וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי
משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע נוסטלגי כזה, ראיתי מלא חברים שלי שלא ראיתי פול זמן והיה כייף לצאת איתם ולהיות בחברתם.
משהו רע שקרה לך השבוע:התחצ'קנתי, שמנתי.
שיר שלא הפסקת לשמוע:ים-דין כרמלי
התחדשות השבוע: עוד כמה שומנים נוספים, נו אני רצינית...כל היום אני במסעדות וארוחות!!! הייתי פעמיים בקפהנטו, פעם אחת במנטה, ארומה, עכשיו חזרתי מהדלי קרים, היו פה מלא אורחים השבוע אז זו עוד סיבה לחגיגה...אוף :\
תוכנית השבוע:סופר נני!
סרט השבוע:לא יצא לי לראות שום סרט...
ספר השבוע:עודני קוראת את השיבה מהודו...
מאכל השבוע:וואווו...מאיפה להתחיל..אני פשוט אסכם ב-אייס יוגורט פסיפלורה של קפנ"ט
.
יציאת השבוע:דפנטלי היציאה של אתמול, ואני ארגיש פספוס אם לא אכתוב אותה כאן. אתמול ב11 בערך, יצאתי לעבר ביתה של אביב, עשינו פינישים אחרונים, קצת הצלטמנו

ויצאנו לעבר המחסום, שם כבר חיכתה לנו מונית. נסענו לבית ציוני אמריקה לZOA קומדי בר, שלשם היינו אמורות להכנס חינם כ אחד שמופיע שם דיבר איתנו בבראשית וממש רצה שנבוא לראות אותו מופיע. קצר, הוא סידר לנו חינמים, לכולנו, נכנסנו וראינו בהתחלה בצוותא וראינו כמה ידידים שלנו והיה כיייף לראות אות. ובאיזה 1 וחצי המופע התחיל. זה שהכרנו עלה ראשון והוא היה פשוט תותחחחח!! אחר"כ הוא ירד, והיה אמור לשבת איתנו, אבל בטח לא מצא אותנו או משהו. באיזה 4 וחצי המופע נגמר, אחרי שכאבו לי כבר הלחיים מרוב לצחוק ...ירדנו והלכנו לבדוק אם ארומה פתוח. אכן היה פתוח והכנו עצמנו לארוחת שחיתות אכלתי סלט עוף, שהיה חביב, אך רבים יסכימו איתי שזה לא אותו הסלט של פעם. סיימנו לאכול ואיזה שני מבוגרים בסיבות ה-40 לחייהם התחילו לדבר איתנו ולחפור לנו על זה שהם היו בדייט כושל..איך שלא, הנהג בא לאסוף אותנו ב5 והוריד אותנו במחסום של מגשימים-יהוד והתחלנו להצטלם ולהצטלם כל הדרך...באמצע הדרך זרקתי סתם בצחוק "בואו נהיה כלות ונלך לצעוד עכשיו!!!!" וכנראה שהרעיון התקבל באהדה מרובה, והוחלט שכל אחת עוברת בבית, מחליפה לבגדים ספורטיבים ותעשה את דרכה לכיכר. [חברה אחת הודיעה חגיגית שהיא עפה לישון]. בדרך ראיתי את ידיד שלי שהקפיץ את חברתי הבייתה, הוא הסיע אותי הבייתה. הספקתי רק להחליף לחולצה ולהוריד את העקבים שכבר הרגו אותי וידיד שלי שלא ראיתי שניםםםםםם מתקשר אליי "מור אני מחוץ לבית שלך, צאי" לא הספקתי להחליף מכנסיים, שכן לא רציתי שידיד היקר יחכה לי בחוץ לבדו ב6 לפנות בוקר אז יצאתי מהר..ישבנו איזה רבע שעה, עשרים דקות במכוניות שלו...דברנו ודברנו ושמחנו לראות אחד את השני. הוא כבר הייה מת מעייפות אז אמרתי לו שאני מעדיפה שייסע הבייתה עכשיו כי גם ככה מחכה לו דרך של עשרים דקות בערך ואמרתי לו שיסמס לי כשהוא מגיע הבייתה [הבנאדם שתה!] בקיצור...חזרתי הבייתה ואבא שלי כבר השתגע מכמות הפעמים שנכנסתי, יצאתי, נכנסתי יצאתי שכל כיוון מלווה בנעילת הדלת ועשיית רעש בכניסה. נכנסתי, החלפתי למכנס טריינינג ונעליים ספורט, סימסתי לאביב שתצא לכיוון שלי ויצאתי בעודי מגבירה את קצב ההליכה. עישנו סיבוב והיה מצחיק שכולם הסתכלו עלינו עושות הליכה ב6 וחצי בבוקר..ואפילו אחת מהמושב שהופתעה מאוד לראות אותנו שאלה אותנו מה אנחנו עושות עירות בשעה כזו ואנחנו השבנו בחינניות שרק עכשיו חזרנו מהבילוי. חזרתי הבייתה, שבוזה מעייפות, אפילו בלי להתקלח, בלי לשטוף רגליים [שזה כלל ברזל שלי], רק החלפתי לפיג'מה וצנחתי למיטה. ופשוט נרדמתי. בבוקר קמתי וחשבתי על זה שזו הייתה אחת היציאות!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:צו ראשון!!!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אההההמ...אין מישהו מיוחד
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ואתה מכיר את הבנות האלו עם החגורה הגבוהה שחושבות שהן בWW..."
תמונת השבוע: אחד שצע הסכים לבקשתי וצילם את ארבעתנו. שימו לב לשמיים המדהימיםם. אביב מצד ימים, אחר"כ אני, שחר וסטפני.
התוכניות שלי לשבוע הבא: קוסמטיקאית, ים, יאיר [הוא פה עד יום רביעי!!!], רופא לצו ראשון, צו ראשון, הופעה בפארק הירקון!!!!!!!!!!! בלי שעורי נהיגה, לדאבוני הרב, כי המורה בהשתלמות מורי נהיגה בברצלונה :\.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נפלא. אם קראת, מורידה את הכובע בפנייך