סיכום שבועי

CibiHeart92

New member
סיכום שבועי ../images/Emo203.gif

(יאי יורד גשם!! ) משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

SunsRequiem

New member
~

משהו טוב שקרה השבוע? לילה לבן, אה כן, והפאה שלי בארץ. רק עדיין לא אצלי. משהו רע שקרה השבוע? לילה לבן, הפאה עדיין לא אצלי שיר השבוע: Dance Dance של FOB סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הקליפ של Dance Dance ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? באסרה, שוב בילוי השבוע? לילה לבן ונחלה אחרי לילה לבן ציטוט השבוע? בטח משהו שהקצינים במשרד שלי פלטו. קוספליי השבוע? לא היה לי זמן. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי שבועות שלי~ רוס הסיכויים שתהיה לי גיטרה חשמלית גם! למה מצפה בשבוע הבא? שהפאה תהיה אצלי כבר1 תמונה? לא עכשיו... אחרי שאשן קצת...

Grell

New member
הא יו בכלל לא חשבתי על זה XDDD

אימיטיישן בטח D: יו מגניב D:

SunsRequiem

New member
כי אני חייבת להתלהב

היא כאאןןןן! כלומר, כמעט כאן. היא בדואר, צריך ללכת לאסוף אותה. מתישהו. אבל היא כאןןן!

Didsy

New member
סכמ"שון

משהו טוב שקרה השבוע? ממ.. הייתה קבוצת עבודה ממש מוצלחת בפסיכומטרי. זה נחשב? אה והכרטיסי טיסה+הופעה הגיעו!! וגם.... לא, זהו, אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו. :)
משהו רע שקרה השבוע? חבר שלי נסע לעוד שבועיים ;_; אני שונאת את הצבא הזה. :(
שיר השבוע: ממ.. Arctic Monkeys - Still take you home
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בטי!! הרבה בטי. והפרק החדש של פרי טייל שהיה מוצלח. וגלי. שהיה מדכא.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי לקרוא את הסדרה של פרסי ג'קסון.. זה קצת מפגר. אבל משעמם לי, אז נו.
בילוי השבוע? מדורה - זה נחשב? ישנתי מלא השבוע, לשם שינוי.. שזה גם בילוי. ומחר אני הולכת לבקר את החבר :)
ציטוט השבוע? "ואז! עם שלוש קרן לייזרים - פלופי, פלופי, פלופי, נחת המנהיג שלהם איזה 5000 מטר בלי להגזים!" הייתי ממשיכה לצטט את המערכון הזה, אבל אין לי כוח.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום ועוד קצת כלום~ נורא מתחשק לי.. ליצור. אבל אין זמן לזה. D:
למה מצפה בשבוע הבא? השמועות אומרות שגלי הבא יהיה הגלי-גאגא. אז זה מרגש. וגםםם!! להתחיל לארוז לברליןןןןןן
תמונה? פירקתי את המחשב שלי! חהחהחהחה. אני אוהבת לפרק מחשבים. D:<

rukia chan

New member
היי, פרסי ג'קסון זה אחלה ../images/Emo103.gif

קצת עברנו את הגיל, אני מסכימה, אבל זה נהדר כשרוצים משהו זורם וכייפי לחשוב יותר מדי XD מקווה שאת קוראת באנגלית~

Didsy

New member
אכן באנגלית :)

אני פשוט לא מצליחה להתחבר לזה כלכך. אני נורא רוצה להגיד שזה לא מוצא חן בעיני כי זה לא כלכך אמין. לדוגמא - לא, ככה לא מדבר ילד דיסלקט בן 12 או וואטאבר. ומצד שני אני מנסה לחשוב על איך הגבתי כשהתחלתי לקרוא את הארי פוטר, והאם חשבתי שזה אמין אז.. אבל זה פחות נחשב, כי התחלתי לקרוא את הארי פוטר כשהייתי בת 13 אז אולי הזדהתי איתו או משהו P:

Serf SaN

New member
את יודעת כמה

חלמתי שיום אחד תכנס אלי לחדר תנשמת עם מכתב קבלה להוגוורטס?! ועוד במיוחד כשהייתי באותה תקופה בטיול באנגליה. ממש התאים לעלילה.
אז אני בטוח שגם את הזדהית D:

rukia chan

New member
אני ממש מבינה מאיפה את באה ../images/Emo103.gif

אבל משום מה, פשוט נהניתי ממנו. כאילו, זה היה אחרי שקראתי משהו ממש ממש כבד וגרוע בטירוף, ורציתי משהו זורם וכיפי. לא התעמקתי בזה יותר מדי ופשוט נסחפתי עם העלילה. אבל המון אנשים לא אוהבים אותו~

innocence

New member
הייתי בהופעה של ורסאי!!

משהו טוב שקרה השבוע? הופעה של ורסאי, בנוסף לכל היפן הזה שיש לי בחודש האחרון:)) אייל אפילו קנה ספר תווים חתום. משהו רע שקרה השבוע? מהיום אני קצת יותר חירשת. שיר השבוע: הממ.. לא יודעת, השירים של ורסאי לא משהו >> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי את כל קיי און ביוטיוב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין בילוי השבוע? יפן!! ציטוט השבוע? אין קוספליי השבוע? של קאמיג'ו מורסאי, הקוספליירית היתה ממש מגניבה, אבל לא נתנה לנו לצלם. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ? למה מצפה בשבוע הבא? טיסה?:( תמונה? אין, סליחה.

Apushu

New member
סכמ"ש מעניין ~ ~

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי תיאוריה D: משהו רע שקרה השבוע? הרגל שלי קצת מזייפת;; שיר השבוע: Girls Dead Monster- Alchemy , Girls Dead Monster- My song .שני שירים מדהימים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Angel Beats! \Working!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? --נכון הכריות החדש? הצ'וקולטה? זה הדבר הכי דוחה בעולם, אל תנסו את זה לעולם. בילוי השבוע? לא היה ממש אחד; ציטוט השבוע? "החור היה בכלל סתום, סתום!" -אמא שלי מנסה להסביר לאח שלי שהחור שהוא עשה בבקבוק היה קטן מדי XD קוספליי השבוע? ; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://img.photobucket.com/albums/v227/apchi/els.jpg למה מצפה בשבוע הבא? משכורתרתרתרת תמונה? אח שלי מצא חתלתול בן שבוע ;A; ואבא לא מסכים לגדל אותו ;;;;; (מרגישה כמו ילדה בת 10 שוב חח) מישהו רוצה לאמץ אותו? ;A; הוא הדבר הכי חמוד בעולם.

Apushu

New member
אבא הסכים להשאיר אותו ביינתיים!!

<עד שיגדל ;A; מספיק> הנה עוד תמונה של הפשוש הזה

למעלה