סיכום שבועי.

Bitch47Percents

New member
לוקחת אותי, אותך ובכלל....

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי עם ענבלי ורותם, להיות אצלו, לצאת מוקדם מהמשרד בחמישי משהו רע שקרה לך השבוע: יום שלישי בערב, המון ויכוחים פה בבית שיר שלא הפסקת לשמוע: גשם בביצוע של מלכת הפלקט. גלגלצ חורש עליו התחדשות השבוע: ממתקים!!! תוכנית השבוע: סקראבס [עונה ראשונה מהתחלה אצל הבחור [: ] סרט השבוע: אדמה משוגעת ספר השבוע: לא קראתי השבוע מאכל השבוע: סנדוייץ' פסטרמה מהמכולת ליד המשרד! יציאת השבוע: מג'יק בורגר+גלידריה סיציליאנית עם הבנות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התור לכירורג מחר, כנס משתחררים!!!!!11 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבחור. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היא כזאת טיפשהההההה!!!!!!!!! אני לא יכולה איתה!!!!!" [אני, על מישהי שיש לי איתה קשרי עבודה טלפוניים
] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לקבוע תור לניתוח [אם באמת צריך], להעביר דברים של חורף לדירה, לפגוש אותו, להגיע להבנה עם עצמי שאני סתם מאכילה את עצמי סרטים וזה יתפוצץ לי בפרצוף בסוף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר

MaddyD

New member
חרא

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה איתו. לישון אצלו. קצת עצוב שבערך הכל קשור אליו אבל זה מה יש משהו רע שקרה לך השבוע: אני עדיין חולה . שוקי גוסס. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני טראקים שהוא שלח לי התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: מטבחי הגיהנום סרט השבוע: 23 ספר השבוע: מלכוד 22:p מאכל השבוע: מוקפץ בבגט על הבוקר יציאת השבוע: האירוע של זארה בראשון.. ברקפסט בחמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נינה חוזרת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר חרא

קול קורא, לנדוד לנדוד...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחי חזר השבוע מהטירונות, היה נחמד לראות אותו :) ורקדתי, סוף סוף. משהו רע שקרה לך השבוע: ייאוש פסיכומטרי טיפוסי שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר בדואי - שיונתן גפן כתב. לא בטוחה שככה קוראים לשיר. התחדשות השבוע: ממ עוד ספר פסיכומטרי. האו פאן. לא קניתי כלום. תוכנית השבוע: טעם האהבה סרט השבוע: וואלה לא הספקתי לראות סרט ספר השבוע: רק 'חפירה כמותית'
מאכל השבוע: פסטה אלפרדו עם נתחי עוף שאכלתי היום
יציאת השבוע: לטראזינה. וואי היה כיף!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות מיטה וחצי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חנצ', ואת הקטן שלי כמובן
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את יכולה לכבות את השמש?"
-כאשר מתכוונים למנורה בכלל- תמונת השבוע: אין לי כוח להקטין תמונות ולטשטש פנים של אנשים עכשיו התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ ללכת לקנות מיטה בתחילת השבוע, שני-שלישי תרגול פסיכומטרי בסניף.. קיצר לא חסר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

Mrs big

New member
וונדי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שאלה טובה. כנראה השביתה. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בודדה ומרירה, התאכזבתי מכולם, כעסתי על כולם, הייתי חולה, הפסדתי משמרות. שיר שלא הפסקת לשמוע: נעם רותם - בשורות רעות התחדשות השבוע: כל מיני דברים בסופר פארם. תוכנית השבוע: לא אכפת לי מה ראיתי הרבה, אבל אתמול חברים היה הדבר היחיד שעשה לי טוב. סרט השבוע: זה עוד שנוי במחלוקת... ספר השבוע: הלוואי והייתי באמת קוראת. מאכל השבוע: ספגטי? יציאת השבוע: הלוואי והייתי יוצאת השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים סוף סוף את השבוע הנורא הזה, קודם כל. וגם אולי להיפגש איתו, סרט אצל נוי, סרט אצל הדר, אולי משה... הכל עוד פתוח. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עזבו, זה לא יקרה. אני רק מקווה שיהיה טוב עם אלה שכן אפגוש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני לובש כרגע גרביונים, חזייה ומעיל פרווה" "איכס, מעיל פרווה!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה עבודה, ישב"צ, לקבוע שיעור עם המורה למת'/לבקש עזרה ממישהו מהכיתה, הסרטים שכתבתי עליהם קודם, אולי אפילו להוציא טופס ירוק. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע. ממש רע.

