סיכום שבועי.

TiKi PooH

New member
התרוששתי לגמריי, ג'ה טה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון בונציה, יום שני ישנתי אצל זיו, שלישי היה מפגש ראשון בקורס צילום מתקדמים של בי"ס פוקוס, חמישי רמת הגולן מהבי"ס, ובאופן מפתיע היה בןזונה ( יצאנו 6, היה מצחיק). וחוץ מזה עופר סידר לי קורס ערב במתמטיקה במקום שיעורים בבי"ס, זה נהדר משהו רע שקרה לך השבוע: השבועות האלו עמוסים לגמריי, וסתם בא לי קצת לקרוא ולצלם ולצייר ולעשות כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: salvador dali- diary of a genius ( אני אמנם מתקדמת לאט-לאט, כי זה ספר ישן עם כתב פיצי ושפה לא קלה.. אבל זה אנגלית ומעניין ויופי טופי) מאכל השבוע: גלידה פיצוץ של מקדונלדס. ושוקולד מילקי וואי- קריספי רולס, וגם סלט קצוץ דק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שלישי מפגש צילום, יום ראשון אולי מיקה, יום שלישי איטן, שבת בלילה+ לפנות בוקר- מצדה מהבי"ס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אילאיל, רוקו, איטן, מיקה ( וזיו שלי, אופקורס) תמונת השבוע: היא מהסוף שבוע הקודם, אבל זה מספיק נחשב. האיש שלי ואני, חצובה וטיימר ותמונה יפה יפה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחחחלה.

שיואו איזה כיף הקיץ בא, באבאבאבאבא!

משהו טוב שקרה לך השבוע: המוווון. להרים ערב בשעתיים, להיות בטוחה שילך חרא ובסוף יצא בנזונה, המפקד פתיחת שנה, השיעורי חברה, המון דברים טובים היו:) משהו רע שקרה לך השבוע: זה שבכיתי למדריכה שלי כמה הקבוצה שיש חבורת זונות, ותוך כדי שאני בוכה בטירוף אחד אחד עוברים לידי ורואים אותי במצב הכי חרא שיש.. וזה שאתמול אני וידיד שלי היינו.. נורא צמודים. לא קרה כלום אבל זה היה נורא מוזר. אה והמריבות הקטנות והמעצבנות עם קרן(מי שמדריכה איתי). שיר שלא הפסקת לשמוע: חחח רונית ראסטה - הקיץ בא
"תעשה לי פוווווווווווווווווו אני צריכה אוווווויייייייר נו בוא לשירותים ניתן אחד מהיייייירררררר"
התחדשות השבוע: הממ כלום?P: תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה.. סרט השבוע: ברווווווווווור שהסרט שהשכבה שלי הכינה[: סתם, עודמעט רואה סטפ-אפ בפעם השלישית רביעית, סרט מזה חמוווווווווווווווווווווווודי! ספר השבוע: "איזון עדין".. אוף הסוף שלו מה ביאס אותי.. מאכל השבוע: בורקס!
יציאת השבוע: אתמול, כולל הכל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין שומדבר מיוחד אאל"ט... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אף אחד ספציפי, אבל אני מהזה אשמח אם באמת אראה את המדריך לשעבר שלי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איזה כיף היה ביום כיפור. צריך לעשות את זה יותר..." ו.. "איפה חברים שלך לומדים בקריית גת?" -"חבר. אין לי חברים." ווווווווואי וכמה שצחקתי על ידיד שלי שהוא בעט אבן לאיזה כלב שהציק לנו שדיברנו, והוא בעט גם את הנעל שלו והוא לא מוצא אותה עכשיו
תמונת השבוע: אין.. התוכניות שלי לשבוע הבא: וואי אין לי כוח להביא ת'יומן.. בטח יש פעולה או משהו בסגנון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בננננננננזונה.

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסיעה לת"א. וראיתי את הילדות:) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: להיות- הבנות נחמה, אף אחד משנינו- עברי, יום חדש נפלא- אריק ברמן. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: נמלטים יציאת השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד. בעיקר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה. נראה לי. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולראות את הילדות:) ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע נחמד:)

SomebodyElse

New member
../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פראג, וואו. היה מדהים! משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין. התחדשות השבוע: דווקא יש. מעיל וג'ינס מזארה, נעליים מגזית, חולצה מכופתרת מסאטן מיופ, סריג וגופייה שקניתי בפראג, תיק שגם קניתי בפראג. הממ אני מוכנה להישבע שיש עוד. אה וגם קניתי מתנות לכל המשפחה, נחשב? תוכנית השבוע: טופ מודל הבאה? שיהיה. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: ממ סיימתי את שומרת אחותי והוא היה מדהים, ואז קראתי את גשם פתאומי שהיה מדהים פחות, ועכשיו אני מתה להתחיל ספר חדש
. מאכל השבוע: ממ בירה באיזה 5 שקל בפראג. וגם כלמיני סנדוויצ'ים ועוגות שהיו בבתי הקפה שם, שהיו ממש טעימים. לא סתם השמנתי. יציאת השבוע: לאדעת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר כמובן
. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התמונות מפראג אבל עוד לא העלנו למחשב. התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת, לא חשבתי על זה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע בכלל
.

