סיכום שבועי.

טובטוב

משהו טוב שקרה לך השבוע:שביתה :) ים עם אירוס, טיול פתי"ש :) משהו רע שקרה לך השבוע:ממ שיר שלא הפסקת לשמוע: בורח-נמרוד והבודדים התחדשות השבוע:חולצה מגניבה של טיול פתי"ש :) [בטח היו עוד אבל לא זוכרת..] תוכנית השבוע: ממ סרט השבוע:ממ ספר השבוע: ממ מאכל השבוע:ממ יציאת השבוע: לא היה משהו מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חח
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"אם הייתי גבר אז היו משקשקות לי הביצים" "שגב אתה טיפש לא,אני סתם מטומטם" תמונת השבוע:עוד לא העליתי
התוכניות שלי לשבוע הבא:ממממ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

סוף סוף הוא נגמר!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא נגמר
יום רביעי בערב היה כייף בפויקה, גם יום חמישי בקאצה.. אתמול בריף. משהו רע שקרה לך השבוע: רבנו אבל שלחתי לו הודעה מפייסת והוא החזיר לי ב"אולי לא מגיע לי אבל אני אוהב את החרא שאת מאכילה אותי. ואת יודעת שאני אוהב אותך ולא מפסיק לחשוב עליך נכון?" שיר שלא הפסקת לשמוע: הוא מאוהב של שורטי ואלון אולארצ'יק התחדשות השבוע: תחתונים חדשים וחזיות חדשות
תוכנית השבוע: רוזוול סרט השבוע: השטן לובשת פרדה! סוף סוף ראיתי את הסוף!!!! סרט ליגה ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פויקה יאמיייי. מעכשיו דיאטה@!
יציאת השבוע: אתמול לריף. היה לי כ-י-י-ף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עמרי
!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חחח עמרי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים שלי! סתם סתם, אבל את אחת הבחורות היפות שראיתי" איזה ערס אחד אתמול בריף תמונת השבוע: אין לי ]; התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבד עד יום שלישי ואז להיות עם בוב עד שיצא לנו המיץ
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה פלוס

GoOni

New member
alright.

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקדמתי ממש בקטע של ההפקה (השגתי שחקנית, 2800 ש"ח ולוקיישנים). הייתי בבית והיה לי די נחמד. פגישה עם המורה לתסריטאות (אבל זה מוביל לסעיף הבא), יום ביקור חביב אצל בן, כמה פגישות עם האנשים ממזכרת בתיה, עבדתי אצל סבתא וזה היה ממששש בקטנה וקיבלתי 100 ש"ח. אה, וסוף סוף יצא לי לדבר עם החבר של גלבץ והם חמודים ממש ואני שמחה בשבילה:] משהו רע שקרה לך השבוע: שתי משמרות מעצבנות, הוטחה לי בפנים העובדה שהתסריט שלי בשלבים התחלתיים נורא, חברה אחת ממש עצבנה אותי, לא קיבלתי את ה"כתב צבאי" במאחורה של המנילה, ואין לי כוח לשום דבר. אבל אולי זה רק הרגע. לא יודעת. והייתי הרגע בחג מעלות ופתאום קלטתי כמה אני כבר לא קשורה לכלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: whatever-oasis התחדשות השבוע: חולצה מכופתרת אדומה עם שרוולים תפוחים שאני אחליף כנראה, וחולצה ארוכה עם פסים באפור ואפור כהה. מזארה. תוכנית השבוע: בנות גילמור, במיוחד הפרק סיום עונה. סרט השבוע: אוי איכס, משהו גרוע כזה. "החופשה". ספר השבוע: משהו עוד יותר גרוע. "ללכת בעקבות הלב". הדבר הכי חופר שקראתי בחיים, ואני לא משתמשת במילה חופר. מאכל השבוע: משהו של טבעול עם גבינה, עגבניות ופסטו. טעים. יציאת השבוע: לא קוראת לזה יציאה, אז פגישות שונות עם חברים מכאן בבתים שונים.. די משעמם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת, וזהו. אולי השביתה הזאת כבר תגמר? נמאס. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר את התסריט שלי לפחות עוד דראפט, להתקדם בהפקות, לעשות שתי משמרות.. זהו. אולי לנסוע להוד"ש? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די לא קרה בו כלום, וגם הייתי יותר מידי בתל אביב למטרות מבאסות ולא כייפיות בכלל.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mooa-Numi

