סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

EVE Lights

New member
Always on my mind.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה שופינג
והיה נורא כיף ביום רביעי... משהו רע שקרה לך השבוע: שיננית מרושעת שקרעה לי את הצורה אתמול ועדיין כואבים לי קצת החניכיים
שיר שלא הפסקת לשמוע: מלכת הפלקט - גשם התחדשות השבוע: אוהו. שנתחיל? שרוולון שחור רגיל מהוניגמן, גרביונים סגולים ושחורים מ-TNT, סריג פסים אפור-שחור שנופל בכתפיים מקסטרו, חולצת סאטן קצרה מכופתרת בצבע שחור מפולאנדבר, גרביונים שחורים מחממים, גרביונים סגולים-בורדו (מהממים), ירכונים בסגול זועק, גרביונים שחורים עם דוגמה של מעויינים מהוניגמן. פיו! סיכמתי הכל? מקווה שלא שכחתי כלום. וכמובן סטוקים של שמפו-קונדישינר-קונדומים. כרגיל. תוכנית השבוע: מונית הכסף סרט השבוע: ראינו בשבוע שעבר "לשרוד עד החופש".. ממש ממש לא להיט
ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: פרוווווווזן יוגורט!
יציאת השבוע: לא היה משו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה של אח של הדר עם כל הבנות
יהיה מגניב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב והבנות ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אם אתם לא מחזירים אותו לכאן, אנחנו שולחים לכם אותה ערומה אליכם למשרדים!" תמונת השבוע: פיצצצ התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגיל עבודה 4 ימים, חתונה, אביב ואולי כמה דברים מזדמנים. אה אה ובית ריק בסופ"ש! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Summer moved on

New member
../images/Emo184.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:המ, הילדים המתוקים בצהרון, הכסף שאני מרוויחה, בייביסיטר, משהו רע שקרה לך השבוע:מחלה
שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'וני שועלי- מה את מבינה. הוא מלך
התחדשות השבוע:ממ... כלום, ואני דיי גאה בזה. אני מצליחה לעמוד בפיתוי ולא לקנות שומדבר. הכל לבנק. תוכנית השבוע: חברים או משהו. סרט השבוע:- ספר השבוע: מקימי- נועה ירון דיין. מאכל השבוע:שקשוקה של אמא
יציאת השבוע: יומולדת של חברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להבריא, ספורט, עוד כסף! בייביסיטר מקווה, חברות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברות. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:- תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לעבוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה משהו מיוחד. אולי היום הולדת (אם נלך מסופ"ש שעבר) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: איש יקר- עברי, אף אחד משנינו- עברי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: המירוץ למיליון. סרט השבוע: תלוי רק בך ספר השבוע: לא קראתי. יציאת השבוע: ללימודים. האמת שלא היה משהו מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אדם מסויים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. כי אני חייבת. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר:) שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו:)

../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לראות אותו אחרי הרבה זמן שלא, וכל הזמן שהרגשתי טוב, שעשיתי משהו... משהו רע שקרה לך השבוע: הנפילות מצברוח האלה כל פעם מחדש כמו כל פעם בזמן האחרון. שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר לשירה. התחדשות השבוע: גולף פסים של לבן ואפור ושני סריגים מקסטרו, שחור ובז'. תוכנית השבוע: אבודים! סרט השבוע: רק כלבים רצים חופשי. ספר השבוע: שומרת אחותי. מאכל השבוע: קרמבו. שמנה. יציאת השבוע: דשא!!!!!1 משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה טוב. באמת. לעשות הליקס (מחרתיים?) שאני לא אהיה לבד מדי ולא ארקב מדי בבית, עצרת רבין בשבת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים חדשים. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חחח טוב שאין לי איזה אלף מילים שהוא אמר בזמן הזה. תמונת השבוע: תיכף מצטרף עוד הליקס. נהנה. התוכניות שלי לשבוע הבא: למות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר ממש בסדר בין הרגעים האלה שמרגישים שהכל נגמר.

Ms Kuolema

New member
../images/Emo7.gif.

