סיכום שבועי!

oreloosh

New member
חחח כנסי

יענו עם איפור היא מהממת אבל בלי איפור היא מזעזעת.. אז מה זה שווה בחורה שיפה רק עם איפור
זה כבר לא נקרא שהיא יפה.. כי היופי זה בעצם הטבעיות בבנאדם.. לא ככה

Howie Girl

New member
אממ אפשר להגיד שכן אבל-

בעולם השואוביז כל אחת עם נתונים מינימליים יכולה להיות הכי מדהימה שיש בתנאי שהיא מספיק מפורסמת בכדי לספק לעצמה סטייליסט ומאפר.. אז ככה שהיופי הטבעי זה לא מה שקובע אם יש לך מספיק כסף.. [כמוה אני מניחה]

oreloosh

New member
חח נכון../images/Emo45.gif

אבל ככה בכלליות זה לא שווה עם היא יפה רק עם איפור.. אי אפשר להגיד שיא הכיעור אבל אפשר להגיד חמודה

poster girl

New member
אני ../images/Emo3.gif

וכן, Im Back.
שיר השבוע: נממ יש כמה
Sick Cycle Carousel - Lifehouse. Cant Take It - The All American Rejects Hanging By A Moment - Lifehouse Why Cry - The Panic Channel כל מה שרצית - הדורבנים More Than A Memory - Hoobastank Look Where We Are - Hoobastank So Far Down - 3DD שיר השבוע של הבויז: Memories
. קליפ/סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=aoJmWyKP7oc סרט השבוע: אמ אין.. תמונת השבוע:
גאד..
משפט/ציטוט השבוע: אין.. איך עבר השבוע? נחמד דווקא
תוכניות לשבוע הבא: בצפר

sivanick

New member
../images/Emo75.gif

שיר השבוע: וואו יש מלא: September - Satellites iiO - Is It Love Pink - U and ur hand Jet - Fool of Everyone Lighthouse Family - High Titiyo - Come Along With Me Ricky Martin - Shes All I Ever Had היהודים-גניבה שי גבסו- תגידי לי את Justin Timberlake - Sexy Back {איך אפשר בלי..
} שיר השבוע של הבויז: - קליפ/סרטון השבוע: - סרט השבוע: מיליון דולר בייבי תמונת השבוע: - משפט/ציטוט השבוע: "הכל טוב? הכל טוב"?
איך עבר השבוע? מדהים. קוקה קולה לייב היה כזה שווה. ירד עלינו מבוללל וזה היה מטורףף#$%! חוצמזה שהיה חג וזה..:p תוכניות לשבוע הבא: להתחיל לעשות חפיפה עם מישי בצבא שלי שעוד מעט עוזבת:\

איזו הצפה../images/Emo3.gif

שיר השבוע: James Morrison - Undiscovered James Morrison - You Give Me Something James Morrison - Wonderful World קרן פלס - שמעון השכן קרן פלס- אם אלה החיים Damien Rice - The Blowers Daughter Lifehouse - All in All שיר השבוע של הבויז: - קליפ/סרטון השבוע: - סרט השבוע: - תמונת השבוע: ניקושששששששששש
משפט/ציטוט השבוע: If you want crappy things to stop happening to you then stop accepting crap and demand something more טוב שלא חרשתי על המשפט הזה.
איך עבר השבוע? סבבה
תוכניות לשבוע הבא: שום דבר

Shiri from the block

Active member
קורא לה אלה, אלה אלההההה סלחו לי אני טיפה שיכורה עכשיו../images/Emo9.gif אז השאלון יהיה בהתאםםםםםםםםםםם שיר השבוע: האלבום של נלי פורטדוווווווווווווו, אלבום מדהים! ממליצה לכולם לשמוע!!! שיר השבוע של הבויז: איןןןןןןןןןןןןןןןן, השאלה מתי יהיה?../images/Emo7.gif קליפ/סרטון השבוע: לא יודעתתת סרט השבוע: על תבונה ורגישות!!! סרט עם אלן ריקמן!! סנייפוש שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תמונת השבוע: לוסייייייייייייייייייייייי (זינה מהסדרה זינה הנסיכה הלוחמת!!../images/Emo6.gif) משפט/ציטוט השבוע: אין!!! איך עבר השבוע? סבבה!! היה לנו ביום רביעי חמישי טיול מחלקתי לאילת והיה ממש נחמד!! תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת../images/Emo10.gif אממ יש לנו ביום שלישי יום ספורט אז מקווה שיהיה סבבה../images/Emo9.gif נרשמתי לשחק כדורסל!! שבוע טוב לכולם ושנה מעולה!! שבוע טוב ושנה מעולה גם לךךךךךךךךךךך

Shiri from the block

Active member
נכון היא יפה?? איזו כוסית היאא!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אם הייתן שומעות אותה שרה.. יש לה את הקול הכי יפה בעולם!!!!

למעלה