../images/Emo20.gif אללה סיכום שבועי ../images/Emo98.gif
השבוע שעבר:
- שיר השבוע: בן המלך - משינה \ שלגיה - תיסלם
- אלבום השבוע: 'שפויים' של שלמה ארצי
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני האחים הקטנים והמקסימים שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש לי שניים. הראשון, שורה מתוך שיר: "והרוח במרחבים קוראת לי כמו תגר, אבל אני חייל, ואל תבכי לי ילדה".. ו.. אפשר להוסיף בית מתוך שיר? ^^' (חיפשתי בשירונט את המילים המדוייקות
) 'אהבתיה אני יודע זאת פתאום, אהבתיה פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר, עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי, כמו השיר.' (שלמה ארצי שלמה ארצי שלמה ארצי
)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ציטוט מצחיק של ידיד שלי על בחורים שאני יוצאת איתם
- "את בוחרת אותם לפי כפות הידיים?!"..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חייב רק חומריים?
אממ.. חברים יצאו למחנה, והכנתי אלבום-יומן-מסע לחברה הכי טובה, שיצאה גם היא. חידשתי קשר עם כמה אנשים שהתרחקנו לאחרונה, ו.. טוב טוב טוב לי!
- מאכל השבוע: מרק עוף של סבתא!! ווהו.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיימתי את העונה החמישית של 24!! מאורע נפלא בפני עצמו. ו.. אירוע משפחתי שהיה ביום שישי.. מדהים!
- משהו שהרס את השבוע: בתנועה שאני מדריכה בה - ישיבה שנגמרה מאוד מאוד רע היום, ולצערי צפיתי את ההתרסקות הזו מגיעה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחות של סבא הזמינה אותי להתארח אצלה ונעניתי להזמנה.. + מפגש בני דודים עצום בשבת! ו... עוד כמה דברים, מקווה :]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אמממ.. שהמפגשבנידודים ייצא לפועל. ממש מקווה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה לפני שהיא טסה, ברנש שאני מתגעגעת אליו, ואת המשפוחה הרחוקה יותר
-תמונת השבוע:
הדמות האהובה עלי בסדרה 24, הלוא היא דמותו של דיוויד פאלמר, נשיא ארה"ב! שמגלם אותה - בכישרון יוצא דופן, יש לציין - שחקן אדיר.
דניס הייסברט המוכשר מוכשר מוכשר.