שונאת שמבריזים לי יואווווווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו ימים ממש טובים בעבודה, החמיאו לי הרבה ומנהל המכירות שאני עובדת איתו התחיל איתי והוא בן 31 כאילו פאק למה רק מבוגרים ? משהו רע שקרה לך השבוע: חולה ויש לי כחול ענקי ביד בגלל בדיקות דם :[ שיר שלא הפסקת לשמוע: evanescence-whisper התחדשות השבוע: בית חדש!!!!!111 תוכנית השבוע: האוס, csi סרט השבוע: אדמה משוגעת ספר השבוע: מאכל השבוע: אורז עם זיתים יאמייי יציאת השבוע: הייתי אמורה לצאת היום אבל קצת הבריזו לי ואתמול הייתה יומולדת לידיד ולא נעים נירדמתי בכלל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בדיקה ביום שני, אירוע עובדים, יומולדת, כנס חטיבה עסקית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אחד מנהלי מכירות אצלנו אמר שיש לי חיוך ממש מקסים ואז הוא התקרב כדי לדבר איתי וכמעט נפל כי הוא נתקע בפח, זה היה ממש מצחיק. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד הרבה ויומולדת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין דווקא
קראת? שרשרי לי איזה

Small talk

New member
"וצחק מאוד הדוב, למה לגרש החושך

והרי הוא ילד טוב..." משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט פנימי והוא התחיל לדבר איתי על טסט אמיתי,היה לי שיעור אחרי זה אחלה שיעור,התקשרו מהסוכנות היהודית!היה ממש כיף עם חברים בבית ספר,נכנסתי לכל מיני מכנסיים שהיא קטנות עליי וכל מיני בגדים נראים עליי הרבה יותר טוב, ומדדתי מכנסיים של אחותי מידה 36 והן כמעט נסגרו עליי שזה אדיר,יצאתי עם חברה,הייתי בירושלים עם אמא וקיבלתי משקפי שמש חדשות הצלחתי לקרוא ספר אחרי שחודשים לא הצלחתי לגמור ספר, השביתה בנתיים גם נחמדה, הוצאתי 100 במבחן בטן בספורט אחרי ששיכנעתי את המורה שכפיפות בטן הורגות לי את הגב והיא נתנה לי לעשות משהו אחר שלא מכאיב לי, בעבודה היה ממש מצחיק. משהו רע שקרה לך השבוע: דיכאונות שאין לי חברים. שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר ללא שם - יהודית רביץ, זמר נוגה - החלונות הגבוהים. התחדשות השבוע: משקפיי שמש, ספר של זאת שכתבה את 'השטן לובשת פראדה', ו15 דקות של שירי צוק, סט צלליות יפה. תוכנית השבוע: המשרד! סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: 15 דקות של שירי צוק. מאכל השבוע: שוקולד. יציאת השבוע: לפאב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישה בסוכנות היהודית!,עבודה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים מהסוכנות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה את אוכלת? לא רואים עליך בכלל?" כן ממש, האחות שעשתה לי בדיקת דם. תמונת השבוע:המשקפי שמש החדשות. התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעורי נהיגה, פגישה בסוכנות היהודית,טיול שיכבתי לגולן, פגישה של אור ירוק, עבודה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

adiss90

New member
לך תסביר לסבאלה הזה...

