סיכום שבועי.

Bitch47Percents

New member
זה של ירושלמים!

כל ירושלים מלאה בכאלה.. זה איזה פרסום של מסעדה או משהו, לא ברור

אין כזה דבר רכבת שמגיעה בזמן..:)

וסורי אם הייתי מוזרה הבוקר, הייתי חצי מתוך שינה עדיין נדמה ליD:

SuGaRBabe1

New member
אוף למה אני עייפה כל הזמן :(

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחררו אותנו ביום שלישי מוקדם במקום ב-2 בצהריים :) ועזבו, עצם זה שיצאתי ביום שלישי בכלל. זה נהיה נדיר בזמן האחרון
משהו רע שקרה לך השבוע: ידיד שלי דחה את המסיבת שחרור שלו לשבוע הבא, ואני סוגרת שבת! מעצבן מאוד שיר שלא הפסקת לשמוע: נו ההוא של טוקיו הוטל. אני בדיליי בשירים התחדשות השבוע: מממממ... נראה לי שכלום. תוכנית השבוע: טופ מודל? למרות ששכחתי לראות אתמול סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: פשטידת תפוחי אדמה ובטטות בשמנת שאמא הכינה ואכלתי עכשיו
יציאת השבוע: שלישי היה כיף בקלרה... זהו חוץ מזה לא יצאתי. נקווה שיהיה כיף היום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כנס משתחררים ויומולדת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואללה לא יודעת תמונת השבוע: האמת שזה מלפני שבועיים, אבל שלחו לי אותן רק השבוע... מאילת
התוכניות שלי לשבוע הבא: להיות בבסיס, להשתדל לא להתחרפן, ללכת לכנס משתחררים, לחגוג בבסיס יומולדת לחברה ויומולדת לי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויןןןן :)

K a y a 1989

New member
"לא היא לא רוצה טובות,לא עזרה סוציאלית,

מגדלת פטרוזיליה וגם שבע חתולים.." משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי שלב במיונים למודיעין,עברתי תיאוריה וחזרתי לרקוד ככה שהיה נחמד ביותר. משהו רע שקרה לך השבוע:קצת מחשבות יתר על מה אני יגיד בראיון למודיעין,זה שאני לחוצה בטירוף לקראת השיעור נהיגה,וזה שמודרני יוצא על יום שישי כשאני עובדת קיצר כל מה שטוב גם רע,אבל אני משתדלת להסתכל על החיובי יותר. והכי רע,שגיליתי שמעיין וחבר שלה נפרדו והוא עבר תאונת דרכים והוא נכה כרגע,ולא יצא לי לדבר עם נועם על זה. שיר שלא הפסקת לשמוע:פלורנטין-אהוד בנאי התחדשות השבוע: תמונה לחדר של הביטלס אבבי רואד [שהם עוברים במעבר חציה ופול יחף]. תוכנית השבוע: נמלטים!,כל הנעורים אצלינו באטרף על זה. אנחנו חורשים על זה ביחד אמנם אנחנו בעונה הראשונה אבל זה ממש כיף גם לראות ביחד. סרט השבוע:מממ... לרעה אני אציין סרט בצרפתית שראינו בקולנוע על מוגבל והיה לי מאוד קשה [גם השעה וגם התוכן שיעמם מה אני יעשה]. ספר השבוע: כל ספריו של קנדינסקי,מה אני עדיין עם העבודה הזאת. מאכל השבוע:וואו,מלאווח עם ביצה ורסק מגולגל איייי איי. יציאת השבוע:מממ ... היום אני יוצאת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראיון במודיעין,שיעור נהיגה ראשון. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואי בא לי לראות אם נעמה עברה אם אני אפגוש אותה יהיה ממש כיף. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת משו מיוחד תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:גם כן,לעשות פרק בעבודת גמר,מיונים,שיעור נהיגה ויהיה בסדר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה,מפתיע כיף.

EVE Lights

New member
בואי וניפול, אל תוך עולם סגול.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסקס של יום רביעי, OMG
ואתמול עם גלעדי. משהו רע שקרה לך השבוע: היום בבוקר-צהריים שיר שלא הפסקת לשמוע: hey delialah התחדשות השבוע: 6 תחתוני סבתא חדשים שאמא מצאה נחשבים? וגם מסיר איפור לעיניים דו פאזי של ג'ייד (סופסוף!) תוכנית השבוע: "יפה היא לא" בערוץ ויוה (גרסה מקסיקנית ומשעשעת ל"אני בטי המכוערת") סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: חמצוצים בטעם פטל. התמכרתי לחרא הזה יציאת השבוע: אתמול עם גלעדי לאודאון ואח"כ לקנח (הקינוח האלוהי!!!
) במינה טומיי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה עבודה וקצת ת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בדיחות פדופיליה שאני וגלעד סיפרנו אתמול תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, תל אביב ואביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת שהיה פסדר ועבר מהר. היום קצת הרס אותו אבל בקטנה, יש את הערב בשביל לפצות

moruush

New member
../images/Emo90.gifיוו

היה לי אחד בצורת ארנב [מהגזע של פודפוד] וגדלו לו עם האוזניים כאילו "גידולים" [נוו, איחורים אני יודעת ><] וביום בהיר אחד, נפלו לו האוזניים
ורק הישן הגוץ השמן שלי נשאר חי.

yaeli87

New member
אני כה אחראית :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסתדרנו,אתמול עם כל החברות, וכל מיני דברים כיפיים משהו רע שקרה לך השבוע: אממ..טפו טפו טפו לא קרה שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי- הנה הוא בא התחדשות השבוע: 2 סוודרים מפוקס
תוכנית השבוע: חברים,אורות ליל שישי סרט השבוע: סטאפ אפ,הכלה של החבר שלי,מה גברים רוצים וכל מה שמשודר בדיוידי בוקס ב-יס ספר השבוע: אממ אין מאכל השבוע: הומפרייז תוצרת בית ש-א-נ-י הכנתי
יציאת השבוע: אתמול עם החברות וביום שלישי עם מאמי ועוד זוג חברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי,ליטלי,חן,מור,עדי,נועה,מאי... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הנה הנה הוא בא,מסתכל לך בעיניים" מוש
תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון חופש,שני לילה,רביעי לילה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

are you still having fun?