use your guns

New member
וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע נוסטלגי כזה, ראיתי מלא חברים שלי שלא ראיתי פול זמן והיה כייף לצאת איתם ולהיות בחברתם. משהו רע שקרה לך השבוע:התחצ'קנתי, שמנתי. שיר שלא הפסקת לשמוע:ים-דין כרמלי התחדשות השבוע: עוד כמה שומנים נוספים, נו אני רצינית...כל היום אני במסעדות וארוחות!!! הייתי פעמיים בקפהנטו, פעם אחת במנטה, ארומה, עכשיו חזרתי מהדלי קרים, היו פה מלא אורחים השבוע אז זו עוד סיבה לחגיגה...אוף :\ תוכנית השבוע:סופר נני! סרט השבוע:לא יצא לי לראות שום סרט... ספר השבוע:עודני קוראת את השיבה מהודו... מאכל השבוע:וואווו...מאיפה להתחיל..אני פשוט אסכם ב-אייס יוגורט פסיפלורה של קפנ"ט
. יציאת השבוע:דפנטלי היציאה של אתמול, ואני ארגיש פספוס אם לא אכתוב אותה כאן. אתמול ב11 בערך, יצאתי לעבר ביתה של אביב, עשינו פינישים אחרונים, קצת הצלטמנו :) ויצאנו לעבר המחסום, שם כבר חיכתה לנו מונית. נסענו לבית ציוני אמריקה לZOA קומדי בר, שלשם היינו אמורות להכנס חינם כ אחד שמופיע שם דיבר איתנו בבראשית וממש רצה שנבוא לראות אותו מופיע. קצר, הוא סידר לנו חינמים, לכולנו, נכנסנו וראינו בהתחלה בצוותא וראינו כמה ידידים שלנו והיה כיייף לראות אות. ובאיזה 1 וחצי המופע התחיל. זה שהכרנו עלה ראשון והוא היה פשוט תותחחחח!! אחר"כ הוא ירד, והיה אמור לשבת איתנו, אבל בטח לא מצא אותנו או משהו. באיזה 4 וחצי המופע נגמר, אחרי שכאבו לי כבר הלחיים מרוב לצחוק ...ירדנו והלכנו לבדוק אם ארומה פתוח. אכן היה פתוח והכנו עצמנו לארוחת שחיתות אכלתי סלט עוף, שהיה חביב, אך רבים יסכימו איתי שזה לא אותו הסלט של פעם. סיימנו לאכול ואיזה שני מבוגרים בסיבות ה-40 לחייהם התחילו לדבר איתנו ולחפור לנו על זה שהם היו בדייט כושל..איך שלא, הנהג בא לאסוף אותנו ב5 והוריד אותנו במחסום של מגשימים-יהוד והתחלנו להצטלם ולהצטלם כל הדרך...באמצע הדרך זרקתי סתם בצחוק "בואו נהיה כלות ונלך לצעוד עכשיו!!!!" וכנראה שהרעיון התקבל באהדה מרובה, והוחלט שכל אחת עוברת בבית, מחליפה לבגדים ספורטיבים ותעשה את דרכה לכיכר. [חברה אחת הודיעה חגיגית שהיא עפה לישון]. בדרך ראיתי את ידיד שלי שהקפיץ את חברתי הבייתה, הוא הסיע אותי הבייתה. הספקתי רק להחליף לחולצה ולהוריד את העקבים שכבר הרגו אותי וידיד שלי שלא ראיתי שניםםםםםם מתקשר אליי "מור אני מחוץ לבית שלך, צאי" לא הספקתי להחליף מכנסיים, שכן לא רציתי שידיד היקר יחכה לי בחוץ לבדו ב6 לפנות בוקר אז יצאתי מהר..ישבנו איזה רבע שעה, עשרים דקות במכוניות שלו...דברנו ודברנו ושמחנו לראות אחד את השני. הוא כבר הייה מת מעייפות אז אמרתי לו שאני מעדיפה שייסע הבייתה עכשיו כי גם ככה מחכה לו דרך של עשרים דקות בערך ואמרתי לו שיסמס לי כשהוא מגיע הבייתה [הבנאדם שתה!] בקיצור...חזרתי הבייתה ואבא שלי כבר השתגע מכמות הפעמים שנכנסתי, יצאתי, נכנסתי יצאתי שכל כיוון מלווה בנעילת הדלת ועשיית רעש בכניסה. נכנסתי, החלפתי למכנס טריינינג ונעליים ספורט, סימסתי לאביב שתצא לכיוון שלי ויצאתי בעודי מגבירה את קצב ההליכה. עישנו סיבוב והיה מצחיק שכולם הסתכלו עלינו עושות הליכה ב6 וחצי בבוקר..ואפילו אחת מהמושב שהופתעה מאוד לראות אותנו שאלה אותנו מה אנחנו עושות עירות בשעה כזו ואנחנו השבנו בחינניות שרק עכשיו חזרנו מהבילוי. חזרתי הבייתה, שבוזה מעייפות, אפילו בלי להתקלח, בלי לשטוף רגליים [שזה כלל ברזל שלי], רק החלפתי לפיג'מה וצנחתי למיטה. ופשוט נרדמתי. בבוקר קמתי וחשבתי על זה שזו הייתה אחת היציאות! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:צו ראשון!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אההההמ...אין מישהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ואתה מכיר את הבנות האלו עם החגורה הגבוהה שחושבות שהן בWW..." תמונת השבוע: אחד שצע הסכים לבקשתי וצילם את ארבעתנו. שימו לב לשמיים המדהימיםם. אביב מצד ימים, אחר"כ אני, שחר וסטפני. התוכניות שלי לשבוע הבא: קוסמטיקאית, ים, יאיר [הוא פה עד יום רביעי!!!], רופא לצו ראשון, צו ראשון, הופעה בפארק הירקון!!!!!!!!!!! בלי שעורי נהיגה, לדאבוני הרב, כי המורה בהשתלמות מורי נהיגה בברצלונה :\. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נפלא. אם קראת, מורידה את הכובע בפנייך :)

