סיכום שבועי

:)

שיר השבוע שלכם (של קרן)? "פסק זמן"- שמעתי אותו מלא שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? גרייס קלי- מיקה
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מממ כל מיני שירים ישנים שהעברתי סופסוף לפלאפון בילוי השבוע שלכם? תלאביב..בהחלט
מאכל השבוע שלכם? סלט ארומה..אכלתי פעמיים השבוע
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? "חברים"
פאדיחת השבוע שלכם? קרן..
:S שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..מממ לא יודעת דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - מכעהלחמדעןלכך לא יודעת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יום שלישי
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... מיכלי דני נגי רייצ'ל עאדי תמרה תמר ולא יודעת מי עוד

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי...

שיר השבוע שלכם (של קרן)?רכבת באירופה!!
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?ילדה שהיתבגרה-מירי מסיקה
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש><
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ ההופעה של מירי!
בילוי השבוע שלכם?ההופעה של מירי...
מאכל השבוע שלכם?סיני של אמא
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?השרדות,מרחק נגיעה וזהו...
פאדיחת השבוע שלכם?אממ וווואי לא עולה לי אחת שקרתה השבוע(ירדן).
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?קליפה של איה כורם.
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - ההצגה שהיתה לנו אתמול בביה"ס
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -יוצאים לחופשת פסח!(יום חמישי)
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...אממ לטליהוי על המתנה לקרן ולכל'לה על העוגה וגם לירדן המאמי שלקחה אותי להופעה!

shir828

New member
עונה.../images/Emo159.gif

שיר השבוע (של קרן)? "מבול"
שיר השבוע? <לא של קרן>
תמונת השבוע שלכם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
בילוי השבוע שלכם? שטיח ריקודים אצל עדי עם עדי (לא מהפורום
) וכל אחת לקחה שני לחצנים ושיחקנו ביחד
מאכל השבוע שלכם? נחשי גומי טעימות שהביאו ליומולדת של אחותי (אור) משבוע שעבר
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? --מדחיקה--
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. מבול
דבר אחד שהייתי מוכנה לוותר עליו בשמחה השבוע - ביצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הכיתה שלי אולי תיהיה שקטה ונחמדה למורים ולתלמידים המתולמדים בזכות יפעת
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתן מוזמנות להעניק קניידלעך
למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...
זה מצה>< לכל מי שהכין את המתנה לקרן וגם לקרן בגלל היומולדת נביא לה עוד אוכל חוץ מפסטות, גבינות ו..? אם שחכתי משהו אז.. אווופס.

shir828

New member
אני היחידה שלא שמה פה תמונה של קרן?

אז לידיעתכם קרן התחפשה לטינקרבל וזאת היא.

shir828

New member
חח.. דווקא חולצה חמודה../images/Emo6.gif

טוב לדעת שאני לא היחידה כי זה היה מתחיל להיות מביך

OpenYourEyes

New member
My Sikum

שיר השבוע שלכם (של קרן)? עוד יום שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Animal Instinct/Cranberries משום מה נזכרתי בזה... תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> תסלחו לי אבל אני אוהבת את החולצה שעיצבתי באתר המאעפן של ספרייט... חבר שלי הבטיח שאם היא לא זוכה הוא מדפיס לי את החולצה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו הממ הסרט בופור די נחמד ומושקע. כדאי לראות. אה והדיסק של קרן אם למישהו פה עדיין אין אותו
בילוי השבוע שלכם? יצאתי עם חברים מהצבא שלא ראיתי אותם הרבה זמן. אחד אפילו חזר מהודו והוא בכלל לא חושב שהוא קיפוד!!! כבוד!!! מאכל השבוע שלכם? כל הארוחות חינם שקיבלתי בעבודה
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מה זה??? שוב לא ראיתי טלויזיה
מה קורה לי??? פאדיחת השבוע שלכם? אין השבוע. אולי לשבוע הבא יהיו לי שתיים
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו? איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה... דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע- הרצאה של שעה וחצי של עורך דין...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שהראש דשא שלי יתאושש ויתחיל לצמוח מחדש
הוא נהיה כולו חום כזה בעע אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... בפורום של קרן פלס... אני לא חושבת שיש מישהו שלא אוהב קניידלעך.. ואנחנו יודעים למה
אז !!!Matzoh Ball for everyone יאללה כל הבר על חשבוני!!!

סיכום שבועיXD ...../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?"מה שבאמת" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?"seven years-nora jones יש בו פשטות כ"כ מכאיבה=\ תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ביטלס-סרג'נט פפר בילוי השבוע שלכם?לא נראה לי היה כזה=\ שבוע די מעפןן .. מאכל השבוע שלכם?סנדוויץ' עם חביתה
בא לי כבר להקיא אתזה
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? סיינפלד וחברים
פאדיחת השבוע שלכם?אני ל-א זוכרת פאדיחות שלי חחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי זה דבר כ"כ שכיח מי זוכר שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. שיר השבוע שלי חחחחח לא של קרן seven years דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - העקירה שליייייייייייייייייי:| יימח שמה של השן הזאת%#@^^%*^% משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - כלום .. שפשוט יעבור השבוע ואז יהיה חופש,איימן . ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... איכ קניידלעך לא מאחלת לאפ'חד ותגידו תודה
זה הכדור הזה שצף במרק
:|

Rachel47

New member
ברור שזה הכי טעים../images/Emo15.gif

אבל אם זה הדבר היחיד שאת אוכלת במשך 10 חודשים (כי כל סנדוויץ אחר במקום המסויים הזה נשמע לך מוזר מדיי..בעיקר סנדוויצים שקרואים על שמות עמים
) אז נהיה לך..לא טעים

OpenYourEyes

New member
האמת שהתכוונתי לקניידלעך

אבל גם סנדוויץ חביתה של ארומה הוא אחד הטעימים... אל תדאגי רייצ'ל, בקרוב יהיה לך שפע של אוכל מגוון וערב לחיך... בצבא

OpenYourEyes

New member
מרק קניידלעך הוא אחת הסיבות שבגללן

...אני אוהבת את ליל הסדר! הבעיה היא שהוא ממלא נורא ואז בקושי אי אפשר ממש לאכול את שאר הארוחה

למעלה