סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo183.gif

(ברוכה הבאה לאייקונים של החורף) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Oo The Gush Oo

New member
יאללה לפני ארוחת הערב

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי תאריך של המעבר לתפקיד החדש סוף סוף! משהו רע שקרה לך השבוע: יצאנו שו"ש במקום בחמישי, אבל זה בעצם לא כזה נורא היה. שיר שלא הפסקת לשמוע: הבנות נחמה - להיות. (מטריףףףףףףףףףף) התחדשות השבוע: גלולות? חח תוכנית השבוע: אין לי מושג, לא הייתי בבית. סרט השבוע: "אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון". ספר השבוע: חשבון פתוח. מאכל השבוע: פיצה, מלוואח וג'חנון שמשכו לנו לאכול אתמול בבסיס כי עברנו קו ולא היה חדר אוכל. יציאת השבוע: היום, לא יציאה אבל אצל עידני. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צימר בסופ"ש עם עידן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ, לא יודעת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני לשירן, חברה מהבסיס: "שירןןןןןןןןןןןןןןןן לא ישנתי כבר 43 שעותתת!!" (לא שתבינו את זה, מהו בניינו.) תמונת השבוע: אין לצערי. התוכניות שלי לשבוע הבא: בסיס, בע"ה לצאת רבעו'ש (במידה והמפקדת תאשר לי) ואז צימר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת שסבבה לגמריי. מהיר.

svety

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif../images/Emo190.gif

בא לי צומי
משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באוקטוברפסט
אמנם נגמרה הבירה עד שנזכרנו להגיע [
] אבל עדיין - היה גאוני
שנה הבאה שוב!!!
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי המון עם גלי, היה משביז לאללה לחזור לעבודה.
שיר שלא הפסקת לשמוע:When I'm Gone/Three Doors Down
התחדשות השבוע: קחו אוויר, כי יש המון! בובה של פטריק, 2 חולצות שחורות ענקיות של אוקטוברפסט שאני מרגישה בהן כאילו אני לובשת שמלה, חולצה שחורה של אבסולוט מינכן [מצוייר עלייה בקבוק של וודקה אבסולוט ורשום מינכן, במקום הטעם], 4 כוסיות וודקה ממש חמודות - אחת של שוויץ עם פרות, אחת מטירול עם ציורים כחולים, אחת מיוחדת [כלומר לא ישרה אלא עבה למעלה וצרה למטה] ממינכן ואחת מקסימה עם ציור של פרח מאיזה כפר. בקבוק סאוט'רן קומפורט ובקבוק ליקר קפה מהדיוטי פרי, 4 פקטים של ווינסטון לייט, מצת של צ'ה גווארה... המ אני מניחה שזהו זה.
תוכנית השבוע: שומדבר מרתק.
סרט השבוע: כנ"ל. אולי אראה עוד מעט ונדטה
ספר השבוע: אה... כלום?
מאכל השבוע:המון כריכים עם נקניק וגבינה. או! והסלט במינכן - סוף סוף ירקות
יציאת השבוע:
כל חו"ל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אה. שהאזכרה תעבור כמה שיותר מהר ובקלות יחסית.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ההורים שלו. נראה לי.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"I... I don't know how to say zis in english... a... we zink your Petrick iz a.... Slafenhugdoitch"
"'WTF?!"
"Ah... Oh.. Petrick mmm... BOOOOM"
"Oh... a bomb?"
"Ya!!!" דיאלוג ביני ובין המאבטחת בשדה תעופה במינכן. וכמובן שיר הטיול הבלתי מעורער- "ח'מוד? ח'מוד! ח'מוד? ח'מוד ח'ביבי ח'מוד, ח'מוד ח'ביבי!!!"
תמונת השבוע: רציתי לשים תמונות אבל הן שמנות מדי. מישהי יודעת להקטין?
התוכניות שלי לשבוע הבא: אזכרה ללירן יום ראשון. לטחון בעבודה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וואלה מגניב!!!
קראת? תגיבי

Lost Lullaby

New member
יאי!

רק למה מדגישומטיק לא עולה לי?
משהו טוב שקרה לך השבוע: התרגיל המסכם והחוו"ד סוף, כלומר כמעט כל השבוע:) משהו רע שקרה לך השבוע: שחזרתי לבהד וראיתי פוסטמה שלא ראיתי שבוע
אבל חוצמזה... באמת אין תלונות. אה כן- מיום ראשון עד חמישי נסעתי כל יום לפחות ברכבת אחת, ולא היתה אחת אחת!!!, שהגיעה בזמן!!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: הנכם מתבקשים לעצור בזמן עצירת הרכבת התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: התחלתי וסיימתי את האלכימאי, אבל האמת, לא משהו מאכל השבוע: אוהו כמה אוכל של בחוץ! יש קפה מסעדה בשם דיזל באיזו קריה אי שם ליד חיפה, טעים שם
יציאת השבוע: ארוחות צהריים בחוץ, נחשב?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס סיום
ולדעת את השיבוצים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יואו איזה לירון הוא" תמונת השבוע: יש כמה. זו הראשונה. אם תסתכלו טוב, היה כתוב שם תחמושת ולא תחתונים
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבוע אס"ק:] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה
הודגש ידנית ע"י ליבי

זה מהסוכריות הצבעוניות שיש על שעונים?...

קצת קשה לי לראות, אבל אם כן- אז יש כזו חזייה לאחת השותפות שלי.
אל תשאלו.

moruush

New member
../images/Emo90.gifחח נתקלתי בכאלה

רק בבלגיה, אבל חוטיני וחזיה]

Tin Doll

New member
אוי זה ישן.

חברה שלי רצתה לקנות לי את זה לפני שנה וחצי בחו"ל אבל לא היה במידה.. :(

למעלה