AnGeL DoLlY

New member
חיכיתי לסיכום שלך :)

היה הכי כיייייייף בעולם והתמונה יצאה ליגה

איזה שבוע זה היה

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי בשבת בערב הביתה [: ושישי בערב :p משהו רע שקרה לך השבוע: המשמרת ביום רביעי.. הבנות התחרפנו לגמרי והיה הולדינג למור ובכיתי באטרף בסוף המשמרת שיר שלא הפסקת לשמוע: מישהו התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה בכלל? סרט השבוע: הסרט היחידי שראיתי זה איזה סרט בפסטיבל הסרטים לילדים בסנמטק עם החניכות ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: שניצלונים בבירה בהוביט יציאת השבוע: שישי בערב בהוביט :p משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש בבית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רוני :p ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הוא קיבל תאונה" XD תמונת השבוע: המנמנ התוכניות שלי לשבוע הבא: פנימיה בעיקר וסופ"ש בבית ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: תחילת השבוע הייתה קשה ממש, הבנות חזרו מחופשה ארוכה בבית אז הי ממש קשה אבל חמישישישישבת היו סבירים לגמרי

הלו ביצ'

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי סרט שחור נורמלי O: משהו רע שקרה לך השבוע: מלא עצבים שיר שלא הפסקת לשמוע: since i`ve been loving you - led zeppelin
התחדשות השבוע: סרט שחור לשיער D: וזיכוי של 300 ש"ח בTNT (מישהי רוצה ? ) תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: 1408 מעפן ספר השבוע: סיימתי את זיכרונותיה של גיישה והתחלתי את צופן דה וינצ'י מאכל השבוע: במבה!!! יציאת השבוע: הייתה אחת גרועה לאללה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שישי אני וקטניק שנה ביחד :) :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני שמה לו מלח בכיסים! הבאת מלח??" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, שופינג, לחגוג שנה עם הקטנ... ו...זהו O: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יותר טוב משבוע שעבר

Small talk

New member
מה?! אני רוצה 300 שקל לTNT

וואי התחלתי לקרוא את זיכרונותיה של גיישה לפני איזה שנה ונתקעתי בהתחלה.

