../images/Emo13.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע: קוקו מסקוקו, עושה לי שוקו, גם בבוקר גם בליל! קוקו מסקוקו, עושה לי שוקו, אני עוד מתפלל ש... חוג מספר חמש הכי טובים שיש! (ועוד הרבה שירי מורל..) ויאללה בלגן!! - אלבום השבוע: אין. אבל היום דיברתי עם מישהי ואז היא אמרה משהו על יחסים תפוחים ונזכרתי שיש למוניקה סקס כזה אלבום
- האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי ברית מור ועוד כמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלום לא עצוב, הכל כרגיל, כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פותייטו (פוטייטו של מקדונלדס בשינוי) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שמתי לב שמהקורס ירדתי איזה שני קילו, אבל זה לא כזה חשוב לי. עוד דבר שהשגתי זה שיחה מאוד ארוכה וחשובה שממש עזרה לי, ואני גם מרגיש שהשבוע הזה שינה אותי בתור בנאדם, ועכשיו אני מסתכל על הרבה דברים אחרת. - מאכל השבוע: אוכל מוכן של הקפיטריה באכסניית הנוער בשלומי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיחה ארוכה ומאוד טובה עם מישהו, שמאוד עזרה לי
- משהו שהרס את השבוע: אני חושב שאין כזה דבר באמת. אולי שעומרי מתגייס, זה לא באמת הרס, פשוט עכשיו אני מסתכל על זה בצורה אחרת לגמרי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר!!!@!@#!~~~~ חיפה~!@~ ויום שלישי לונה פארק#@$#$!#~#! ויום רביעי אולי מפגש עם אנשים מהקורס בגראנד קניון, אני לא בטוח אם אני בא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל מכתב (אתם לא תבינו, אבל כן, לקבל מכתב) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, אבל לא לראות, כי אני יודע שזה בלתי אפשרי. אבל שיחת טלפון קצרה או SMS יעשו את זה. סליחה על החפירות
לילה טוב!