סיכום שבועי.

Liraz 6q

New member
../images/Emo213.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אביב קיבלה הקצאה לחיל הים באילת, הודעתי בעבודה שאני עוזבת.. משהו רע שקרה לך השבוע:נפרדנו ממ'יצי.. ואני אוהבת אותה המון.. שיר שלא הפסקת לשמוע: גלעד שגב- מותק שלי התחדשות השבוע:סריג מהמם מזארה, מתנה לאבא ועוד כל מיני שטויות שלא עולות לי בראש.. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות.. ברור
סרט השבוע:פרל הארבור.. חתיך שלי
ספר השבוע: אין מאכל השבוע: צ'יקן פילה צ'יפס ותפוזים סחוט
יציאת השבוע: כנראה שלא תהייה השבוע חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים לעבוד! ! ! !
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הוא.. אבל זה לא יקרה
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"..אריאל-מסתכל למטה ושואל.."
תמונת השבוע: כרגיל.. אין משו מעניין.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לקרוע את התחת עד יום רביעי.. ולהיכנס לסייסאסטה של חודש וחצי עד הגיוס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביבב..

כותרת ../images/Emo25.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אהה אינדינגב היה אחלה[בסופש של שבוע שעבר, נחשב?] משהו רע שקרה לך השבוע: אה הצו ראשון היה מזעזע, וגם זה שלא הייתי לא בהבנות נחמה ולא ביהודית רביץ שהופיעו בב"ש יום אחרי יום[!!]. חבל. שיר שלא הפסקת לשמוע: Ghost Of Corporate Future של רג'ינה ספקטור. התחדשות השבוע: דיסק של עמית ארז. תוכנית השבוע: רגליים קרות
[התמכרתי לגמרי]. סרט השבוע: "12 הקופים", ראיתי עכשיו. כזה מעולה. ספר השבוע: "חיי פיי", כי בדיוק סיימתי אותו. קצת מאכזב. מאכל השבוע: שוקולד...? אני על הפנים. יציאת השבוע: אהה נראלי שההיי לייט של השבוע היה כשהייתי ביום ראשון בבערב והיה ממש כיף. לא, אין לי חיים מחוץ לתנועה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אנשים שלא בצוות הדרכה^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בר! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: עזבו החיים שלי לא מעניינים. תמונת השבוע: הייתי מפרסמת מהאינדינגב, אבל כרגע לא נשלחו לי עדיין אז אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: מלא הכנות לחג מעלות, לנסות לארגן שכן תהיה הסעה לעצרת, להשלים חומר בביולוגיה[כנראה שיש לי מבחן. כוסעמק, יש שביתה, באימך!], לקנות ג'ינס, להחליט אם לצאת לגדנ"ע או לא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם. אני צריכה חברים.

AnGeL DoLlY

New member
12 הקופים

זה הסרט שהמורה שלי לקולנוע הכי הכי אוהב. מתה לראות אותו :) ושנים לא היית כאן!

Tears Dont Fall

New member
it's not over

משהו טוב שקרה לך השבוע: היא באה לת"א, יומולדת לתאומות. משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים. שיר שלא הפסקת לשמוע: secondhand serenade-take me with you lifehouse-good enough counting crows - mr.jones evanescence-taking over me התחדשות השבוע: איזה חולצה תוכנית השבוע: מזה השטויות האלה?! עדי אשכנזי. סרט השבוע: צ'אק ולארי ספר השבוע: מאכל השבוע: סושי. יציאת השבוע: אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת? צו ראשון? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אם ירצה האל - ספיר, ליאור, צ'וק וכל החמולה קיצר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'אני לא אתן לך ללכת' תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לחגוג, לעבוד, לשתות, לעשן, להתפשט ולמות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

