"לא היא לא רוצה טובות,לא עזרה סוציאלית,
מגדלת פטרוזיליה וגם שבע חתולים.." משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי שלב במיונים למודיעין,עברתי תיאוריה וחזרתי לרקוד ככה שהיה נחמד ביותר. משהו רע שקרה לך השבוע:קצת מחשבות יתר על מה אני יגיד בראיון למודיעין,זה שאני לחוצה בטירוף לקראת השיעור נהיגה,וזה שמודרני יוצא על יום שישי כשאני עובדת קיצר כל מה שטוב גם רע,אבל אני משתדלת להסתכל על החיובי יותר. והכי רע,שגיליתי שמעיין וחבר שלה נפרדו והוא עבר תאונת דרכים והוא נכה כרגע,ולא יצא לי לדבר עם נועם על זה. שיר שלא הפסקת לשמוע:פלורנטין-אהוד בנאי התחדשות השבוע: תמונה לחדר של הביטלס אבבי רואד [שהם עוברים במעבר חציה ופול יחף]. תוכנית השבוע: נמלטים!,כל הנעורים אצלינו באטרף על זה. אנחנו חורשים על זה ביחד אמנם אנחנו בעונה הראשונה אבל זה ממש כיף גם לראות ביחד. סרט השבוע:מממ... לרעה אני אציין סרט בצרפתית שראינו בקולנוע על מוגבל והיה לי מאוד קשה [גם השעה וגם התוכן שיעמם מה אני יעשה]. ספר השבוע: כל ספריו של קנדינסקי,מה אני עדיין עם העבודה הזאת. מאכל השבוע:וואו,מלאווח עם ביצה ורסק מגולגל איייי איי. יציאת השבוע:מממ ... היום אני יוצאת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראיון במודיעין,שיעור נהיגה ראשון. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואי בא לי לראות אם נעמה עברה אם אני אפגוש אותה יהיה ממש כיף. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת משו מיוחד תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:גם כן,לעשות פרק בעבודת גמר,מיונים,שיעור נהיגה ויהיה בסדר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה,מפתיע כיף.