סיכום שבועי

השבוע שלי

שיר השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? "הוא" של מירי מסיקה
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט קומדיה טוב, לצחוק בלי הכרה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כן הסרט "נורביט"
בילוי השבוע שלכם? סרט עם חברה
מאכל השבוע שלכם? עוגת ריבת חלב
(עצוב שבפסח אני אצטרך לשכוח מהעוגה
) סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? "נורביט"
והתחילה העונה ה10 של "פוקימון" (וממש לא אכפת לי שזה לא מתאים לגילי, אני מכורה לתוכנית הזאת כבר 10 עונות! אה, גם אי אר , האנטומיה של גריי והשיר שלנו 4, (מצחיק שאני מוצאת זמן לכל זה
) פאדיחת השבוע שלכם? לא הכי מצחיק, אבל החלקתי ביום ראשון, כי מישהו שכח לנגב אחריו את השמן בסופר מרקט, וביום חמישי נפלתי במחסן כי מעפנה שכמוני, ניסיתי להוציא חמאה עם שתי ידיים שמאליות וחוסר שיווי משקל מהמדף העליון במקרר הגדול, ולהחזיק חזק בעודי עפה אחורה על הטוכעס, עד עכשיו כואב לי שאני יושבת
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.."ממי" של מירי מסיקה דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - כן על כל השבוע הזה חח להגיע ישר לשבת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הממ לא.. העיקר שלא אפול בעבודה... ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... : מי שרוצה שיקח
שבוע טוב לכולם!

oranitoosh

New member
עונה..

שיר השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? "פעם"- מירי מסיקה תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>כפרעליייךך..חמסה חמסה חמסה...חחח... >>>> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר- "אם יש גן עדן", דיסק- הדיסק של מירי- מדהים
בילוי השבוע שלכם? =\ מאכל השבוע שלכם? מעדן שוקולד עם מוס שוקולד ורק 99 קלוריות! חחח... סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? השיר שלנו.. פאדיחת השבוע שלכם? שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. "ממי"- מירי
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - הבגרות בספורט... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - בפעם הראשונה בחיים שלי אני נכנסת לאולפן הקלטות! {ואני באשכרה יקליט משו..!} , וטסט- בעז"ה! שאינ יעבור כבר! ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... קניידלעךך ל...... עדודו!!!

oranitoosh

New member
חחח זבלון קטן...

לא אומרים לא לקניידלעך של אורנית! חחחחחחחחחח...

oranitoosh

New member
חחח לא כדאי לך...

קוראים אצלנו את כל המגילה.. ואין אצלנו לחם... חחח.. אה, וגם אין קולה.. אנחנו שותים רק דיאט.. יש רק קולה דיאט אם אתה רוצה.. אבל משום מה לא נראה לי שאתה טיפוס של דיאט..חח.. משום מה..

הסיכום שלי

שיר השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה - של מירי
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הפעלות בימי הולדת - אני עושה עם חברה שלי ( וגם עם ידיד שלי = אנחנו שלישיה )
בילוי השבוע שלכם? ארומה מרכז הכרמל
מאכל השבוע שלכם? סלט
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? ארתור - ככה זה כשאין אינטרנט
פאדיחת השבוע שלכם? אבא שלי התקשר לטלפון של חברה שלי ואמרתי לו " אבא, אתה יכול להתקשר למספר הזה... אהה... אתה התקשרת"
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו? תמונה של מירי - חפרתי עליו
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - זה שלא היה לי אינטרנט
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מתחיל האלופה 2

למעלה