Small talk

New member
לא יודעת, לא משך אותי יותר מידי

כאילו נתקעתי בקטע של ההתחלה שאמא שלה חולה ושהיא עוברת לגור עם העשיר הזה משוק הדגים והגעתי למצב שהייתי קוראת את אותו קטע שוב ושוב ודיי משתעממת. ואני לא מאלה שיכולים למשוך את עצמם בכוח בתחילת ספר כדי להגיע לחלק המעניין, אם ספר משעמם בהתחלה לא משנה כמה המלצות קיבלתי עליו (להלן 'שואה שלנו') אלא אם כן יכריחו אותי לקרוא אותו ('יש ילדים זיגזג' שה200 עמודים הראשונים שלו משעממים אבל הייתי חייבת לקרוא אותו לשיעור ספרות) אין מצב שאני אסיים אותו בחיים.

mkarin

New member
אין הרבה מופרעים כמוני שלא מוכנים להפסיק ספר

באמצע, לא משנה עד כמה הוא משעמם וגרוע. ודווקא לזכרונותיה אני זוכרת שהתחברתי מיד :]

Small talk

New member
אז אני ההפך הגמור ממך

כבר קרה שנמאס לי מספר ב20 עמודים האחרונים שלו ולא סיימתי אותו.

קחי!!!

(בתמורה ל300 ש"ח במזומן P:) וזיכרונותייה של גיישה בהתחלה משעמם אבל אם את עוברת את ההתחלה אז זה מתחיל להיות מעניין, אהבתי אותו בעיקר בגלל כל התיאורים שבו שנותנים חיים לכל דבר ועושים לך חשק לגעת בדברים המתוארים. דווקא צופן דה וינצ'י נראה לי משעמם...

Tin Doll

New member
../images/Emo120.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב......
משהו רע שקרה לך השבוע: לא לפה שיר שלא הפסקת לשמוע: האזרח האחד - שלומי שבן התחדשות השבוע: פייי. מגפיים סריג קפוצ'ון 2 גופיות ועוד תוכנית השבוע: טעם האהבה!! (עוד מעט זה נגמר
), פרוייקט מסלול, ישנן בנות, מטבחי הגיהנום (אני אוהבת ריאליטי מה לעשות..) סרט השבוע: אביבה אהובתי, נקסט (שלא ממש הייתי מרוכזת בסרט......) ספר השבוע: מאכל השבוע: מרק ירקות יציאת השבוע: אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ריק
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר סבבה..

RainbowL

New member
סתם משעמום ובאיחור רב

משהו טוב שקרה לך השבוע: השביתה איי גאס משהו רע שקרה לך השבוע: כל המריבות המפגרות האלה, הייתי חולה ונפלה עליי כתובת אש שיר שלא הפסקת לשמוע: פירסט דיי אוף מיי לייף- ברייט אייז התחדשות השבוע: שני תיקים משתיים וצמיד תוכנית השבוע: שנות ה-70 בויאודי סרט השבוע: מעודדות צמודות ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קציצות של דודה יאמי יציאת השבוע: לא הייתה :/ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס אש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איל אבל זה לא ייצא, ורוני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה גדל לך עוד ראש" ויציאות כאלה מצחיקות תמונת השבוע: אין לי כח לחפש בכלל התוכניות שלי לשבוע הבא: טקס אש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה דווקא

LimiMimi

New member
בהלהלה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצלחתי ממש בעבודה בסקרים, שופינג מטורף, בכלל, שבוע אדיר. משהו רע שקרה לך השבוע: וואלהלאזוכרת. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין כזה, אבל אני בהתמכרות קשה לבנות נחמה. התחדשות השבוע: הבנות נחמה! איזו שלמות, אחד הדיסקים השווים. קניתי גם איזה 4 חולצות + אחת ארוכה + שתי שמלות מדהימות. תוכנית השבוע: עמוק באדמה! סרט השבוע: נודל. ספר השבוע: בונו. מאכל השבוע: הרבה מאוד שוקולדים. יציאת השבוע: אתמול ישבנו בקפה נגה והיה כזה שווה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי בת"א, רביעי מקבלים ויזה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שגיא? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שווה.

למעלה