MC SammY

New member
איזה מוזר זה היה../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא ישן אצלי
, לימה לימה ו"המקום", היום בבוקר. משהו רע שקרה לך השבוע: רבנו וזה היה מעצבן, חוסר מוטיבציה שיר שלא הפסקת לשמוע: הבנות נחמה-So far להיות התחדשות השבוע: שלושה זוגות תחתונים תוכנית השבוע: the beauty and the geek סרט השבוע: - ספר השבוע: משאלה אחת ימינה-אשכול נבו [אני הולכת לסיים אותו עכשיו, נראה לי] מאכל השבוע: סטלה
יציאת השבוע: לימה לימה ו"המקום"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לעצמי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מי שעושה לי טוב
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את לא משאירה זמן לריב עלייך"
תמונת השבוע: |ימינה| התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל ללמוד, לעבוד, לצאת, רופא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכל להיות טוב יותר

stink

New member
"u need some sugar, u'r only human baby"

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה קניות , נפגשתי עם נאט ועם מור , אני והמתוק הכנו עוגה ביחד :) משהו רע שקרה לך השבוע: המשמרות הדפוקות שלו . שיר שלא הפסקת לשמוע: system of a down - toxicity נוסטלגיה מתוקה . התחדשות השבוע: ג'קט קורדרוי מקסטרו , תיק לצבא <!!!> ועוד אלפי תחתונים וגרביים . יא'בלה . תוכנית השבוע: בנות גילמור
פרק אחרון . מרגש סרט השבוע: עכברי קניון
קווין סמית' ענק . ספר השבוע: עדיין מעכלת את "לוליטה" . מאכל השבוע: קיש בצל . יציאת השבוע: עם הבנות לממילא , אתמול סתם לראות מלא אנשים שלא ראיתי מזמן . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד . אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החבר . ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "טיפש הוא מי שמתגאה במה שהוא לא יודע " - מתוך תכניות על תולדות הטיפשות האנושית . שנון משו. תמונת השבוע: סתם חונכת את המצלמה החדשה . התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך להתבטל עד הגיוס . ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהיר עד מעונן חלקית .

אע

משהו טוב שקרה לך השבוע: עמממ. אדם, ההדרכה של היחס"ר בהר קרן, אריאל(ההוא שהייתי איתו במועדון, במטבח וכו') משהו רע שקרה לך השבוע: תחילת השבוע הייתה גרועה. שביזות מגעילה... שיר שלא הפסקת לשמוע: uninvited של אלאניס התחדשות השבוע: 2 חזיות מוומן אונלי. :) תוכנית השבוע: משחקי נקמה. P: סרט השבוע: אין. ספר השבוע: שוליית האינקוויזטור. מאכל השבוע: לאדעת. ;[ יציאת השבוע: למטבח של הר קרן? P: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות ביום ההולדת של אדם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאל]: לא שזה יקרה ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "הייתי בטוח שאת שומעת מוזיקה מזרחית כבדה כזו...". איך מישהו חשב ככה?! ;[ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להסתלבט, אבל מי שואל אותי;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:באו לי 10 חניכות לפעולה.. אני מעולפת :]+מצאתי עבודה משהו רע שקרה לך השבוע:לא יצא לי לעשות משהו חשוב שתכננתי מזמן:/ שיר שלא הפסקת לשמוע:ליפול-מאיה רוטמן, שירה-מירי מסיקה
התחדשות השבוע:כ-ל-ו-ם ! תוכנית השבוע:למצוא לי בן סרט השבוע:אסקימו לימון ואמרתי לך :) ספר השבוע:"הכל על חירות" מאכל השבוע:'קרנצ'ים'
יציאת השבוע:ארומה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לנסוע לזיכרון!! ולהתחיל לעבוד כבר אני צריכה כסף!@$$ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:משפחה ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:אויש, יאקי תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לנסוע לזיכרון ,להתחיל לעבוד וטניס !!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:משהו ..

