סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי../images/Emo150.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך
למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...

עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? ממה שבאמת
עם הגיטרות המהממות ביותר
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?הבחורה עם החתולים- אריק
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-סוף סוף עבר המבחן בהיסטוריה...
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של קרן..
שמעתי אותו השבוע כמה פעמים... דיסק טוב
בילוי השבוע שלכם? ה-הופעה בזאפה
מאכל השבוע שלכם? פקין
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? נגמר הכל..
לא היה נולד לרקוד, לא היה מרחק נגיעה... כלום
פאדיחת השבוע שלכם? הוווו הוווו היו הרבה מאוד
במיוחדד אתמול
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..הבחורה עם החתולים שחבר שלה עכשיו בלבנון[אהא] יש לה קצת בעיות לבין עצמה [אהא]....
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע -כלום... שבוע פשוט מושלם. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -הופעה של איתי פרל בלבונטין שבע
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... לעצמי
כי אני רעבה.

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?"זאת שבימקומי" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?"נס"-של אמיר פיי גוטמן
תמונת השבוע שלכם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם?לא היה משהו מיוחד השבוע מאכל השבוע שלכם?אקטימל
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?הלילה עם ליאור שליין(יום רביעי) אמירוש התארח וביצע את השיר "נס"
פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..נססססססססססס דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע -שיעור גאוגרפיה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -הפלייסטיישן 3 יושג רשמית בארץ
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... לכולכם(למי שאוהב קניידלעך כמובן
)

עוד 2 שאלות

ששמתי
עכשיו שלא עניתי עליהם: סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-פלייסטיישן פלייסטיישן פלייסטיישן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- גם השבוע הזה היה מלא באמיר
סינגל חדש ואירוח אצל ליאור שליין

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)?לא שמעתי שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?אחריות,נס,סוהר,גשם טפטף תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא בילוי השבוע שלכם?היה אמור להיות נעזוב את זה מאכל השבוע שלכם?פיצה סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?סוף סוף ראיתי משהו אמלה פאדיחת השבוע שלכם? שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..מעיל אחד בגשם דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - הופעה:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -אריק הופעה ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... מצורף קובץ jpg

עונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבול שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?נומבמבר תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין בילוי השבוע שלכם?משחק כדורגל מאכל השבוע שלכם?חביתה עם בצל ועגבניה סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? 24 פאדיחת השבוע שלכם?אין שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?..אין דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע -אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -שיגמר הבגרות בע"פ באנגלית קניידלעך מעניק לכל מי שאוהב

Nimrod121

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים". שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? מרגיש אחר- סינרגיה. תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה דבר כזה שזכור לי. אבל היה שבוע טוב למרות זאת. בילוי השבוע שלכם? ארוחה במסעדה עם המשפחה ואולי עוד משהו בסופ"ש. מאכל השבוע שלכם? מאכלים מבית סבתא. סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? "אהבה או כסף". פאדיחת השבוע שלכם? הייתי כזו אבל אין לי כוח לפרט עליה. אפשר לומר שהאדמתי וזה קרה בגלל המורה שלי. היא פשוט מעצבנת ויש לה הערות מביכות מאוד (ליד כל הכיתה). שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו? זה כל הזמן מתחלף. דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע- היה שבוע נחמד ביותר, לא הייתי מוותר על שום רגע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יציאה לחופשת פסח! ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך (
) למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...
קודם כל אני אתן לעצמי (אני ממש אוהב את זה ובדרך אני אוכל גם גפילטעפיש) ובנוסף אני אתן לכל מי שאוהב. כמה שרק תרצו. הכל מאהבה.

Liquid Dreams

New member
הגרווווווווק*______*

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מבול שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? הממ יש הרבה של ווית'ין ונייטוויש.. תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הו, יומני הנסיכה 7!!!!11 בילוי השבוע שלכם? קניות עם.. אימא? מאכל השבוע שלכם? ביסלי סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? ג'ימי ניוטרוןXDDDD פאדיחת השבוע שלכם? אין לי:X שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. Our Solemn Hour של ווית'ין
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע - שיעורי מתמטיקה בלע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הדיסק החדש של ווית'ין*_____* לכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... הו, לכולם!D:

Dark chocolate

New member
"כל הבנים נוסעים על סקייטבורד

ורק אני נוסע על חד אופן.."
שיר השבוע שלכם (של קרן)? אמרתי שבוע שעבר ואגיד גם השבוע, ממה שבאמת
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? כל הילדים - ביט69
תמונת השבוע שלכם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המממממ, CSI ללא ספק עוזרת ברגעי צ'יעמום. אימא שלי אומרת שזה מפחיד שאני אוהבת לראות אנשים מתים
בילוי השבוע שלכם? שבוע מדהים ונקווה שכל שאר השבועות ישארו ככה..
מאכל השבוע שלכם? פףף.. סנדויץ' עם חביתה[?]
סרט\\\\\\\\\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? CSI מיאמי
פאדיחת השבוע שלכם? שרתי את "כמו של לין" בכיתה והקליטו אותי בוידיאו
שיר שנתקע לכם בראש כל השבוע ואתם פשוט לא יכולים להפסיק לזמזם אותו?.. בראבא, בראבא, אין כמוך בעולם.... משהו כזה
דבר אחד שהייתי מוכן/ה לוותר עליו בשמחה השבוע -
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - התוצאות של הפסיכוטכני
ויום הורים
ולכבוד פסח הקרב אלינו ובא, אתם מוזמנים להעניק קניידלעך
למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום...
לתמר
לנמרוד שעזר להכין את הלוגו של "לין69"
לישראלה
לליני הנוטש
לנג וחלי הנוטשות ולדניאל
וכמובן, לקרן!!!!!!11
Happy Pesach you all!

Dark chocolate

New member
הו הנה את../images/Emo3.gif

אתם רואים חברה?
תנו לקוראים הסמויים קניידלעך והם יצוצו כמו שבלולים אחרי הגשם!

Dark chocolate

New member
רגע, יש לי עוד כמה שירים../images/Emo6.gif

Fall Out Boy - This Aint a Scene סינרגיה - מרגיש אחר Justin Timberlake - What goes around וביטו 69- עוגות גבינה זהו

Dark chocolate

New member
זה לא פסיכומטרי../images/Emo6.gif

זה פסיכוטכני.. מן מבחן כזה שמשלמים עליו והוא בוחן את המוטיבציה שמוטיבציה אנערף

OpenYourEyes

New member
אני יודעת

פשוט חשבתי פסיכוטכני של הצבא... המבחן הזה שקובע את הקב"א...

למעלה