סיכום שבועי.

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo13.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס
[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

../images/Emo99.gifרון וויזלי

ועל הסיכום עצמו אני אוותר כי יש מתכונת מחר ואני חייבת לישון
ושוב.. רון וויזלי
אבל עזבו רון!! הרמיוני

OpenYourEyes

New member
עניתי בעיניים עצומות כמעט ../images/Emo13.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? פז'ו 92, מבול מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? Fee Fi Fo של ה-קרנבריז (נוסטלגיות מהתיכון) תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: תמונה שצלימתי בזמנו בצוותא. קצת מטושטשת אבל קרן יצאה בה ממש יפה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן |מאוהבתתתתביגטיים| עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עזבי אותי באמשלך מאכל השבוע שלכם? אמא בדיאטה אז כל הבית מפוצץ באוכל דיאטתי
נראה לי שבגלל זה ירדתי 2 ק"ג
פאדיחת השבוע שלכם? הפעם יש הרבה, שאני לא אפרט, אבל זה הכל היה במודע ובכוונה תחילה. משפט/ציטוט השבוע שלכם? "!T-N-C-A- תודה נשמה כפרה עליך!", "מה יותר מסוכן, להצטרף לגולני או לצופים???" דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: העייפות העייפות
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? להשתלט על העולם מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאה *נחנקת* (???) האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן מי זה היצור הזה??? מיכל באיזו צורה את רוצה למות? א. מרתון שידורים חוזרים של "דוקטור קווין רופאה במערב" (את בטח צעירה מדי בשביל לדעת מה זה אבל תאמיני לי שזה נורא) ב. מנת יתר של תירס גמדי ג. הסנפת טיפקס מורעל? קרטושקעס אני נותנת לנהג משאית השמן שנמצא תמידית ב-7:30 בבוקר מחוץ לבית שלי ושכל בוקר יש לו משפט חדש. רק בגלל שהוא כ"כ יצירתי.

../images/Emo24.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? inside your haven - CARRIE UNDERWOOD משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עשיתי אתמול שיחת השלמה עם מישהי שדי שנאתי במשך 8 חודשים בערך, בגלל הדבר הכי טפשי בעולם.. אתמול ניגשתי אליה ואמרתי לה איזה שיחה היתה לי עליה (בראש) והשלמנו והיא היתה מקסימה ואפילו הופתעתי מזה, למרות ששמעתי מהמון אנשים שהיא מקסימה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של ננסי
(של הלימודים) מאכל השבוע שלכם? מוקפץ של למון גראס (כמה אכלתי השבוע... בטח עליתי איזה 5 קילו
) משפט/ציטוט השבוע שלכם? הקשבה מאהבה פאדיחת השבוע שלכם? זה כבר לא פאדיחות, אבל היתה לי שיחה עם מיכל, לשיחה עצמה ניגשתי עם המון חששות כי הייתי צריכה לספר לה משהו שזה פאדיחה לספר... לספר למישהו איך אני בדברת עליו (גם אם זה לחיוב אגב) זה לא הכי נעים. השיחה היתה מדהימה אבל והיא היתה מדהימה כרגיל ואפילו יותר מהרגיל. כך שכשוויתרתי על "להראות טוב" זה פשוט עבד. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אני עושה שוב את הפורום של לנדמרק ביום חמישי עם מנחה חדש ואני ממש מחכה לזה. זה הולך להיות סופ"ש מדהים.... ו.... אני הולכת סוףסוף ללהקה ביום ראשון.. איזה כיף
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן מי זה?
ואני מוותרת על ל"ג בעומר, אני נותנת
למירב... למה? סתם.. כי בא לי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo99.gif

גם מוקפץ של למון גראס וגם גלידה של מקדונלד'ס? כפרעליך...רק לבריאות!!! ותודה על הפרח,אחרי שבוע רע שהיה לי זה ממש שימח אותי. אוהבת,נתראה בראשון בעזה"ש

ככמות הרקטים ככה כמות האוכל...

