סיכום שבועי!

crazy smiley

New member
סיכום שבועי!../images/Emo192.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: קליפ/סרטון השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: משפט/ציטוט השבוע: איך עבר השבוע? תוכניות לשבוע הבא:
שבוע טוב לכולם ושנה מעולה!!

crazy smiley

New member
שלי!!

שיר השבוע: כריסטינה-aint no other man שיר של הבויז: נבר גון סרטון השבוע:מסכן.. תמונת השבוע:--
>>>> משפט השבוע: זה לא בדיוק משפט..אבל הנה: אני: "אוי ואבוי..(אחרי אפצ'י)" אור(השרוטה): "לתת לך ביס?" אין לי מושג איך המפשט הזה יצא לה מהפה..אבל זה רק מראה עד כמה היא שרוטה... איך עבר השבוע? בסדר.. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד..ויש לי הופעה ביום חמישי בירושלים..

Howie Girl

New member
מלא מזן לא עשיתי סיכום שבועי פה...

שיר השבוע: המממ כל השירים מהאלבום החדש של הובאסטנק
שיר השבוע של הבויז: כבר בקושי שומעת
... קליפ/סרטון השבוע: אין. סרט השבוע: אין.. תמונת השבוע: הממ גם אין משפט/ציטוט השבוע: לאעדת.. איך עבר השבוע? עבר רגיל נוטה למעפן ביותר... תוכניות לשבוע הבא: לרוץ הרבה!!! חח ולהתחיל את השנה החדשה הכי טוב שאוכל. שנה טובה ומתוקה לכולם!

elena20

New member
עונה

שיר השבוע:cassie me & u britney spears before the goodbye שיר השבוע של הבויז:let's make a toast to our love קליפ/סרטון השבוע:p diddy & nicole come to me סרט השבוע:אין תמונת השבוע:
משפט/ציטוט השבוע:אין איך עבר השבוע?רגיל,עבודה וחבר תוכניות לשבוע הבא:לעבוד ואני מתחילה שוב את הקורס פסיכומטרי,אלוהים כל כך אין לי כוח לזה

Blank Smile

New member
שלי.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Evanescence - Your Star שיר השבוע של הבויז: - קליפ/סרטון השבוע: הקליפ החדש של פאריס.
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי סרט כלשהו השבוע..
תמונת השבוע: שלי גוטמו, הדג שלי בצבא.
משפט/ציטוט השבוע: בחתימה שלי.... איך עבר השבוע? נהדר האמת..
היה לי ממש כיף השבוע..
תוכניות לשבוע הבא: אממ.. לסגור שבת.

frackit

New member
אנייייייי

שיר השבוע: אוונסנס-going under storm large &toby rand-bring me to life שיר השבוע של הבויז:yes i wiil קליפ/סרטון השבוע:קליפ של ההופעה של דילאנה מרוקסטאר סופרנובה של mother mother סרט השבוע:step up!!! תמונת השבוע:
משפט/ציטוט השבוע:--------בעקרון אותו אחד של שבוע שעבר..."איי ייא יייא צ'לה ...מה נסגר איתך צ'לה...?" איך עבר השבוע?עבר טוב ומהר כמו שצריך!!! תוכניות לשבוע הבא:מממ ראשון חג ואז כנראה עבודה ....=]] חג שמייחחחחחחחחחח

Conviction

New member
מה טומי?..

סתכלי על התמונה שלו, למטה, בריבועים הקטנים, בריבוע האמצעי.

Eti No Name

New member
טומי../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

שמעתי שיש לו נחש ענק!

oreloosh

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשילי../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע: אבי גואטה ואוהד- עזבי לי את הלב שיר השבוע של הבויז: --- קליפ/סרטון השבוע: --- סרט השבוע: --- תמונת השבוע
משפט/ציטוט השבוע: "אם רק היה יודע, כמה היא אוהבת אם רק היה יודע אולי היה א.ח.ר.ת!!" איך עבר השבוע? PERFECT תוכניות לשבוע הבא: עד אז ה' גדול! שבת שלום ושנה טובה ומתוקה לכולם!

למעלה