New member
המפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: האנדקרינולוגית אני מניחה. להיות בבסיס.. לא משהו ספציפי משנה עולמות וכאלה משהו רע שקרה לך השבוע: שביזות פנימית כלפי עצמי נראה לי. מלא פחד מהתפקיד שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: מדים מתוקנים יותר, תג, סיכה, שרשרת, דאורדורנטים, מרכך תוכנית השבוע: סרט השבוע: ראיית עכשיו האלמנט החמישי ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום עיון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: שיחקנו טלפון שבור והעברנו 'כובע גדנ"עים' ומישהו שמע 'אני שותה מים רק עם בריטה' (!!) תמונת השבוע: ערב מפקד בבסיס.. אנחנו רוקדים! זה לא הגיוני בעליל התוכניות שלי לשבוע הבא: צפ"ה שדה בוקר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר מינוס, לא משהו מיוחד

Small talk

New member
תפוס לי הצוואר מהבוקר

משהו טוב שקרה לך השבוע:השלמתי שעות שינה,שיעור נהיגה ביום חמישי הלך מעולה,היה ממש נחמד בעבודה ביום חמישי,עשיתי קצת קניות עם חברה,העולה החדשה באה
. משהו רע שקרה לך השבוע: אי נוחיות מסוימות. שיר שלא הפסקת לשמוע: את לא שמה עליי של קוואמי. התחדשות השבוע: חולצה מהעין השלישית,צעיף לבן, מלא חתכים על הידים. תוכנית השבוע: בנות גילמור. סרט השבוע:לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע:פיצה. יציאת השבוע: לא יציאה אבל בראשון בשלישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום בנות עם אמא ואחותי בשישי שכולל שופינג וארוחת בוקר על חשבוני, קבלת משכורת בחמישי, או ברביעי או בחמישי בבוקר (מקווה שזה יהיה ברביעי) לנסוע לת"א עם אמא לקנות לי MP4 מתנה מסבתא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מתגעגעת לבת דודה שלי למרות שראיתי אותה היום אבל דיברנו רק על צבא. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "תעשי את זה 40 על 60" חושב קצת "תעשי את זה 50 על 70" "אבל אמרת לי 60 על 40 תהיה החלטתי יא מפגר" "אני לא מאמין שאת מדברת עליי ככה" "אבל זה מה שאתה" - דיאלוג של הבוס שלי עם עצמו בלבד. תמונת השבוע: חיה אמיתית שהייתי מהופנטת על תמונות שלה כל השבוע. התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א,בית ספר,עבודה,יום בנות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
חח לא משהו מדאיג

שייפתי וניסרתי הרבה השבוע, ועבודה גירדתי לימון והצלחתי לפצוע את עצמי המון אז כל היידים שלי (לא באזור פרק היד) מלאות חתכים שפצעתי את עצמי. ואח"כ לעבודה עם המיץ של הזיתים וסבון שרף בטירוף. תודה על הדאגה

אללי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטקס רביןןןןןןןן! כ"כ. משהו רע שקרה לך השבוע: הממ ביום חמישי ממש התמוטטתי.. והריצות המטורפות ברחבי הבי"ס בהכנות לטקס, וזה שלא נכנסתי ב-כ-ל-ל לשיעורים. שיר שלא הפסקת לשמוע: "כולם מדברים על שלום"/מוקי, אבל את הגרסא של השכבה שלי..
התחדשות השבוע: וואלה שומדבר.. מחר שופינג
תוכנית השבוע: אין. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי כלום חוץ מטקסטים.]; מאכל השבוע: אוכל של צפית..
יציאת השבוע: הממ לא הייתה חיה כזו.>< משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסע ישראלי, דה? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אורצ'וק בי-ם, וג'ינג'י מחר בת"א.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: הממ לא זוכרת. אבל היה משהו מהפעולה.. "אני מתנער בכל כוחיף ומנער מעלי ומקרבי את החיים ההם ואני מתחיל הכל מחדש, הכל מחדש, מן הא-ב, אני מתחיל את החיים, אינני משנה, אינני מתקן, כי אם עושה הכל מחדש." [א.ד. גורדון] תמונת השבוע: התפאורההההההההההההההה!!!!!!1 נכון שהאיכות בתחת, אבל באמת שהיא הייתה יותר יפה מכל השנים הקודמות
התוכניות שלי לשבוע הבא: מחר ביצפר וישר אח"כ ת"א, ומהלילה עד שבת מסע ישראלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מטורף טילים... אבל בנזונה[:

../images/Emo203.gifאיזה מרגש התמונה..