אוףףףף למה המטוס שלו עוד לא נחת, למה הוא עדיין באוויר למה. משהו טוב שקרה לך השבוע: מליון תמונות של פיצפיצ, מליון תמונות לערוך ולעלות לדוויאןארט, סידרתי ציפורניים סוף סוף. משהו רע שקרה לך השבוע: קוקי טס לשבועיים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Justin Timberlake- Lovestoned / I Think She Knows. הסוף ממש ממש טוב. והא, גם In Flames- Dead End. התחדשות השבוע: שני סווטשרטים שחורים עם הדפס של קלפים ושל הלשון של דה רולינג סטונס. תוכנית השבוע: אממ אנג'ל. והעונה השלישית של שנות השבעים בווי או די. סרט השבוע: פאנטום אוף דה אופרה. ספר השבוע: תולדות האנושות/ ג'יימס ס'. דייוויס מאכל השבוע: המבורגר 300. יציאת השבוע: לבורגוס. אחח היה פשוט טוב ולשם שינוי לא רציתי למות אחרי המבורגר 300 גרם. וניצחתי שני גברים במי אוכל יותר מהר
. טיפה לא נשי, אבל חפיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור נהיגה, האלה מאור ירוק יבואו להציק ואממ לערוך הרבה תמונות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סביר להניח שבתאלה, אלמוג וספיר. ובטח נדחוף לשם את תומר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: הרבה "אחי" ו"נו שי אתהצ ריך לארוז!!!!! נכון שתתגעגע
?" תמונת השבוע: בעע אין לי כוח להוסיף. התוכניות שלי לשבוע הבא: לרבוץ על מיטה ולמרר בבכי שקוקי לא במרחק טלפון לשבועיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דווקא סבבה אני גאה בעצמי שלא בכיתי יותר מדי, אבל בטח זה יפול עליי השבוע.

GaloshiT

New member
אוףףףף באסה להישאר שישי בבית :[

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה במוצ"ש , זה שנפגשנו אותו שם :]הנמל עם חברות , סוודר חדש משהו רע שקרה לך השבוע:שלא ראיתי אותו במשך כל השבוע , שבסוף לא הלכתי לשאול לגבי העבודה , התרחקות מחברה שמבאסת אותי. שיר שלא הפסקת לשמוע: The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel התחדשות השבוע: סוודר מפוקס פסים אפור כהה-ירוק םיסטוק ממש יפהפה! תוכנית השבוע: נמלטים-עונה 3! סרט השבוע:אלפא דוג ספר השבוע: - מאכל השבוע: לא ממש אכלתי השבוע יציאת השבוע: המסיבה בפאב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אויל למצוא עבודה , להביא את הנעליים מאדידס. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אין משו מיוחד ! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: למצוא עבודה , לפגוש אותו, לדבר עם החברות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

GaloshiT

New member
נזכרתי בציטוט:

-ידיד ביום הולדת שלו אומר לחברה שלו שהיא גם החברה הכי טובה שלי- "וואו היא (אני) ממש כוסית אבלל ממש" -חברה שלי-"אתה יודע עדיין אפשר להחליף" הוא בחזרה-"לא מאמי אבל באמת היא כוסית" ואחרי איזה 10 דקות משהוו כזה הוא ביציאה של- "לא אבל היא ממש כוסית" חחחחחחחחחחחחחחחחח הוחמאתי!

moruush

New member
../images/Emo90.gif

הדגש|משהו טוב שקרה לך השבוע: החוגים
, חברות, כלמיני קניות, הוא, צחוקים ושטויות אמש. משהו רע שקרה לך השבוע: אמא, הוא, שחקתי חזק את העצם הבולטת בכף רגל – בסטודיו, סדק בעצם בזרת ברגל שמאל
, ועכשו אני קצת תפוסה שיר שלא הפסקת לשמוע: "יום ועוד יומיים" – רן דנקר התחדשות השבוע: VANS חדשות מהיום, מזוודת איפור לכל ההופעות [כל אחד מהאחים קנה לי היום משהו
] תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, home and away
סרט השבוע:פיתוי ברשת ספר השבוע: מאכל השבוע: גלידה וניל עוגיות בגביע
יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהדברים יסתדרו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חח טוב יש כמה; דיברתי עם ידיד בשעה מאוחרת בלילה והוא כזה בא ביציאה של "אמא!!! המחשב שלי מתניע" "מה?!" "הוא עושה קולות!!" אחרי איזה 2 דקות הוא אומר "טוב, הוא נחת" שיחה עם ידיד אחר – הוא"מור אוהבת בנות! אני" חחחח **** אוהב בנים, הוא מתגעגע לנשנשים שהתחילו איתו בנאפה. הוא: חחחחחח אני: **** יש לנו משהו משותף
אני בהריון. חחח סתם, שנינו אוהבים בנים
הוא|: חחח הריון? ממה? מללכת יד ביד? את אפילו לא יודעת איך נכנסים להריון.
אמ.. ו..אחרי שיעור בסטודיו קיטרתי שכואבת לי הרגל, אז ידיד אחד אומר לי בצחוק "כואב לי הלב" אני כולי בלחץ "מה!? למה?!" "כי את לא חברה שלי" וזה היה הכל בשעת לילה, וזה היה ממש מצחיק (וזה היה כמובן בצחוק
) תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:חוגים, יומלדת למאיה
, לעבוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצחיק. הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Bitter End

