סיכום שבועי.

מסכמת../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?אם אלה החיים
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?מתמלאת אהבה/מזי כהן
עיניים זרות/רונה קינן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: להיות אתמול ביום הסטודנט באונ' ת"א עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- להתקלח אתמול ב1 בלילה אחרי שכל היום לא הייתי בביית (מ8 בבוקר עבודה+יום הסטודנט)
לרקוד עם חברות את הריקוד של יוני בלוך/אחריות לצלילי השיר ....קורע
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספירדמן סרט נוראי אבל אין לה אלוהים
מאכל השבוע שלכם?גלידה אמרקאית אתמול ביום הסטודנט
משפט/ציטוט השבוע שלכם?במקום להסתכל על הקושי בכל הזדמנות תסתכל על ההזדמנות בכל קושי
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה....עבר לי מהר והיה כיף
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?להפגש עם חברות...מתכננת קניה בפול אנד בר
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן- מיקי הכי כוסון
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: למירב ה

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי שלי שלי!

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?אממ אני חושבת שמבול
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?וואי השבוע לא שמעתי רדיו אזזזזזזז... תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:התחלתי רשמית לקפוץ!!!!!!(אני רוכבת על סוסים וכבר מלא זמן מנסים למצוא לקבוצה שלנו מדריך קפיצות כדי שנוכל לעבור לקפיצות,עדיין לא מצאו אבל יש מדריך שעכשיו הוא נימצא בחווה בשעה שאנחנו רוכבות אז הוא יבוא איזה רבע שעה למגרש ונקפוץ כל שבוע!! כי לפני זה קפצנו אבל פעם או פעמים ולא על בסיס קבוע..) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא משהו מיוחד... מאכל השבוע שלכם?סוושי!|
משפט/ציטוט השבוע שלכם?"אם הרחבתי אופקי,סימן שרכבתי על כתפיהם של ענקים" פאדיחת השבוע שלכם?אתם לללא רוצים לדעת...
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:החום של אתמול! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שום דבר מיוחד..חוץ מהחוג שלי אבל לזה אני מחכה כל שבוע... האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: אממממ
לכווווווווולם!
וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

DaSh31

New member
שלי...=)

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שיהיה לנו בית מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?Perfect-Simple Plan תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הפועל רמת גן!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- רוקי...! מאכל השבוע שלכם? עוף משפט/ציטוט השבוע שלכם? "I must Break you" פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מנצ'סטר-מילאן....
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חצי גמר גביע המדינה האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן אמממממ....לא :S לעומת זאת הרמיוני עושה לי את זה :) ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D:

Liquid Dreams

New member
שונאת ל"ג בעומר.

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אין מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? יש מלא. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טל עשה לי את השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נה מאכל השבוע שלכם? אין משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אם לך יש נר בוער ולי יש נר כבוי, ואני אבקש ממך להדליק את הנר שלי, יהיה לך פחות אור? יהיה לך כפול אור"[משפט חכם לשם שינוי מהמורה שלי לתנ"ך
] פאדיחת השבוע שלכם? אעמ לאדעת דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לאדעת משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לאדעתXD האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? הכי בעולללללללללם
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: לקרן

khvh5

New member
השבוע שלי..

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אביתר. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? הבוקר יאיר... אהבתי.. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:אין.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:המורה לאנגלית שלי.. היה אמור להיות השבוע 5 שעות ולא למדנו אף אחת מהם.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הפרק האחרון של מועדון לילה.. מאכל השבוע שלכם?סלט יווני יאמייי.. משפט/ציטוט השבוע שלכם? המורה שלי לג''ג: " הנה ככה נוצר יובל"[לא ילדד האגם הזה...] ילד א' : "היי יובל...." ילד ב': "המבולבל"? ילד א': "לא רק יובל.." פאדיחת השבוע שלכם? אין.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: האסיפת קרשים.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? המדורה!! האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? יאפפפפפפ :] א. כן ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: לכולםםםםםםםםם

papashdon

New member
עונהעונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?שמעון השכן, על שפת הכינרת מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קניתי דיסק אחד
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק שקניתי. דה מאכל השבוע שלכם?בטח זה יהיה מרשמלו במדורה
משפט/ציטוט השבוע שלכם?טח. אין פאדיחת השבוע שלכם?אין.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:בוחן במתמטיקה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שומדבר מיוחד... וגם יומולדת

g a l4

New member
../images/Emo98.gifשלי

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?פיג'ו 92 מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?אמא אמרה לי
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מישהוים
הכתה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-טיול שנתי
מאכל השבוע שלכם?כל הדברים המדהימים שהיו לנו בטיול השנתי
משפט/ציטוט השבוע שלכם?"גל את יכולה ללכת רגע?
" פאדיחת השבוע שלכם?אני?פאדיחות?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:ליפול במסלול בטיול השנתי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אמ....אין לי מושג מה
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? נגי שכן!!!!!!
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: אמ...לא יודעת,מי שייקח ייקח

"שמעון אל ג'ר" XD עונה [:

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? לרוץ לרוץ
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? של שירה גבריאלוב.. שכחתי איך קוראים לו תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי בבגרות בערבית בע"פ 100
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספיידרמן 3 !! אתם חייבים ללכת! מאכל השבוע שלכם? טוסט! משפט/ציטוט השבוע שלכם? "שמעון אל ג'ר"
פאדיחת השבוע שלכם? אממ , שיחה הזויה במסנ עם מיכל XD חחח היא חשבה שאני יעל מפורום עברי לידר ^^ דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום.. היה אחלה שבוע!
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? היום מדורות! יאאאאא [: האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן מי זה ?
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: לתמרית
ולמיכל
וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי. מיכל , באמא שאת שרוטה

Dark chocolate

New member
אוי יעליתתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif

יא נעל
יעל מפורום עברי[מושלמטאובר
] קוראת כאן!
או לפחות קראה את סיכומי.. =P וכפרעלייך

למעלה