בדרך ירושלים- תל אביב כתוב איפשהו את המשפט "הביאו את היום" על קיר כזה, ממש יפה.

../images/Emo1.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חגגתי שנה עם קטניק שלי!!!, התחלתי לעבוד! משהו רע שקרה לך השבוע: חוסר זמן, עייפות מצטברת שיר שלא הפסקת לשמוע: jah is one מההופעה של מוש ספר השבוע: עדיין צופן דה וינצ'י , משעמם פחד! מאכל השבוע: אמא הכינה קוסקוס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש, עם קטניק שלי... גם יש לו יומולדת :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אפשר לעזור לך?"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, לימודים, עבודה, לימודים, קצת לישון, וקטניק . ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתיש לאללה

adiss90

New member
כל אחד בעולם, ואפילו פה בעיר

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא משו. משהו רע שקרה לך השבוע: בעיקר שהשביתה נמשכה. וסן דיאגו נשרפה או משו, זה פאקינג המקום הכי יפה בקליפורניה :( ועוד כמה דברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: מכיר אותו-יוני בלוך. התחדשות השבוע: כסף. (הרבה אבל) תוכנית השבוע: ברגיל...ערוץ 22 ומשחק של מכבי. סרט השבוע: הנהג של מיס דייזי<<מומלץ.! ; משחקי בילוש (משעמם,לא שווה) ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה, עכבר העיר מאכל השבוע: מרק אפונה של קנור יציאת השבוע: קניון איילון, אמא הפתיעה אותי עם ארוחת בוקר שווה ברולדין(מי היה מאמין שהם יודעים לעשות ארוחות בוקר) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתיגמר השביתה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "את אמא שלה?" אמא אחת מהגן פנתה אליי ברעיון מוזר כשהוצאתי את הילדה בת ה5.5. נרשמה הזדעזעות. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע.

Tin Doll

New member
....

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופש אצלו, והעבודה בבית חולים משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משהו נורא רע השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: פורקיופיין-דה סטארט אוף, והשיר מהEP -נורמל התחדשות השבוע: 2 חולצות לחורף, סריג, 2 תחתונים, צבע לשיער, צעיפים, ועוד תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול, טעם האהבה סרט השבוע: גוסט דוג:דרכו של סמוראי ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ אין משהו מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דור ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, 2 רופאים, עבודה עבודה עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

לעולם.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לפגוש את דאפי וזואי, כל יום רביעי (עומר-סבתא-יונתן-סרט), ליהיא וצילומים וכללל הסופ"ש. משהו רע שקרה לך השבוע: הפספוס עם שיר, סתם שעמום ביום שני. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'אולי בכל זאת סאלי'-חמי רודנר. לעולם- אחד חלקי אחד. התחדשות השבוע: גופיה לבנה פשוטה שיושבת מדהים על הגוף. תוכנית השבוע: ממ.. ראיתי איזה פעמיים עקרות בית נואשות. סרט השבוע: "חופשת קיץ", "זרעי קיץ". ספר השבוע: 'צילה של הרוח'/ קרלוס רואיס סאפון. מאכל השבוע: שווארמה.:$ יציאת השבוע: סרט עם ליהיא ביום ראשון, דייט עם דאפי ודייט עם זואי בנפרד, הסרט עם עצמי, יום בילוי עם עומר, מסעדה עם סבתא, הופעה של חמי רודנר, הופעה של אח שלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד מלא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד מלא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלהבחלה

הגעתי לא מזמן... ../images/Emo41.gif

וואי היה מעולה. משהו טוב שקרה לך השבוע: שהקטןשלי הפתיע אותי ביום שני, ממש
. וכמעט לא בזבזתי כסף, אני גאה בעצמי. משהו רע שקרה לך השבוע: יום של מצברוח מחורבן. עבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: את באה אליי - הראל מויאל.
התחדשות השבוע: נאדה. תוכנית השבוע: מונית הכסף, טעם האהבה. סרט השבוע: ראיתי אצלו את הסרט של הסימפסונים, אחד המצחיקים. ספר השבוע: הספר באנגלית, שגם הוא קשור לפסיכומטרי כמה מפתיע.
מאכל השבוע: כריך חלומי+פסטו בארומה! יציאת השבוע: לא יצאתי, אבל הלכנו לטייל היום באיזה נחל.. היה כיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן אמצע קורס, שיגיע כבר ונגמור עם זה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חנצ'וק. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שלא תתכננו לי נכדים בקרוב" -עוד שנייה נחנקת- תמונת השבוע: אין תמונה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש את החייםםם לקראת יום שלישי, ולקנות בגדים לחורף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש ממש טוב
[קראת?]

