סיכום שבועי

Rioter

New member
../images/Emo20.gif אללה סיכום שבועי ../images/Emo98.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: בן המלך - משינה \ שלגיה - תיסלם
- אלבום השבוע: 'שפויים' של שלמה ארצי
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני האחים הקטנים והמקסימים שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש לי שניים. הראשון, שורה מתוך שיר: "והרוח במרחבים קוראת לי כמו תגר, אבל אני חייל, ואל תבכי לי ילדה".. ו.. אפשר להוסיף בית מתוך שיר? ^^' (חיפשתי בשירונט את המילים המדוייקות
) 'אהבתיה אני יודע זאת פתאום, אהבתיה פתאום עכשיו, פתאום היום. כן היא שלי עכשיו כמו השיר, עולה היא מתוכי, עולה בכל כוחי, כמו השיר.' (שלמה ארצי שלמה ארצי שלמה ארצי
)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ציטוט מצחיק של ידיד שלי על בחורים שאני יוצאת איתם
- "את בוחרת אותם לפי כפות הידיים?!"..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חייב רק חומריים?
אממ.. חברים יצאו למחנה, והכנתי אלבום-יומן-מסע לחברה הכי טובה, שיצאה גם היא. חידשתי קשר עם כמה אנשים שהתרחקנו לאחרונה, ו.. טוב טוב טוב לי!
- מאכל השבוע: מרק עוף של סבתא!! ווהו.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיימתי את העונה החמישית של 24!! מאורע נפלא בפני עצמו. ו.. אירוע משפחתי שהיה ביום שישי.. מדהים!
- משהו שהרס את השבוע: בתנועה שאני מדריכה בה - ישיבה שנגמרה מאוד מאוד רע היום, ולצערי צפיתי את ההתרסקות הזו מגיעה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחות של סבא הזמינה אותי להתארח אצלה ונעניתי להזמנה.. + מפגש בני דודים עצום בשבת! ו... עוד כמה דברים, מקווה :]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אמממ.. שהמפגשבנידודים ייצא לפועל. ממש מקווה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה לפני שהיא טסה, ברנש שאני מתגעגעת אליו, ואת המשפוחה הרחוקה יותר
-תמונת השבוע:
הדמות האהובה עלי בסדרה 24, הלוא היא דמותו של דיוויד פאלמר, נשיא ארה"ב! שמגלם אותה - בכישרון יוצא דופן, יש לציין - שחקן אדיר.
דניס הייסברט המוכשר מוכשר מוכשר.

DEANC

New member
באיחור קל

- שיר השבוע: אין משהו מיוחד.
- אלבום השבוע: אין משהו מיוחד.
- האדם שעשה לכם את השבוע: החברים שחזרו מהטיולים והאנשים שפגשתי במפגש-האטריק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין משהו מיוחד.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כמו הקודמים, אין משהו מיוחד.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נפגשתי עם האנשים מהאטריק (זה כולל את יאיר שלנו
)
- מאכל השבוע: מה אכלתי הכי הרבה..? קציצות ואורז, אני מאוכזב מעצמי.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המפגש.
- משהו שהרס את השבוע: כלום.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: 1 נגד 100!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רווח כספי מ-1 נגד 100!
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אברי גלעד

Y a i r 1 9 9 2

New member
אני עשיתי לך את השבוע?../images/Emo6.gif

ומה זה יאיר שלנו, אני רק קורא פה לפעמים לראות מה עושים פה ומגיב שצריך. בהצלחה ב1 נגד 100! תביא כבוד הביתה! XD

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifגדכששכ

השבוע שעבר: - שיר השבוע:מוש השור - אלבום השבוע:מירי מסיקה - שלום לאמונות - האדם שעשה לכם את השבוע: אין ספציפי:p - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא עולה לי משהו כרגע:p - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא שבוע שעבר, אלא היום, אבל עדיין קורע
עברנו ליד איזו חנות נעליים[?] וראינו שעל הקיר תלויות 3 טלוויזיות קנות. אני: למה בחנות הזו יש 3 טלוויזיות קטנות?!?!? לוטם[שמנסה לצאת שנונה]: כדי שלא יגידו שהם רואים כפול!!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי כלום אני חושב - מאכל השבוע: מג'דרה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא היה שבוע שעבר יום משמעותי ממש
- משהו שהרס את השבוע: סתם חוסר מצברוח מעצבן.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את כמוני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמוני
-תמונת השבוע:הכניסה לאולפני מימד, שאני מקווה שבאמת אראה אותם השבוע:)

למעלה