Lost Lullaby

New member
שלחו לי תמונות[[:

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ בחמישי בערב אצל דור משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע המיותרררררר הזהההההההההההההההה שיר שלא הפסקת לשמוע: לא חושבת שיש התחדשות השבוע: אעע... קלסר? תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: חה אוכל של בחוץ
יציאת השבוע: דור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מצפה
נכנסים לתפקיד! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אלפקות
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לוידעת?>: תמונת השבוע: מהיום האחרון לקורס, לפני שהלכנו הביתה ]: כל אלו שטחנו כ"כ [לא 'כל כך', כיתת כוננות...] התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור למצפה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מיותר הודגש באמצעות מדגישומטיק

RainbowL

New member
אני חייל של מאה שערים

משהו טוב שקרה לך השבוע: אח שלי חזר אחרי שנה! משהו רע שקרה לך השבוע: רבין וכל הנושא שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי האמת, בקושי הייתי בבית התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: טלנובלה בע"מ בויאודי סרט השבוע: מעודדות צמודות ספר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגת גבינה... והאנטריקוט של אתמול יציאת השבוע: לא חושבת שהייתה. היה לי שבוע עמוס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום חח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: '052... זדיין לי מהעיניים' (חברה שלי לערס שביקש טלפון) תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: גיחה ראשון שני, שלישי פעולה. ואחר כך נראה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר...

Olly New York

New member
Ultraviolet ../images/Emo119.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
המ. קניתי בד ועיתון נחמד , לתיק חדש , והתקדמתי בתיק הישן הסקוטי! (תפירה) , והמ.. אני מעבירה סרטים מהיס מאקס לדיוידי , שזה גם משהו..והמ , היה נחמד בנוע"ל..ויש לי חולצת תנועה!!!11 והמ..הגיטרה שלי בסדר!!1..והמ..פתרתי מתמטיקה והבנתי את החומר? והמ...טוב , השבוע הזה לא היה משהו.
משהו רע שקרה לך השבוע:
הרבה כאבי ראש ועצבים, אני אפילו לא יודעת על מה. וצינון. ו..סתם חוסר כוח.
שיר שלא הפסקת לשמוע:
המ. Mardy Bum-Arctic monkeys , וכלמניי כאלה.
התחדשות השבוע:
בד לתיק , ועיתון.
תוכנית השבוע:
או.סי , עקרות בית נואשות , והמ, 8 כללים פשוטים.
סרט השבוע:
חופשיות על הבר. הקלטתי ביסמאקס , ונראה לי שזו הפעם הראשונה שראיתי את הסרט הזה מההתחלה עד הסוף. נדבקו לי כל השירים לראש.
ספר השבוע:
זכרונותיה של גיישה , אבל אני רק בהתחלה!@!11
מאכל השבוע:
אורז מטוגן. ובקר בקרמל אומשו.
יציאת השבוע:
המ , אתמול? שלשום? לאיודעת.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
הרכבים? מוזיקה אתנית? שהתיקים יהיו מוכנים? קניות?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
כלמניי.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
שומדבר ששווה ציטוט, נראהלי.
תמונת השבוע:
------> התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח , ולעשות את כל הדברים שאני צריכה לעשות , ולסדר את הארון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה לי משבר ארון. (שומממממממדבר לא נראה טוב) , והיו לי כאבי ראש וריבים עם אנשים, והייתי עייפה ומצוננת. אבל חוצמיזה , בסדר.

Olly New York

New member
והנה עוד משהו מעצבן לשבוע הזה ../images/Emo119.gif

הסוף סיכום שבוע התחרבש. ואין תמוננה!!1 ארג.

SuGaRBabe1

New member
ריח אבק בשערך

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני בבית, פגשתי ביום חמישי מלא אנשים שלא ראיתי שנים, היה כיף משהו רע שקרה לך השבוע: יצאנו הביתה באיחור... פגשתי את האקס אתמול במסיבה... שיר שלא הפסקת לשמוע: metallica - until it sleeps התחדשות השבוע: המצלמה האדירה שלי!!!!! מתנת יומולדת מאימא :) תוכנית השבוע: וואללה לא יודעת, לא ראיתי סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אני קוראת את "אם יש גן עדן" בפעם השניה... עוד לא סיימתי מאכל השבוע: המבורגר במוזס! יציאת השבוע: יום חמישי למסיבת שחרור בריף. המקום מעאפן אבל היה הכי כיףףףףף :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ לא יודעת. יום כיף מחלקתי? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "איפה היית כל החורף?!?!" חחח סתם הצחיק אותי תמונת השבוע: יש לי תמונה יפה מיום רביעי במוזס אבל היא גדולה מדי.... התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס וויפיייייי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ סבבה כזה

