סיכום שבועי.

שיו...חתיכת עבודה בצעת כאן בן....

כל הכבוד....רק הערה קטנה פוסטינור ????טרם.....כנראה שזה טיבעו של העולם של הפורום...כמו גלי הים...אנשים הולכים ...אנשים באים...אני שמחה שחזרו /נכנסו לפורום אנשות חדשות...אני מקווה שהנבצרות שציינת בן.. תקחנה פסק זמן ותשובנה במהרה...

ben 911

New member
ערדניקית חמודה, לגבי שתי נבצרות אני יודע..

בוודאות שהן לא תחזורנה.
כי אחת "משכה" את השניה. צר לי, אבל זה מה יש.
לגבי הנבצרת השלישית, ייתכן שגם היא "נמשכה". אך איתה אני עוד אקח שיחת הבהרה ברגע שייתפנה לי, שיחת הבהרה בטלפון ואם זה לא יעזור אסע אליה הביתה, אפילו אם היא גרה בקוטב הצפוני... צפונית לאסקימוסים. כי החברות והידידות שנוצרה בינינו חשובה לי לא פחות מכל אחת, אחד ואחת בפורום. אני לא הולך לוותר לה בקלות.

בוקר טוב לכולם.

כותבת בזהירות רבה שמא.........יתקע שוב העכבר.........וואי וואי ......כשרגילים למחשב ..קשה בלי
. צלצול לתמיכה .הנחיות לטפל במחשב קודם. בקיצור.המחשב היה "מקורר" הדוקטור שלי [בני היקר]טיפל בו וסוף סוף הצלחתי להתחבר. חוץ מזה בתי נסעה לחו'ל ...עדיין לא קיבלתי ידיעה על הגעתה [אולי בגלל הבדלי השעות] יום טוב לכולם ......רצה לעבודה.

ben 911

New member
../images/Emo9.gif חבל שאין לכם רמקולים. ../images/Emo124.gif

הייתם שומעים איזו אנחת רווחה ירדה מליבי.

kiki35

New member
אהלן בן

הצחקת אותי על אמת ולא נעלמתי. תעבור לפורום אירובי ותראה עד כמה אני פעילה וברור שהוא לבד כי כך הוא אוהב ורוצה אבל אני צריכה הרבה אקשן ו"מתה" לזוגיות נפלאה,,,לא אפרט שוב כי המשכתי הלאה . נראה לי שכולכם מכירים זה את זו וזו את זה אז מה אני נדחפת עם השטויות שלי?? ולשאלה שלא נשאלה? כן בפורום אירובי רובנו מכירים אז אני מניחה שכאן זה גם כך,,הערה? למה אין כמעט גברים בפורום הזה? ופתרון לנחמדה שהיתה לה זוגיות נפלאה שהסתימה? זה נכון לדעתי. גברים מבוגרים הופכים לתלותיים ומעצבנים אבל בגלל גילם לא נעים לך לנער ולהתנער. את יודעת כמובן {מחקרים בדוקים} שגברים הופכים לדביקים מגיל 45? אבל לא כל הגברים מעל 45?,,,,,שתהיה לך זוגיות הבאה נהדרת ולך בן שבוע נפלא וכמובן לכלם.

ben 911

New member
קיקי. כל מה שאבקש הוא, שבין מחול לאירובי...

היכנסי מעט לכאן. עם הזמן נכירותך ואת אותנו.. הלוואי ויכולתי לצאת בהצהרה חגיגית שתוך שבוע מקסימום שבועיים תצאי מכאן שלובת ידיים עם בן זוג.. אז אין מספיק גברים בפורום.. אבל יש אותנו וזה בסדר.. בקשר לגברים הדביקים.. לא יודע איך אצל כולם.. אני דביק שבחל"ז. אבל רק כשהנדבקת מאפשרת לי למרוח את הדבק על ה"משטחים"

בן יקר שלי

קמתי כולי מזיעה ורטובה, זה המצב נורמלי אצלי לאחרונה ואני מתקלחת רק במים חמים אז הכייף היה להתקלח להתנקות כי הייתי צריכה להגיע לבלינסון באותו הבוקר , אז קמתי מוקדם , והתכוננתי והגעתי למרפאה בזמן

ben 911

New member
נסיכה, קראתי את "קמתי כולי מזיעה ורטובה"...

וזהו, אני כבר לא מסוגל לעשות כאן כלום..
מאמץ את שיטתו של ידידי שירקאן 12... מקלחות מים קרים.

למעלה