...שהאדום בעיניים לא בהכרח מכלור. משהו טוב שקרה לך השבוע: שחיתי מלא. והתחילו איתי באמצע השחיה(פשש אני כנראה מקרינה המון יופי פנימי אם מתחילים איתי גם כשאני עם כובע הים הכי מזעזע שראיתן בחיים שלכן). ופה, ושם. משהו רע שקרה לך השבוע: חסרה פה אנושיות. ואני עייפה ומחוצ'קנת ואני לא עושה כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: מוסיקה באופן כללי, אני טוחנת. התחדשות השבוע: המון אוכל, רציני; "ערכת שינה" שכוללת מן בושם למצעים, כיסוי עיניים, אטמי אוזניים ומוסיקה מרגיעה; שוקולד מ-יוון(ממש טעים, אגב!); 100 שקל; תוכנית השבוע: ראיתי את המסע של עידן רייכל ואת עדי אשכנזי. סרט השבוע: שומסרט. ספר השבוע: חח אני מתקדמת בקצב מביך ב"החיים הסודיים של הדבורים". מאכל השבוע: אל אלוהים, כל מאכל שתעלו על רוחכם. יציאת השבוע: קניון, ביתקפה*2\3 משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כל הדברים שאני צריכה לעשות!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו שאני אוכל להחטיף לו סתירה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אין דבר העומד בפני הרצון. והטמטום." (שיחות שאני מנהלת עם עצמי לנגד אנשים אחרים.) תמונת השבוע: פעםאחרת התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות שיעורים בטימטומטיקה, בייביסיטר, שחיה, ספרים באנגלית >< ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סתלבט, יאמייאמ.

יאלללללללללללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שני בערב להסתובב בת"א עם חברה, יום שלישי, אתמול הבאולינג, היום אצל חברה, סתם שיחות עם אנשים, להיות קרירה לאיזה מישי [עזבו] , לראות אנשים שלא ראיתי מלאזמן.. אה והשיער שלי יפה לאחרונה משהו רע שקרה לך השבוע: בכל זאת קצת ההיא שהייתי קרירה אליה שיר שלא הפסקת לשמוע: הזה עם השם התנכי;[[ התחדשות השבוע:תיק? תוכנית השבוע:בנות גילמור, בנים על עצים או איך שלא קוראים לזה סרט השבוע: אין ספר השבוע: לאזוכרת תשם מאכל השבוע:העוגה שאכלנו היום אצל חברה לכבוד היומולדת שלה יציאת השבוע:באולינג? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את דורוני סוף סוף[?], אולי יום חמישי ההופעות האלה, לודעתD: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דורוני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואו היו לי מלאD: אחד טרי מהיום - "כל מה שהיה בינינו זה מכונת כביסה ודרכים לא סלולות" [עזבו] תמונת השבוע: אמ היו יותר יפות, אבל אני עצלנית ואין לי כוח להעביר את מה שצולם היום\להקטין את התמונות מאתמול.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לודעת נו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גודי גוד:] סימן חיים, אם קראת, תודה:]

AnGeL DoLlY

New member
אמרתי לה סליחה, תזכירי לי רק איך קוראים

לךךךךך משהו טוב שקרה לך השבוע: בואו נראה. תאמת לא היה שבוע מעניין במיוחד, ובכל זאת- היו 2 ישיבות הפקה מצויינות, חזרה עם הלהקה, סדנת בימוי ושיעור נהיגה. והיציאה של היוםםםם שהייתה בתזונה:) משהו רע שקרה לך השבוע: השמנתי נורא/:::: בא לי לקבור את עצמי שיר שלא הפסקת לשמוע: hey there dehlila ממכר התחדשות השבוע: וואלה כלום תוכנית השבוע: פספוסים, ממש בקטנה סרט השבוע: "אדמה משוגעת". לא מאוד התלהבתי ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות מאכל השבוע: כריות
להשמיד את הדבר הטעים הזה יציאת השבוע: ZOA קומדי ברררר, נכנסנו חינם+אפטר ארומה. היה שווה ברמות על ומצחיק כל כךךךךךךךךךךךך!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של בראין אדאמססססס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: the guy who makes me satisfied
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כל השורות מחץ של הסטנדאפיסטים היום תמונת השבוע: לא בדיוק מהשבוע, אבל קיבלתי אותן ביום שני. בראשית. התוכניות שלי לשבוע הבא: לדבר עם יעל שרוני בקשר לתפקיד בסרט, לסיים את התסריט (לשלוח למיכאל), לסיים הרבה שיעורים במתמטיקה ושיעור פרטי.. אממ ולעבודדד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי משעמם, אך היום היה לגמרי ה-היילייט.
ויאללה לצעדת בוקר

aYaLoLy

New member
טווב, חברות שלי אדירות!!../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אח שלי מגיע לארץ ביום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי מחזור, הרגשתי כלכך לבד ביום חמישי בערב וככה זה הולך להיראות בתקופה הקרובה שיר שלא הפסקת לשמוע: שירי גלגלצ. שאלוהים יעזור לנו התחדשות השבוע: קיבלתי מכונת גלידה מחברות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 תוכנית השבוע: רוזוול? סרט השבוע: נערות הקולג'
ראינו אתמול ספר השבוע: אם יש גןעדן. קראתי בדרך מאכל השבוע: אורז עם קוטג, צנימים עם דבש' יציאת השבוע: אתמול? הביתה? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר אח שלי מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא להיות הכי בודדה בעולם בבסיס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אסי! אסי! אסי! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אהההההההההההההההההההההההההההה, די כבררררררררררררררררררררררר,,,,,,,,,,,,, למה אתם עושים לי את זהההההההההההה, איההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההה" [דמיינו את זה בקול ממש מצחיק ותנסו להתעורר עם זה בבוקר תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אסי! צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