כמה אכלתי השבוע... נראה לי עד סוף הקורס הזה, אני לא אוכל לעבור בדלת...חחח

Roger man

New member
שלי

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?איתי מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?אשם-סינרגיה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הפועל עלתה לחצי גמר גביע המדינה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין מאכל השבוע שלכם?המבורגר משפט/ציטוט השבוע שלכם?אלימלך הוא המלך של הפועל!!! פאדיחת השבוע שלכם?אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:ההפסד 4-1 להרצליה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?ל"ג בעומר האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן
נותן לכל הפורום המדהים הזה

groovachick

New member
../images/Emo9.gifשלי

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]
'מבול' ו'פג'ו 92'
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]
Samson- Regina Spektor, עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה, תני לי- איתי פרל
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אולי בהמשך
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: נסיעה לצעדת ירושלים לראות את קרן
ולפגוש את צלילוזזז
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הממ.. לא נראה לי..
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'היומן'.. מדהים
מאכל השבוע שלכם
לא משהו מיוחד
משפט/ציטוט השבוע שלכם
פאדיחת השבוע שלכם
חברה עשתה עיירב קריוקי ולחשתי משהו לחברה בנוגע למישהי שהייתה שם וקצת שכחתי שהיה לי מיקרופון ביד
אז המממ.. כן.. די שמעו את זה..
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היה שבוע בסדר בסך הכל
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ל"ג בעומר..[
]
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף
א. כן ב. כן ג. כן האמת שאני לא משהו מתה עליו.. לא התעמקתי בו אף פעם..
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: הממ.. השבוע אני אתן לתמר קרטושקעס, סתם כי יש לה יומולדת עוד כמה ימים
וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

נעה 124

New member
היום גם מועדון לילה נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? שמעון השכן
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? כל הדיסק של מירי... אתם חושבים שיש קורס גמילה מזמרות ממש טובות שאתה שומע יותר מדי?
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היה לי שבוע ממש ממש מעצבן... אני לא מצליחה לחשוב על משהו שעה לי את השבוע, אבל המחנכת שלי הרסה לי את השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ווטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תקראו את "הסיפור של דוגו"
זה אומנם נראה לילדים קטנים, אבל זה ממש יפה
, "הארי פוטר וגביע האש" שראיתי אתמול, חברים- הפרק ה100
פיבי ילדה
ושני הדיסקים של מירי...
מאכל השבוע שלכם? עוגה שאכלתי אתמול
משפט/ ציטוט השבוע שלכם? "החמור קופץ בראש של הכובע הבוער... אני כבר לא יודעת איך לתאר אותך!", "הייתי פעם בז'4, אבל לא גרתי שם", "זה לא עושה בווווום, זה עושה אווווווווו"
פאדיחת השבוע שלכם? העבודה שלי בנגרות, זאת פאדיחה בפני עצמה...
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו השבוע: מבחן בהיסטוריה ושיעור תרבות ישראל
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מחזירים לנו את המבחנים ולדעתי זהו...
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס
למי שאתם רוצים: ליערית, אתם לא מכירים אותה אבל אני כל כך חייבת לעשות משהו בשביל לשמח אותה
שבוע טוב

TTתמרTT

New member
וכל האריות וכל הנ-מ-ר-י-ם../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? פיג'ו92
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? השיר של איתי תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן...
והמורה פרטית שלי ללשון, זו ישועה.
וכמובן אמא ואחותי האהובות שחזרו מארה''ב עם ארה''ב..
סתם באמת שהם הביאו לי את כל ניו יורק לחדר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הצגה??-הלהקה
מאכל השבוע שלכם?SKITTLES
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "וכל האריות וכל הנמרים" פאדיחת השבוע שלכם?בטח הייתה לא זוכרת... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אין...
שבוע נחמד..
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יומולדתתת
ושיעבור כבר הטרום מגן בלשון
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן גאד כל כך לא , לא סובלת אותו יש לו פרצוף של טמבל שדורש בעיטה. ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: הממ... לא יודעת... אולי לתמרול שנתנה גם לי...
וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

I מ י ר ב I

New member
תגידי,כתה תמונות יש לך עם קרן?

