סיכום שבועי.

blackfield2

New member
"גם אני רוצה להסתכל על תחת של כבשים באוסטרליה

"* "* מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אביתר.
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? "leyla" של אריק קלפטון אם אני לא טועה XD
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: אני ציירתי במחשב את המורה ללשון..חחח.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: את העובדה שזכרו שיש לי עוד כמה ימים יומולדת *אהמשביעילמאיכולםזוכריםאהמ* רק מה.. רוצים עכשיו לזרוק עלי קמח וביצים.. ולא בראש שלי להפוך לעוגה ביומולדת..חחח.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- The Art Of Getting Over. ספר גראפיטי שאני ממש חייבת!.
מאכל השבוע שלכם? שניצל תירס, כרגיל כל שבוע..חחח.. משפט/ציטוט השבוע שלכם? "מה זה ספאם?!... רגע רגע, זה לא במקרה קשור לשפמים, נכון?!.." -במבט אידיוטי- פאדיחת השבוע שלכם? לא משהו מיוחד.. :) דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מיצב במדעים!!
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יומולדת!! *אהמשביעילמאיאהמ* האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ד. כל התשובות נכונות!!!!.. גררר.. רון וויזלי...
ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס
למי שאתם רוצים D: אני נותנת קרטושקעע לכלללל העדיעיות בפורום!
חחח.. שבוע טוב!

סיכום השבוע שלי ../images/Emo223.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? אגופים ( של מירי ) תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע? יש לי 100 במגן במדעי המידע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? אין - לא היה לי כל כך הרבה זמן פנוי מאכל השבוע שלכם? טבעות בצל משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אם אלה החיים - נחייה" בלי המשפט הזה השבוע כבר לא הייתי חייה פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע? בגרות במדעי המידע משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אני רק רוצה שהשבוע הבא חגמר האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: אני רוצה לתת קרטושקיעס אחד לכל אחד מהפורום כדי שאף אחד לא ישאר בלי מה לאכול במדורה

yurirollzzz

New member
עונהה:)

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול.. חרשתי עליו כל הבוקר.. נתקע לי במוח
מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? Green Day - Boulevard of Broken Dreams תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אוטוטו טיול שנתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"נקסט" סרט פשוט עוצר נשימה מאכל השבוע שלכם?\ משפט/ציטוט השבוע שלכם?* שיעור אזהרה לגבי ל"ג בעומר*"וגם את הקרשים של המדורות תאספו באופן חוקי!" ואני כזה"אוי ובדיוק שהתכוונתי להוריד אותם באמיול"
פאדיחת השבוע שלכם?שאשכרה עשו לנו שיעור אזהרה לגבי המדורות של ל"ג בעומר דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחן בערבית.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?טיול שנתי ויושנים בלונה גל!!
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן

Dark chocolate

New member
עניתי ../images/Emo3.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? אין.. אולי אא"ה.. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? I Need You - Relient K March of The Dogs - Sum 41 Red Flag - Billy Talent On My Own - The Used Broken Hearts - Plus 44 All These Things I Hate - Bullet For My Valentine Everytime I Look For You - Blink 182 תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: רליינט קיי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר וגביע האש שראיתי מהאמצע כי דר אמרה לי בטלפון
מאכל השבוע שלכם? מסטיק אורביט לילדים!!!!!!!!11 משפט/ציטוט השבוע שלכם? "מה הוא על קראק?" - "כל החיים." XDD תשובתה של יעל המורה למתמטיקה לשאלה שלי, האם הילד הזה שמרעיש בחוץ על סמים. או בשיעור אנגלית - "לא מחזירים את המיצבי"ם כי הרכזת אנגלית לא מסכימה לחלק את המבחן הספציפי הזה." - "למה? חבל, דווקא חומר טוב לל"ג בעומר" פאדיחת השבוע שלכם? וואי נראה לי שזה היה השבוע הכי מפודח שהיה לי אי פעם
ביום ראשון אחרי בצפר נכנסתי למעלית ובדיוק גם שכנה שלי נכנסה, ולא ראיתי אותה אף פעם. ויש תקופות שהרבה דיירים עוברים לבניין שלנו. בכל אופן שאלתי אותה אם היא חדשה כאן כי לא ראיתי אותה, והיא תוקעת לי מבט מייבש כזה ואומרת "אני לא חדשה כאן וכן ראית אותי, זאת הפעם השלישית שאת שואלת אותי את זה השבוע." וזה היה פאקינג יום ראשון!!!!!!!111
או זה שאת מזדהה בפני ילדה אחת מט' שפגשת לפני יומיים והיא לא זוכרת אותך :| דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: ראו סעיף הפאדיחות
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן
ב. כן
ג. כן
ולכל אלה שלא מכירים את רון, הנה קצת מידע עליו וספוילרים
: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%95%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%99 ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: לשירי, תמר, צלילוז[
] ולכל מי שרוצה
.