-

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי מקום מגניב למחוייבות אישית. משהו רע שקרה לך השבוע: אני רוצה תבן זונה כוס אמא שלו><. תקשיבו, מי שקוראת את זה. הוא סקסי כמו הגהנום כאילו. לעזאזל. לעזאזל. דאמט. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: ממ אממ.. סווטשרט ומכנס שקטן עליי. תוכנית השבוע: ערוץ אמטיוי. סרט השבוע: פריש הילטון מלכת הקולג'! ספר השבוע: עמודים מכל מיני נשכחים... מאכל השבוע: אוכל של סבתא יציאת השבוע: סנטר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה. כפרה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לעשן תחרא החוקי החדש הזה עם מישו. רק כי יש לו כסף. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתה, לימודים [קצת], להשיג דר מרטינס, הזה נגד מקדולנדס אולי, סנטר,חברות חברים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חוץ מאתמול שקיבלתי עצבים, הכל דבש.

Fragile rose

New member
יו יו

משהו טוב שקרה לך השבוע: אע, שופינג, יום חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: הנתק, הטיפשות שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: Within temptation - what have you done התחדשות השבוע: 2 חולצות מפוקס, ועוד 2 חולצות מרנואר תוכנית השבוע: אע, אעם האהבה כמובן סרט השבוע: קפצו לי
ספר השבוע: צלה של הרוח - קרלוס רואיס סאפון מאכל השבוע: אנערף יציאת השבוע: יום חמישי למוסד. דפנטלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מוסד, שופינג יום רביעי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: |שותקת| ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחד אחד ביטץ''!!" תמונת השבוע: אני בעבודה [אני גם מכוערת, גם פוזלת, וגם נראית כמו מכשפה בתמונה הזו. בלאט] התוכניות שלי לשבוע הבא: קניות, לצאת ולעבוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +++

Moreiro

New member
ה../images/Emo187.gif חזרה?../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ לא יודעת, הרבה פידבקים טובים מאנשים, שלישי בערב, שלשום בערב בהופעה של ג'נגו, אתמול בערב משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול נשברתי קצת שיר שלא הפסקת לשמוע: Tori Amos - Winter, Westlife - Angel's Wings, המכשפות - אלמנה התחדשות השבוע: Our Lady Peace - Clumsy -- ההורים קנו לי את הדיסק בארה"ב
תוכנית השבוע: פריזן ברייק, Gossip Girl, Tell Me You Love Me סרט השבוע: ממ ראיתי אתמול סימפסונס ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה / אילן הייטנר -- היה הרבה יותר טוב בקריאה שלישית מאיך שזכרתי אותו. מאכל השבוע: מקלוני תירס יציאת השבוע: אתמול לספגטים, שלשום להופעה של ג'נגו - הלכתי לבד, פגשתי אנשים ונהניתי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחיות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מה זה משנה, גם ככה זה לא יקרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ספגטי סקסיסטי בסיקסטיז [נסו להגיד את זה מהר] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אנאערף, עבודה בטח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב וחרא, לסירוגין

stink

New member
למרות שאין הרבה מה לסכם... |גזוז|

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה מעט עבודה , קיבלתי משכורת . משהו רע שקרה לך השבוע: 2 הברזות רצופות מאנשים שנורא יקרים לי . שיר שלא הפסקת לשמוע: korn- word up התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: היפה והמרובע סרט השבוע: אסקימו לימון - רומן זעיר < אתמול בערב היה לי משעמם.. > ספר השבוע: אוטוטו מסיימת המכשפה מפורטובלו/פאולו קואלו מאכל השבוע: הדג נילוס ברוטב שאני עצמי הכנתי
יציאת השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שישתפר . אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החבר , קצת יותר . ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כשאני והוא רדומים ב-2 בלילה "מותק איזה ערוץ אנחנו בכלל רואים?" " אהה? אהה.. שתיים... שש...שתיים " הכוונה הייתה לערוץ 10
אל תשאלו איך תמונת השבוע: נחטט בארכיונים.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לבדוק את ה"מילא" החדש הזה בירושלים , לבקר בתחנה שהוא משרת בה , לסיים יפה את העבודה ולהפרד מכולם לשלום . ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נעכס כזה .

למעלה