סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo180.gif

ממ פינתי הקבועה D: תענו תענו תענו תורידו כבר ת'יובש שתקף פה. השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -תמונת השבוע: שבוע טוב אנשים!
ותענו.

עונה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ממ ממ לאעדת. יש המונים. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ חברות.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): די אפעם אני לא מוצאת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מממ יש כמה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נפגשתי עם חברה שעוזבת. והיה טוב. - מאכל השבוע: ממ שייק מונטנה "מקס ברנר"
I)*&^%#@^^%$#@*&^% - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מקס ברנר. קניית הליכון. - משהו שהרס את השבוע: מממ יש משו קטן אבל לא אתן לזה חשיבות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רוצה הרבה בייביסיטר, שלא יהיה רע מדי שהיא תעזוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה המון עבודה ושההליכון יגיע! :) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ אין כ"כ. -תמונת השבוע: אני אוסיף אח"כ נו עניתי הכי מהר שיש כי צריכה ללכת [לים :) ]

:)

היה כ"כ כ"כ טובבב. אין מדוזות אפילו טיפה, היה גלים חזקים ממש ממש, היה די ריק. קיצר ים מושלם יש עכשיו.

johnny dude

New member
אבוגה בוגה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: blue bossa- dexter gordon - אלבום השבוע: אין אחד ספציפי... - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ לא מצליח לחשוב על אחד ספציפי... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תעביר את המסקנטייפ" כי עזרתי כל השבוע עזרתי לחבר שעובר דירה לארוז... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בלה לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כוויות בידיים מתנור? - מאכל השבוע: שניצל... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה לי הרבה נייר בועות להתעסק בו (סתם נו, הדבר הזה לא באמת כיף:S) - משהו שהרס את השבוע: כלום:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני טסD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אצליח לסיים את השיעורים לחופש - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא יודע... -תמונת השבוע: אין

שבוע טוב אבריבאדי:)../images/Emo110.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Wish you were here - אלבום השבוע: לאדעת - האדם שעשה לכם את השבוע: מממממממ.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וואי בטוח יש אבל אינלי כח לחפשP: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מממממ.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ סופסוף קניתי בגד ים חדש [הגיע הזמן
] וקצת בגדים:) - מאכל השבוע: שניצל:p - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מממממממ היום חגגנו לאחותי הפיצית יומולדת שנה וגם שנפגשתי עם חברה טובה שלא נפגשתי איתה המון זמן.. והיה אחלה
- משהו שהרס את השבוע: לא זוכרת.. מעדיפה גם לא לזכור:p השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם המתנה של אחותי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יםP: כל פעם מתבטל איכשהו:// - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ -תמונת השבוע: איןP:

Rioter

New member
תתחדשי על הבגד ים. ^^

ומייזל טוב לאחותך.
מה המתנה?

תודה:)../images/Emo110.gif

ממממ אני ואחותי קונות 2 חולצות ומדפיסות עליהן משו [על כל חולצה משו אחר].. משו חמוד כזה.. עוד לא סגור מה
אם ישלך רעיון למה להדפיס אז בכיף:)

Rioter

New member
הו!!

איזה מגניב.. אמממ.. אני אנסה לחשוב על משהו

אני אני D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע: תסתכל לה בעיניים - ברי סחרוף. - אלבום השבוע: אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו ספציפי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כנראה ששכחתי אולי הלכתי רחוק לא יכול לאהוב אותך מקרוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע: אין :S - מאכל השבוע: כריות עם חלב XD - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ממ, ים
- משהו שהרס את השבוע: אין ממש.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה כולשהי ^^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב ושאני לא - לא יעשה כלום כל יום כל היום
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ, משתוקקים? אין ממש כזה.. -תמונת השבוע: 3>

Rioter

New member
בריייייייי ברי ברי ברי. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מלך!!

למעלה