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל הסתדר לטובה איתה ו.. לא יודעת, השביתה עושה לי טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה. שיר שלא הפסקת לשמוע: The Cardigans - My Favorite Game התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: אין. סרט השבוע: קפצו לי. P: ספר השבוע: אין. מאכל השבוע: הרבה שוקולד. יציאת השבוע: באתי אליה, לא משהו מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שביתה! ולנסוע איתה לטבריה, לראות את ספו'ש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ספו'ש! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אההה.. מאמי. תמונת השבוע: (חח, ממה שרואים) התוכניות שלי לשבוע הבא: טבריה, ת"א. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור, תודה.

The Charmd One

New member
בא לי../images/Emo79.gif

יו אני כותבת פה מלא היום חח משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו תאמת שהשבוע הזה היה השבוע הכי טוב שלי מאז שהתגייסתי בערך. כל יום אחר הצהריים עשיתי משהו כיפי. תאמת שהדבר הכי טוב זה, נכון הפרסומת המציקה שיש פה 'אפשר להזמין אותך לרקוד?' אז אשכרה הלכתי לזה חח. רק עכשיו שמתי לב שזה הופיע פה בכלל. היה יום פתוח ושמעתי על זה בגלי צהל [חח] ומתוקף היותי חיה דקה משם כרגע, הלכתי והיה ממש ממש כיף. אז אם אתן מתעצבנות על הפרסומת תדעו שזה ממש למטרה טובה[: משהו רע שקרה לך השבוע: שהוא סגר שבת!! חח דאמנ שיר שלא הפסקת לשמוע: חח יו אני בתחנת רדיו כל היום ואני פשוט לא שומעת מוזיקה. התחדשות השבוע: מכנס טרנינג שחור ופשוט כי הייתי צריכה מכנס אזרחי :p תוכנית השבוע: - סרט השבוע: הסרט היחידי שראיתי הוא אביבה אהובתי, חביב+-. ספר השבוע: איזה ספר מפגר באנגלית שהתחלתי לקרוא, שהוא כאילו מתח כזה, כתוב ממש בצורה מעצבנת אבל הוא באמת הצליח לסקרן אותי אז אני חייבת למצוא זמן לסיים את הזבל הקטן :p מאכל השבוע: אוקיי שימו לב לעסקה הגאונית שמצאתי. סלט+לחם דגנים+שתייה ב17 שקל. נכון טוב? [ככה זה כשעניים שאוכלים בחוץ :p] יציאת השבוע: טוב אין לי כוח לחשוב על משהו, נקסט משהו שאתה מצפה לו שבוע הבא: חפיפה, אמאלה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: טוב גם לזה אין לי כוח סורי תמונת השבוע: יו מצאתי באיזה עיתון נידח תמונה של ברבי עם תפילין וטלית. אז דמיינו שהעלתי את זה. התוכניות שלי לשבוע הבא: צבאצבאצבא ולסיכום: היה לי שבוע כזה כיפי, חבל שלא יהיו יותר כאלה ;[

איזה שבוע, אני לא מאמינה

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע שדאות הזה משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע שדאות הזה
שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה שירים, אוהלי סיירים באמצע שומקום התחדשות השבוע: סימנים כחולים בכל הגוף P: תוכנית השבוע: סדרת הריאלטי- האם הבדואי יצליח להשתלט על כל הגמלים והם לא יגיעו למאהל שלנו? סרט השבוע: העקרבים הצהובים מכים שנית! [באמא הייתי בטוחה עוד יצוצו כמה בלילה יכנסו לי לשק"ש ויעקצו אותי] ספר השבוע: תדריכי עליות משמר שהמפק"צ הקריא בכל ערב וערב מאכל השבוע: מנות קרב
שנהיה בריאים יציאת השבוע: הביתה בשישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שימצאו לי מקום חדש ותפקיד טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל הצוות אבל זה לא יקרה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו כ"כ הרבה דברים בשבועיים האחרונים תמונת השבוע: אין לי וחבל אוךךךךךך התוכניות שלי לשבוע הבא:אמאלה, חזרה לכנף לשיחה מסכמת עם המפקד סוללה ואז קלירנס מטורף שבטח יקח לי שנים וימ"מ
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל קשה נגמר מעולה עם קצת כאב לב שאני לא אסיים מסלול עם הצוות שלי

התחלתי השלמה של 03

עזבי שהכל נגמר עכשיו ואני לא מוסמכת 03 אבל בחייאת שיש חבר צוות שיודע לעשות קול של גמל ולפתח עם הגמלים שיחה לא צריך עוד שומדבר

mayhaktana

New member
../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה שבוע דיי נחמד בכללי
משהו רע שקרה לך השבוע:דוד של אבא שלי נפטר. שיר שלא הפסקת לשמוע:you're my number one התחדשות השבוע: נראה לי שכלום. תוכנית השבוע: טופ מודל סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:אוריאו יציאת השבוע:לא רציני סתם חברים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהשביתה תמשיך עוד קצת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא משהו מסויים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא:להוציא תעודת זהות,לפתוח חשבון בנק,ללכת לרופאה לפני צו ראשון,לקנות בגדים לחורף
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה

למעלה