סיכום שבועי

Rachel47

New member
לא הבנתי איפה הבעיה../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

הוא לא משאיר לך מקום לכל שאר האוכל הנוראי של החג הזה האמת כשמסתכלים שנייה מהצד זה ממש לונורא תפו"א ביצים מצות (אני מאלה שדווקא אין להן בעיה עם זה..אבל האמת שזה תלוי..שנה שעברה לא הייתה לי בעיה..השנה לא בא לי כל כך
) ובעיקרון זהו אבל כולם מאכלים אכילים הבעיה היא לא האוכל הבעיה היא לאכול רק אותו במשך 7 ימים אבל הצלחתי לחיות על קולה נעבור גם את זה וקניידלעך וול זה כבר
אצלנו המשפחה מתחלקת ל3 אלה שאין להם בעיה עם קניידלעך אחותי שממש שונאת ואני שממש ממש אבל ממש אוהבת (כנראה שלקחתי את התכונה הזאת יותר מדי ולאחותי לא נשאר..כי זה הזוי לחלוטין) אז אמא שלי יודעת לתת לי הרבה כאלה אפילו בלי לשאול כבר

עאלק ארומה ..אבא מכין בבוקר../images/Emo13.gif

עם עגבניה ומלפפון:) אבל הם לא מבינים
שאני לא יכולה לאכול ת'לחם
(בגלל ...........העקירה ...............................) אז אני פשוט אוכלת חביתה לבדXD ונוטלה אף פעם לא מוותרים על נוטלה

LEEkm

New member
D:../images/Emo151.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? 'זאת שבמקומי' שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Sweet child of mine - Guns N' Roses תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין:X עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט 'המלכה'. בילוי השבוע שלכם? שביתה! מאכל השבוע שלכם? סושי
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? Family Guy פאדיחת השבוע שלכם?X שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..'המתוקות האחרונות' - אריק ברמן \ כל שיר שהוא מהאלבום של איתי... דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - מבחן במתמטיקה >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לפגוש את מיה
פסח זה לא מצות?:-B

עדי C

New member
../images/Emo220.gifעונה...

שיר השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? כל שיר של אלאניס!!!111
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קניתי את הDVD LIVE של אלאניסססס
והוא מדהיםםםם
והיא מעלפת
יאללה חרישות
בילוי השבוע שלכם? אני ורייצ'ל קנינו חזיות
מאכל השבוע שלכם? סלט עוף ארומה
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? אמממ אההה
רוקדים עם כוכבים לקט?
פאדיחת השבוע שלכם?
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. ואז נרקוד קוד קוד קוד קוווווד
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - יום שני
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -אממ אהה!! פרק אחרון של מרחק נגיעה
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... מיכל. לבריאות

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבולל
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?-פעם-מירי מסיקה תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק של יהודית רביץ החדש ושל מירי. בילוי השבוע שלכם?-השבוע שכל החבר'ה באו אלי,היה ממש נחמד..וסביר להניח שהיום בערב בע"ה יהיה גם סבבה:] מאכל השבוע שלכם?-אממ..אורז טעים כזה כמו שתמיד אוכלים בפסח
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?-השיר שלנו פאדיחת השבוע שלכם?
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..פעם-מירי מסיקה דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע -על הבגרות בספורטט
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -שיעבור כמה שיותר מהר.. ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...לכל מי שמעוניין

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאיזה שבוע עמוס../images/Emo178.gif.

שיר השבוע שלכם (של קרן)? הדיסק במלואו. נחרש. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? הדיסק של מירי. עוד יותר נחרש. תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שלום לאמונות- הדיסק של מירי. מ ד ה י ם. בילוי השבוע שלכם? מסיבת הפתעה לרוני, הופעה של מירי+לדבר עם קרן, יום חופש מבי"ס. מאכל השבוע שלכם? העוגות של רוני וקרן
. למרות שלא אכלתי אותם S: סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? שרק
. פאדיחת השבוע שלכם? שהייתי צריכה למהר עם התמונות של המפגש של רוני, ובסוף לא יצא. |: שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. תמונה מטושטשת.
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - לימודים ביום חמישי S: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום וחצי. ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך
למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... *טליהיא. *רייצ'ל. *מירב. *מיכל. *כל'לה. *קובנה. *הדס. *נמרוד. *שיר. *אבישה. *איריס. *צליל. *תמר. *נעה. *נעה. *מיכל. *רעות. *טלי. *פולו. *רינת. *הילה. *מאיה. *גבי. *עדי. *עדי. וכל מי ששכחתי
.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifשתיכן../images/Emo122.gif.

רציתי לכתוב אחת אחרי השניה ושחכתי
.

נעה 124

New member
תודה על הקניידלך

ולא נראה לי שיש מצב ששכחת מישהו (חוץ מהקוראים הסמויים)

Liquid Dreams

New member
מאיה? מאיה אני?../images/Emo122.gif

אם מתכוונים אליי אז לא לכתוב מאיה בבקשה, אני לא מזוהה פה בשם הזה

Liquid Dreams

New member
אהD: תודהD:

פשוט כבר התרגלתי שקוראים לי ליקוויד וכזה מוזר לי לראות שקוראים לי מאיה++

נעה 124

New member
שלי ../images/Emo60.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?- "מבול" (שכבר הפך לשיר השנה שלי) ו"רכבת באירופה"
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?- "לאונרדו" של עברי לידר
תמונת השוע שלכם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ווטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קיבלתי את הסינגל של "רכבת באירופה"
וסופסוף נפטרתי מעבודת שורשים, מבחן באנגלית ומבחן במדעים
בילוי השבוע שלכם?- הייתי בחרמון, חזרתי לפני כמה דקות
מאכל השבוע שלכם?- עוגיות שוקוצ'יפס
(מה, אין עוגייה?)
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?- לא היה לי זמן לזה... הייתי עסוקה באנגלית, מדעים ועבודת שורשים
פאדיחת השבוע שלכם?- סיפרתי לחברה שלי על כמה המורה למדעים טיפשה, ואז כמו בסרטים ראיתי שהמורה עומדת מאחורי.....
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו? חחח..... אהבתי את השאלה הזאת... "אשם" של סינרגיה
דבר אחד שהייתי מוכנה לוותר עליו בשמחה השבוע- הרבה.... עבודת שורשים, מבחן במדעים, מבחן באנגלית, רבתי עם החברה הכי טובה שלי והפאדיחה הזאת עם המורה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ.... אין לי תוכניות
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך
למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...- עד כמה שאני יודעת, זאת תמונה של מצה אבל לא משנה.... טוב, אז לשתיים היחידות שפגשתי מהפורום- מרווה והשנייה סורי, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לך.... זאת שהייתה עם מרווה בהופעה בכברי.... שבוע טוב לכולם!

Koala Girl

New member
שלי../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? כל הדיסק החדש של מסיקה(טוב כמעט כל...) תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מירי מסיקה?
והופעה של קרןןן כמובן
בילוי השבוע שלכם? קרן^^^ מאכל השבוע שלכם? קרפלך עם תפו"א
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? אממ...אמאל'ה פאדיחת השבוע שלכם? אין שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. כל הזמן משמיעים נינט
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - הגשם ביום חמישי!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יומולדת?
טוב לא ממש מחכה..אבל זה בערך הדבר היחיד שהולך לקרות שבוע הבא

למעלה