LEEkm

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? פג'ו 92 ו-אל אישך תשוקתך. מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? זה לא שאני אור - אריק ברמן. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: -> תמונה של קרן ושלי מההופעה בזאפה ב-27...רק עכשיו חברה שלי שלחה לי אותה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:איש שמחופש לזרע בתוך קונדום ענק ביום הסטודנטXDDD עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-יום הסטודנט!
מאכל השבוע שלכם?עגבניה
משפט/ציטוט השבוע שלכם?יש שניים: 'אישה קטנה, זין גדול! במבטא צרפתי כבד. נאמר על קמפוס אוניברסיטת ת"א- 'הקמפוס הזה כ"כ גדול, שאפשר להגיע למקסיקו!' פאדיחת השבוע שלכם?XX דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לא עולה לי כרגע:X משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?הבכורה של ההצגה שלי
האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ** כן! ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס
אני נותנת קרטושקעס
ל- dark chocolate, כי את ממש משעשעת אותי כל שבוע עם הסיכום!

ליטל234

New member
עונה!!!

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? זמנים משוגעים.... מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? מילים יפות (דני סנדרסון). תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: הלוואי שהייתה רק אחת!!!!
מלא!~!! של קרן!!! מדהימות!!!!
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמממ.... אימונים רבים של ריקודים למופע סיום בצפר.... וירדתי במשקל למרות שאכלתי במקדונלס.....
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול ראיתי בפעם המאה בערך את כלה להשגה.... חמוד.... מאכל השבוע שלכם? מוס שוקולד, מאפה בטטות וסלט ממש טעים, ועוגת גבינה.... כל אלו מאכלים בריאים חדשים וטעימים שהכנתי.... משפט/ציטוט השבוע שלכם?אממ..... לאדעת.... פאדיחת השבוע שלכם? די שכחתי להגיש את הבוחן באנלגית... המורה לא שמה לב...
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: צעקות של המורה הסתומה שלנו לספורט שעושה לנו ריקודים למופע סיום.... והמון שטויות ודברים מגעילים שהבצפר שלי עשה.... משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מלא חזרות.... מייצבים במדעים ומתמטיקה (איזה טמטום!!!
) האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן חחחחחחחח כן.... ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: לכל חברי הפורום המושי מושלמים!!!!
וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי. חחחחחחחחחחחחחח דארק את גדולה!!!!

LEEkm

New member
עכשיו רק חסר הסאדו מאזו../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

ליטל234

New member
וואי אני ממש גדולה!!1

חח לא ידעתי שהמצאתי מושג! חח בזכות עצמי... דארק האפלה!!!
(טוב טוב נגיד גם קשוחה...
)

ליטל234

New member
וואלה../images/Emo35.gif

חחחחח אני יודעת שקוראים לך מיכל... אבל הרבה פעמים קוראים לך דארק..... מלכת האופל חחח

eden83

New member
עונה../images/Emo6.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? לרוץ לרוץ מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? אשם-סינרגיה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין מאכל השבוע שלכם?קוסקוס משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:שהייתי חולה
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?חופש ביום ראשון האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. לא ב. לא ג. לא ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D:לכל עם ישראל!

ady18

Well-known member
שלי

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]?אם זאת האהבה,ילדה שהתבגרה מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]?ביונמי,סודות תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לאנ היה כול כך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-צריך לדעת להתנצל וללמוד מטעות ולוותר קצת על הכבוד מאכל השבוע שלכם?פיצה משפט/ציטוט השבוע שלכם?"צריך לוותר על הכבוד לפעמים למרות שזה קשה" פאדיחת השבוע שלכם?עזבו דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?הופעה של אריק האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ועכשיו תהיו ילדים טובים ותנו קרטושקעס[למתקשים - תפו"א ששמים במדורה בל"ג בעומר] למי שאתם רוצים D: וזכרו חברים, בל"ג בעומר על כללי בטיחות שומרים! מדליקים את האש בצורה מבוקרת וסתם בשביל הכיף שורפים איזו גברת כי ל"ג בעומר זה הכי, אחי.

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר/י השבוע שלכם [של קרן]? מבול מה שיר/י השבוע שלכם [לא של קרן]? אממ אין תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי
והופעה ראשונה של קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין מאכל השבוע שלכם? מקופלת
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? חיכיתי לחברה שלי שתבוא לאסוף אותי מתחת לבניין שלי. מישהו הגיע וחיכה שם והיה חושך אז חשבתי שזאת חברה שלי. אז התקרבתי למכונית, פתחתי את הדלת וזאת לא הייתה היא
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מחזור
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אין משהו מיוחד האם לדעתכם רון וויזלי כוסון סוף, או בקיצור - כוסוף? א. כן ב. כן ג. כן ותפוח אדמה
שייקח מי שרעב

למעלה