AnGeL DoLlY

New member
Gimme more

משהו טוב שקרה לך השבוע: כשאני חושבת על זה עכשיו היו הרבה דברים טובים. נתחיל בזה שהקוסמטיקאית עשתה לי גבות יפות. קיבלתי אחלההה של מנילה וממש שמחתי, סיימנו את התסריט בשעה טובה והמורה אמר שהוא מצויין ושהוא ממש נהנה לקרוא אותו ואישר לשלוח לשחקנים (עכשיו אפשר לגלות ש..התסריט בדרך ליעל שרוני ומיכאל הנגבי
), ושלישי-רביעי היומולדת של מוררר שהסתכמה בת"א, ים, מוזס, וכל החברים אצלה, שנהנתי בה ס-ו-ף. מורי היה מדהים. משהו רע שקרה לך השבוע: לא עבדתי אף לא יום אחד ובזבזתי המון כסף. הייתי חולה, בדיקת דם. שיר שלא הפסקת לשמוע: The best damn thing - Avril Lavigne [הצלצול שלי
] התחדשות השבוע: כלוווום. אוף. תוכנית השבוע: נמלטים העונה החדשה!!!!!!! וכל מילה נוספת פשוט מיותרת:) סרט השבוע: פשוט מאוהבת, פרל הארבור. ספר השבוע: אניהו for fun מאכל השבוע: מוזס ארט בורגר עם פטריות יציאת השבוע: ים במזג אוויר מושלם, הלופט במוזס, נמל עם המשפחה.. ואפשר להגיד שאתמול בהרצליה כי בכל זאת היו כמה דברים נחמדים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נהיגה, לתקן פרוג'קט באנגלית ושאלות אקולוגיות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הדודה האהובה שלי שחוזרת מבוסטוןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! יההההההההההההההיייייייי (((:) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כל מיני של עומר המשוגע הזה. פשוט צריך לשמוע את הבנאדם זו כבר יציאה בשביל כל השבוע.
תמונת השבוע: מהיומולדת של מור. אחוות בנות
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד המון, להתחיל לקרוא הארי פוטר באנגלית, לקרוא את אול מיי סנס, שיעורי נהיגה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נהדררר. באמת.

Oo The Gush Oo

New member
ניראה לי שמתחילה לי דלקת בשתן../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עזבתי את המפקדה המזריחה הזאת סוף כל סוף. מיולי אני מחכה לעבור! משהו רע שקרה לך השבוע: גנבו לי את כל הציוד ב', ואני עולה מת"ש על קסדה. שיר שלא הפסקת לשמוע: (Timbaland - Apologize (Feat One Republic. כ"כ מומלץ!! התחדשות השבוע: איזה התחדשות, אין לי שקל. תוכנית השבוע: נמלטים. סרט השבוע: פשוט מאוהבת. ספר השבוע: חשבון פתוח/אהרון קליין. "מדיניות החיסולים של ישראל בעקבות טבח הספורטאים במינכן" - הסרט 'מינכן' מבוסס על הספר. אני כבר כמעט מסיימת. מאכל השבוע: פנקייקים, בבסיס! יציאת השבוע: אתמול עם היצורון שלי. היינו שנינו כ"כ מסטולים היה מצחיק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות בבית קצת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יפייייייתתתתתת. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אוי נו יש מלא כל הזמן, אני אף פעם לא זוכרת. תמונת השבוע: התלהבתי מזה ===> התוכניות שלי לשבוע הבא: בתכנ"ש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אני יודעת, סביר.

where did i go wrong

משהו טוב שקרה לך השבוע: חמשוש משהו רע שקרה לך השבוע: הצבא נו שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק שעשיתי התחדשות השבוע: כל מיני מוצרי מזון פה ושם תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול אני יודעת... סרט השבוע: ראיתי השטן לובשת פראדה כי רציתי לראות על מה כל הבאזז שהיה מסביב והיה אמ ממצוע ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה מאכל השבוע: יציאת השבוע: חמישי ושישי עם אנשים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: הייתי צריכה להצטלם אתמול, הייתי יפה ]: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רכבת הרים

למעלה