alright.
משהו טוב שקרה לך השבוע: התקדמתי ממש בקטע של ההפקה (השגתי שחקנית, 2800 ש"ח ולוקיישנים). הייתי בבית והיה לי די נחמד. פגישה עם המורה לתסריטאות (אבל זה מוביל לסעיף הבא), יום ביקור חביב אצל בן, כמה פגישות עם האנשים ממזכרת בתיה, עבדתי אצל סבתא וזה היה ממששש בקטנה וקיבלתי 100 ש"ח. אה, וסוף סוף יצא לי לדבר עם החבר של גלבץ והם חמודים ממש ואני שמחה בשבילה:]
משהו רע שקרה לך השבוע: שתי משמרות מעצבנות, הוטחה לי בפנים העובדה שהתסריט שלי בשלבים התחלתיים נורא, חברה אחת ממש עצבנה אותי, לא קיבלתי את ה"כתב צבאי" במאחורה של המנילה, ואין לי כוח לשום דבר. אבל אולי זה רק הרגע. לא יודעת. והייתי הרגע בחג מעלות ופתאום קלטתי כמה אני כבר לא קשורה לכלום.
שיר שלא הפסקת לשמוע: whatever-oasis
התחדשות השבוע: חולצה מכופתרת אדומה עם שרוולים תפוחים שאני אחליף כנראה, וחולצה ארוכה עם פסים באפור ואפור כהה. מזארה.
תוכנית השבוע: בנות גילמור, במיוחד הפרק סיום עונה.
סרט השבוע: אוי איכס, משהו גרוע כזה. "החופשה".
ספר השבוע: משהו עוד יותר גרוע. "ללכת בעקבות הלב". הדבר הכי חופר שקראתי בחיים, ואני לא משתמשת במילה חופר.
מאכל השבוע: משהו של טבעול עם גבינה, עגבניות ופסטו. טעים.
יציאת השבוע: לא קוראת לזה יציאה, אז פגישות שונות עם חברים מכאן בבתים שונים.. די משעמם.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת, וזהו. אולי השביתה הזאת כבר תגמר? נמאס.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירה.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר את התסריט שלי לפחות עוד דראפט, להתקדם בהפקות, לעשות שתי משמרות.. זהו. אולי לנסוע להוד"ש?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די לא קרה בו כלום, וגם הייתי יותר מידי בתל אביב למטרות מבאסות ולא כייפיות בכלל..
הודגש באמצעות מדגישומטיק