו לא יודעות איפה אנחנו!" "תתארו" *מתארות* "אתן בתחנה -_-" קוספליי השבוע? הלינק|http://www.cosplay.com/costume/262761/|סלינק| בהחלט כל מה שאני מגדירה כמאסטרית בקוספליי. פשוט מדהים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה הרבה ציור.עבודות לבית ספר. תפירה. ממש בא לי להזמין פאה ולעצב אוותה לקאלינטז. ממש בא לי קוספליי לקאלינט ;3; למה מצפה בשבוע הבא? אמ, יש משהו? תמונה? רישום באמצע דרכו, אחד מיני רבים~ |

Lightning9

New member
אנחנו צריכות זמן להיפגש השבוע /:

ואיפה ציטוט אני אוכל אורגני איפה?!?!

CibiHeart92

New member
איזה רישום יפה O_O

וטוב את מי צריך להרוג כדי להשיג את הפאה הזו ולצאת לדרך כבר?

Mana Sama

New member
הו וואו גאגא *__* יצא מעולה~!

והקוספליירית פסיכית,זה פשוט מהמם ;-;

HetareFlora

New member
מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע? הזמנתי את הפיאה לקיץ. משהו רע שקרה השבוע? שבוע מסריח בכללי. הורים והקריזות שלהם, המבחן במתמטיקה הלך מעצבן, ויומולדת. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=5lgnAPTgptk סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי שרלוק הולמס שוב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנדורה הארטס? קוספליי השבוע? פירי פירי פירי מאממים שמצאתי בקיוררר 3333> די. אני רוצה קוספליי לפירי עכשיו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פייפרקראפטס. למה מצפה בשבוע הבא? עוד שבוע עמוס ומעצבן.... לא רוצה. טוב אני מסתפרת יום ראשון וזהו. תמונה? הוי, אסאטו, כפרעלייך.

Serf SaN

New member
השבוע עבר ממש מהר!

משהו טוב שקרה השבוע? שבוע ממוצע שכזה. אה, קנינו אלטו כחול.
(זתומרת - אלטו סוזוקי בצבע כחול. XD) משהו רע שקרה השבוע? גם, ממוצע. היה משעמם. שיר השבוע: שירי פתיחה וסיום של חצי שני של העונה הראשונה של גאנדם 00, וחצי הראשון של העונה השניה של גאנדם 00. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גאנדם 00, ומכושפות. משעמם לי אז אני רואה בVOD. :ם ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? .. בילוי השבוע? הייתי אתמול במסיבה באיזה חור. הייתי בטוח שמסיבות קיבוץ הן נטולות ערסים! מסתבר שלא.. או לפחות לא ברמת הכובש. וגם המוזיקה לא הייתה משהו.. נו טוב, באתי בשביל לחגוג לידידה יום הולדת. ציטוט השבוע? נהה. קוספליי השבוע? מממממממ............ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? :ם קוספליי של לוקון (גאנדם), וטאקיזווה (עדן מהמזרח). למה מצפה בשבוע הבא? אין לי שמץ. כלום בערך תמונה? הדבר שבגללו תכננתי על לפתוח את השרשור WIP. הייתי בטוח שעד אותו ערב אני כבר אסיים את זה. XD אני סתם פשוט עצלן... לוקון סטראטוס! :D

CibiHeart92

New member
הנננננננננ!!!$%

לוקאון!!!!!
עבודה מעולה גיא
עכשיו גם אותך אני אכריח לבוא להצתלם אצלי מתישהו..... D<

למעלה