New member
ובלילות... כפות רגליך מסריחות!

משהו טוב שקרה לך השבוע: השביתה, הקניות, היומולדת של סבתא[= משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר רציני. שיר שלא הפסקת לשמוע: [Babyshambles-I love you[but you're green התחדשות השבוע: סקיני שחור ושני וסטים מזארה. תוכנית השבוע: ג'קיל, הסופרנוס, האוס. סרט השבוע: איזה אחד עם אומה תורמן. ספר השבוע: לא קראתי השבוע כלום:O מאכל השבוע: כרוכית גבינהD: יציאת השבוע: עם פיצרוי לפיצה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין לדעת! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אין שכל... אין דאגות" תמונת השבוע: אני פשוט אוהבת את תאי ההלבשה שלהם]= זה סוטה כל כך]= התוכניות שלי לשבוע הבא: תעלומה אחת גדולה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף!

svety

New member
מיאו../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

וואו כל השבוע כמעט היה מעולה!
משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעות ביום שני, שהיו מעולות! היומולדת, שהיה כיף טילים, השריצות בבית של דניאל, אתמול בעזריאלי עם בלבל... היה שבוע באמת מדהים :] אפילו הטרמפים מהמחסום בלבוש חושפני יחסית, בשלוש וחצי לפנות בוקר, היו מגניבים! אגב, אני חייבת לציין שלראות את אקרופוליס עושים בלאנס בקולטורה כשהיא ריקה מאדם... וואו!
משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שיש לו חברה, או משהו כזה. מבאס קצת... וכמובן - הפיגוע שהיה באריאל ביום שלישי.
שיר שלא הפסקת לשמוע: 'קוסטה, גרישה, שקט!!! חיות שעירות, ומכוערות, אני כל יום מזיין אותכן מכות!!!' Vova 666 & The KGB לשלטון
התחדשות השבוע: בייב, הלא הוא הקעקוע החדש. תמונות מאוחר יותר
הוא כזה מהמם!
תוכנית השבוע: אה. כל מיני דברים שהקלטתי במקס ועוד לא ראיתי
סרט השבוע: סרט תעודה מאוד מרתק וקצת מזעזע בשם 'הקייטנה של ישו'
ספר השבוע: הארי פוטר 7 בייבי!!! הוא מתקדם לאט אבל בצורה מרתקת כ"כ...
מאכל השבוע: המבורגר במוזס, אחרי שעשיתי את בייב. משומה קעקועים עושים לי מאנצ' מטורף!!!
יציאת השבוע: יום שני להופעות, היה מדהים. אח"כ יום רביעי לקעקוע ומוזס, ואתמול שסתם ביליתי עם החבר'ה...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אה, כלום?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אה, אנאערף.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: 'אהההה מזל טוב!!!'
תמונת השבוע: רציתי לצרף תמונות מההופעות, אבל הן כבדות מדי. איך מקטינים את הקקי הזה?
בגלל שהן כבדות מדי, קבלו את הגיטריסט של אקרופוליס, דניאל, ואת החברה שלו, שני, בתמונה מגניבה שצולמה לאתר מטאליסט והיא גם מופיעה שם ->
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי שמץ של מושג באמת.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה פנאן טילים!! היה שבוע מדהים!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תגיבי

למעלה