סיכום שבועי

עדידוש

New member
אני.../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Rythm is adancer
- אלבום השבוע: נייט - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ..הארי פוטר
סתם, לא היה במיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "this innocence, is brilliant,," - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היי! למה כולם תושבי פריז?!" "כי הם בפריז אולי?
"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): למדתי כמה דברים
- מאכל השבוע: גלידה פיצוץ
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א - משהו שהרס את השבוע: דברים שטותיים שהתעצבנתי מהם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר באולינג
וים כמובן
וסוףסוף קצת ללמוד למתמטיקה , יומולדת לאחותי ולשני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי מצב רוח טוב לשם שינוי בכולו, ושבן ודין יצליחו
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתיוו!!!!!!!!![2] וגיא ומור,לוטם[כמו בכל שבוע] ואת המשפחה -תמונת השבוע:

Rioter

New member
אהבתי את החתימה שלך ../images/Emo9.gif

מגניבה לאללה. D:

Stootz

New member
חזרתי מהכנרתתתתת קולולווווו../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:when you're gone-avril lavigne
- אלבום השבוע:the best damn thing-avril lavigne
- האדם שעשה לכם את השבוע:הבנות דודות שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"when you're gone,the pieces of my heart are missing you"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ואני שוב אחרוש על המשפט הזה: סתיו פ.-"אני ואת אותו מזל!" אני- "מה באמת? איך ידעת?" עדי-"כי שתיכן סתיו אולי?!" XDDDDDDDDDDD
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שומדבר מיוחד
- מאכל השבוע: אין
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יומיים בכינרתתתתתתתתת עם בנות דודותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתD:
- משהו שהרס את השבוע:אין
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:קוקה קולה לייבבבבבבב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משהו מיוחד
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדי,סתיו,לוטם,גיא ומור
-תמונת השבוע:
עדיין לא נגמלתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
ציטוט ענק ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ותהני בכינרת!

Stootz

New member
נכון../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

ותודהה חחח אבל כבר חזרתיי אתמול
כאילו רשמתי על השבוע שעבר חחח

Miss RockRose

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע:Sean Kingston - me love - אלבום השבוע:אין אלבום מסויים=] - האדם שעשה לכם את השבוע:עדידסססס
ועדידוש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"make a wish, take the chance, make a change, and breakaway" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"תשתי הרבה נוזלים" "אני שותה יותר נוזלים ממה שעדי מוציאה!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חולצה עם שלשון של הרולינג סטונס
- מאכל השבוע:פסטה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ת"א והיירספריי
- משהו שהרס את השבוע:סכנת מוות מריחות מוזרים ברכבתXDDDDDD השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מור וגאיה בבאולינג
ובא לי לראות את הסרט של הסימפסונס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נס
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדידוש,מור, גיא, עדידססססס
-תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
חהחהחה../images/Emo3.gif

זה אני אמרתייייי!!!!!
אל תקחי לי את הקרדיטטטטטט

Ogakor

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: קוקו מסקוקו, עושה לי שוקו, גם בבוקר גם בליל! קוקו מסקוקו, עושה לי שוקו, אני עוד מתפלל ש... חוג מספר חמש הכי טובים שיש! (ועוד הרבה שירי מורל..) ויאללה בלגן!! - אלבום השבוע: אין. אבל היום דיברתי עם מישהי ואז היא אמרה משהו על יחסים תפוחים ונזכרתי שיש למוניקה סקס כזה אלבום
- האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי ברית מור ועוד כמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלום לא עצוב, הכל כרגיל, כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פותייטו (פוטייטו של מקדונלדס בשינוי) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שמתי לב שמהקורס ירדתי איזה שני קילו, אבל זה לא כזה חשוב לי. עוד דבר שהשגתי זה שיחה מאוד ארוכה וחשובה שממש עזרה לי, ואני גם מרגיש שהשבוע הזה שינה אותי בתור בנאדם, ועכשיו אני מסתכל על הרבה דברים אחרת. - מאכל השבוע: אוכל מוכן של הקפיטריה באכסניית הנוער בשלומי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיחה ארוכה ומאוד טובה עם מישהו, שמאוד עזרה לי
- משהו שהרס את השבוע: אני חושב שאין כזה דבר באמת. אולי שעומרי מתגייס, זה לא באמת הרס, פשוט עכשיו אני מסתכל על זה בצורה אחרת לגמרי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר!!!@!@#!~~~~ חיפה~!@~ ויום שלישי לונה פארק#@$#$!#~#! ויום רביעי אולי מפגש עם אנשים מהקורס בגראנד קניון, אני לא בטוח אם אני בא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל מכתב (אתם לא תבינו, אבל כן, לקבל מכתב) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, אבל לא לראות, כי אני יודע שזה בלתי אפשרי. אבל שיחת טלפון קצרה או SMS יעשו את זה. סליחה על החפירות
לילה טוב!

Rioter

New member
אני חייבת להגיד..

שממש נהניתי לקרוא את ההודעה שלך. ממש.

למעלה