OverSharing

New member
פאקינג נ-גמר!../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכתובת שלי הייתה מהממת:) משהו רע שקרה לך השבוע: ניפטו לי את הכתובת כמו באיזה ביתזונות. וזה היה יוםאופק האחרון בחיי]: ולא עברתי טסט? חח שיר שלא הפסקת לשמוע: נונ התחדשות השבוע: יש לי שקית עם בגדים מקסטרו בחדר לכבוד יומההולדת מיעלי אבל לא פתחתי עדיין תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: משאלה אחת ימינה. סיימתי וזה חמוד++ מאכל השבוע: ג'חנון! יציאת השבוע: יומאופק? חח מי יצא, נשמתי שבט. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא נראה לי שיש משהו מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאיודעת. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע:אהוביי החדשים:) מתוקים! התוכניות שלי לשבוע הבא: בדיקתשתן. טרררררר. אין לי מושג ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לסיכום מצוין:), טוב שלא ירדנו לפרטים הקטניםP:

aYaLoLy

New member
אבהדהבה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב היה פשוט מעולה. סגרתי סוגשל מעגל עם כל השיחה עם הבחורצ'יק שאכלתי עליו סרט לפני חודש, מצב רוח מעולה.ץ כל מי שציפיתי שיתקשר התקשר והיה לי כיף ממש עם האחים שלי משהו רע שקרה לך השבוע: אני נשמעת כמו צפרדע גוססת, הייתי חולה השבוע, משעמם לי בלשכה וקצת נאי פוחדת לפול בין הכסאות כי יש פתאום כלכך הרבה אופציו. אה וגם "רק כלבים רציפ חופשי" זה אחד המדכאיםםםםםםםםם שיר שלא הפסקת לשמוע: בוהימיין רפסודי התחדשות השבוע: לא משו מיוחד תוכנית השבוע: לא ראיתי תכנית אחת מההתחלה ועד לסוף סרט השבוע: איכס אני אפילו לא ממליצה קצת. טוב אולי כי ליאור אשכנזי הוא אחד הסקסים ביותר בישראל ונטע גרטי ואיילת זורר הכי יפות בעולם. ספר השבוע: סיימתי את א ם יש גנעדן מאכל השבוע: גבינה לבנה עם ריבה. ציאת השבוע: אתמולל מתהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע הבא אני אפגש כנראה עם מר י' ומר ב'. מר מ' סוגר שבת ועם מר ג' לא ממש בא לי להיפגש כרגע. אולי גם עם מר ע' אני אפגש מתישהו אבל לא מאמינה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מר י', מר ב' ומר מ' גם שני שבאה להשתחרר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "טופי, את קסם" "בטח קסם, כישוף כושל" תמונת השבוע: : ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף

סוף סוף נגמר השבוע הזה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול פתי"ש אתמול.. היה בן זונה! ולא קרה שומדבר רע ממה שציפתי
וההרשמה גם בסדר.. כמעט 90 חניכים :]]] משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול בטקס פתי"ש.. הבוגרים של שנה שעברה עלו לקבל מגנים וקלטתי ששנה הבאה אני שם והתחלתי לבכות כמו ילדה קטנה. הדמעות פשוט זרמו לי בלי שליטה, זה היה מפחיד. הצוות חיבק אותי והחניכים לא הבינו מה קרה..חח. שיר שלא הפסקת לשמוע: הביצוע של בועז מעודה למכה אפורה
התחדשות השבוע: אוו מלא. משקפש, 2 חולצות מפוקס, סריג מזארה, 2 שרשאות ומלא שטויות תוכנית השבוע: למי היה זמן?! סרט השבוע: כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע: מלא ג'אנק יציאת השבוע: למי היה זמן? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון! שקט.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ לא יודעתת.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'שפקוש' תמונת השבוע: כשיהיו..מאתמול התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס בטירוף. אבל נגמררררר

למעלה