סיכום שבועי!

[:

שיר השבוע: Ashlee Simpson - Invisible R.E.M - Losing My Religion R.E.M - Man On The Moon R.E.M - Everybody Hurts R.E.M - Imitation Of Life Reamon - Super girl Pink - U + Ur Hand Three Doors Down - When I'm Gone Guns N' Rpses - Don't Cry The Panic Channel - Why Cry The Beatles - Let It Be Evanescence - Call Me When You're Sober כל האלבום Dark Light של H.I.M H.I.M - Gone With The Sin כריסטינה - Soar, Hurt, Candyman אביב גפן - בשבילך איפה הילד - לבן בחלום שחור, מה שעובר עליי Thirteen Senses - Into The Fire The Rasmus - Sail Away שייגעצ - את דומה לכלב הדורבנים - יופי טופי אחלה בחלה הדורבנים - לא בא לי לשמוע דורון מזר - ירדנה XDDD Hoobastank - From The Heart Sugababes - Ugly והאלבום Keep The Faith של בונג'ובי... שיר השבוע של הבויז: Drowning...השיר היחיד ששמעתי ורק פעם אחת. קליפ/סרטון השבוע: Killing Lonlinnes של H.I.M סרט השבוע: בית השעווה...S: תמונת השבוע: בעע אין. משפט/ציטוט השבוע: "לדעתי את מסקרנת אותו" XD "ניר, תעשה אותי" איך עבר השבוע? ככה ככה... תוכניות לשבוע הבא: הולכת לידיד ביום ראשון לחגוג עם כל החברים וזה. וכל שאר השבוע לחרוש למבחן במת'...=/

lidor love lee

New member
עונה

שיר השבוע: september-satelite ו-sexyback של ג'סטין
שיר השבוע של הבויז: אין קליפ/סרטון השבוע: אין סרט השבוע: אין תמונת השבוע:
היא מדהימה
משפט/ציטוט השבוע: "החיים יפיםם נצלו אותם עד הסוףף
" איך עבר השבוע? מצויין
תוכניות לשבוע הבא: אממ אין לבנתיים חח

elena20

New member
כל אחד והטעם שלו,לא כולם חושבים

שהיא יפה,היא חמודה,אבל לדעתי היא יפה רק עם איפור...

lidor love lee

New member
לדעתי היא יפה גם בלי איפור...

אני אישית מתה עליה היא מדהימה
אתם לא יודעים כמה תמונות מהממות יש לי שלה...קבלו עוד אחת נראה מה דעתכם
מדהימה
נראה אותכם אומרות שלא חעחע

oreloosh

New member
לא אמרנו שהיא לא יפה.. היא פשוט יפה

רק עם איפור.. בלי היא ממש ממש מזעזעת.. חוץ מזה ראיתם איך היא היתה ב406? כיעוררר וגם שם היא היתה עם טיפונת איפור.. תחשבו מזה בלי איפור?! יש לי מלא תמונות שלה בלי איפור עובדה תראו בתמונה ששמתי פה למטה

elena20

New member
תמונה מהממת../images/Emo99.gif, היא נורא

פוטוגנית,אבל בלי איפור היא נראית די פשוטה

oreloosh

New member
צודקתת היא מזעזעת בלי איפור

היא יפה רק עם איפור ולידורר שקט היא לא יפה בלי איפור היא תמיד היתה מכוערת רק האיפור עושה לה ניסים ונפלאות חח שניה אנני ישים לכם תמונה של רוברטה בלי איפור תראו את הזעזוע שתקבלו.! ותאמינו לי שבלי כל האיפור והצבע האדום היא תמיד היתה מזעזעת
!

orit love nick

New member
לדעתי ..

היא יפה בפנים רק עם איפורר אבל יש לה גוףף יפה ! וכן איך היא השתנתה מ406 ושם גם היה לה שיער שחור

elena20

New member
היא דווקא חמודה בתמונה הזו,יש לה

פה קצת איפור בעיניים

Howie Girl

New member
לא מזעזעת.. אבל גם לא

מדהימה.. אין בה שומדבר מיוחד..
חח בכלל לא ידעתי מי זו:0

Howie Girl

New member
האא וד"א..

לא רק איפור עושה ניסים ונפלאותP:... יש גם פוטושופ.

oreloosh

New member
../images/Emo45.gif נכון אבל בלי שומקשר עם איפור

היא מהממת ובלי היא מזעזעת אז מה זה כבר שווה?

למעלה