נראה לי אני צריכה לפות על זה שרשור...

I מ י ר ב I

New member
שלא תחשבו שאני אנטיפטית../images/Emo8.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?"מבול" מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?"אם היה לזה סיכוי"-אריק ברמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:כלה להשגה וטל-ליהיא שהקשיבו לי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"האלופה" מאכל השבוע שלכם?ג'חנון משפט/ציטוט השבוע שלכם?חיוך לא עולה כסף אבל שווה זהב פאדיחת השבוע שלכם? נוותר על זה... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:גם על זה נוותר... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? הלהקה,אני כ"כ שמחה שאני הולכת למחזמר סוף כל סוף האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן סליחה על הבורות-מי זה?? ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D:-כלה להשגה,טל-ליהיא וגם להדר על ההצעה שלה אתמול. וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

shir828

New member
דמיינו שיש כאן כותרת מקורית מאוד. כעת התפאלו.

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול
, רצה הבייתה... מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? Girlfriend- אבריל |דביק!| Keep holding on- אבריל |דביק| "יש פרחים"
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אני הכנתי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: -טיול שנתי של שכבת ט'(?) כי זה בית ספר חדש והשכבה הכי גבוה בנתיים זה ט' והם ממלאים את ביצפר והם לא היו שלושה ימים אז היה שקט והם לא היו באוטובוסים והלכתי בכל ההפסקות לט' כי היה הד בכיתות ונהנתי מזה
-אחותי נתנה לי את התיק שלה להשבוע והיה לי כיף איתו
הוא כזה שווה!!@!!@$##@!11
- סדנת מנהיגות מפגרת שהייתה במועצתלמידים. היה מצחיק
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האלופה2 (?) מאכל השבוע שלכם? לחמניה קטנה וטעימה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "כיתה ז'1 וז'2 להכנס לכיתות" **כעבור חמש דקות** "כיתה ז'1... להכנס לכיתה, כיתה ז'2... להכנס לכיתה... כיתות ח'..." *שקט* "להכנס לכיתה" איזה מנהלת סתומה!
פאדיחת השבוע שלכם? אתמול ילד מהכיתה שלי הפיל את התיק של אחותי. ואני די אוהבת את התיק הזה (במלוא המובן של המשפט הזה
) ואז צרחתי עליו ועשיתי התקף לב לשתי בנות מהכיתה שלי
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: החום הזה!
, שיעור ספרות ביום שלישי, מבחן בתנ"ך ועוד כל מיני
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יומולדת לאמא, יומולדת למישי כחולה
, ל"ג בעומר אני ישנה אצל חברה אח"כ, מבחן באנגלית שצריך לחרוש, בוחן באזרחות (לחרוש), ונראלי עוד דברי כאלה
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן
ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס
[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: ל.. ירדן! כי היא אוהבת קרטושקעס(?) וזה ההתחלה של מה שאני מביאה לך השבוע במחשב
|היכוני לווירוסים
| וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.
כן, כן...

oranitoosh

New member
עונה..

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? "הייתי נער" מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? "לבדי על המסלול"- שיר ביטון תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הקלטות של הלהקה.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו... אין משו מאכל השבוע שלכם? סלט ניסואז משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אם אלה החיים- נחיה! " פאדיחת השבוע שלכם? בהקלטות של הלהקה דפקתי זיוף..חחחח.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הפרידה מהחבר.. :( משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?עוד הקלטות ללהקה! ולסיים כבר עם תולדות התאטרון!!! האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן| ג. כן

למעלה