סיכום שבועי.

yaeli87

New member
האאאאלופה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: קצת חברות,שיחות טובות עם מאמי...לא יודעת היה בסדר משהו רע שקרה לך השבוע: אממ...הרבה שיר שלא הפסקת לשמוע: שלמה ארצי-תתארו לכם התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: עדי אשכנזי סרט השבוע: אממ...הלהקה חח ספר השבוע: - מאכל השבוע: פרוסטיס יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהכל יהיה בסדר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +-

EROTOMANIA

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי מישהו חדש.:]] משהו רע שקרה לך השבוע: "נפרדתי" מדן וחזרתי אליו למחרת, אני לא יכולה להיות עם המישהו החדש [=ברנדן]. שיר שלא הפסקת לשמוע: CIARA - LIKE A BOY התחדשות השבוע: אממ כלום? תוכנית השבוע: המשחק של הרד סוקס כמובן סרט השבוע: DAN IN REAL LIFE ספר השבוע: מאכל השבוע: אממ SPECIAL K יציאת השבוע: הבית של ברנדן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מועדון בבוסטוןןןןןןןןןן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: it floats my boat, pushes my buttons, melts my butter... ברנדן על ... לא זוכרת. תמונת השבוע: מה, הוא חתיך :\
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא לעשות שטויות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מוזר ומבלבל

למעלה