סיכום שבועי. ../images/Emo11.gif
אז מה היה לנו כאן השבוע... הציפור השניה במספר שעפה לנו מהקן השנה.. רק חבל שהיא "משכה" איתה את המצגת המקסימה של המדינה.
בואו נאחל לה נסיעה טובה ונברכה בברכת: "עוף גוזל חתוך את השמים , רק אל תשכח יש נשר בשמים, גור לך.
נסיכת הכוכב. אישה חביבה נוהגת לעשות מקלחות קרות ב4וחצי בבוקר. אני הייתי עושה מקלחות קרות בתקופת הטירונות בצבא, כדי להרגיע את המשמו.
הייתי אומר לו: "תזדיין בסבלנות".
BEN911. חיי על חשבון הפיצויים שקיבל מסוכנות הביון הבריטית. ג'ימס בונד 007 והוא, זה כמו אני ואתה.
קליאופטרה היחידה.▲▲ ▲ בדרכה לבית האבות כדי לבקר את הדוד סם. קליאו יקירתי, דוד? אנחנו כבר חברים מספיק טובים כדי לספר את האמת. תגידי שאת הולכת ל"שריין" לך מקום שם.. תשאלי גם אם יש עדיין מקום למרוקאי שרמנטי, רומנטי וקצת חרמנטי אצלכם שם בבית האבות.
ואולי את באמת הולכת לבקר דוד.. וכל השאר זה רק מתוך דמיוני החולני והמופרע. צלליתה. אחת הנשים הכי מוערכות בפורום. לא רק בגלל הכנות . יש עוד הרבה מעלות באמתחתא . סיפרה שהכירה גבר חדש שנוהג לסיים שיחות בלי לסכם איפה, היכן, ומתי.
אגב, כנות זו תכונה אצל רוב בנות הפורום המספרות על פדיחות הקורות להן. בעוד הגברים כאן ממלאים פיהם מים
או במקרה הטוב
...
EDAS. חבר פורום די חדש וחביב.
כותב לאט בטוח ולעניין. רק חבל שזה מעט. אולגה פ. המרגלת שחזרה מהכפור או מהחור. למרות שהיא שפית מחוננת בחסד עליון או תחתון.אני הייתי מלהק אותה לסרט בתור מכשפה או פיה.
אולגה,אם תצטרכי לצורך התפקיד שרביט...אתן לך את שלי.
טוב זה לא ממש שרביט, אבל הוא בהחלט קוטל קנים.
גאיה ק. יומולדת חגיגה נחמדת לך יקירתי. שוב גדלת בשנה.
אבל קחי בחשבון שכל שנה הנזקפת לזכותך.. זה עוד נסיון חיים. עוד חוויות עם הילדים. ובטח יותר עם הנכדים. לכשעצמי, אילו על כל שנה בחיי הייתי מקבל...שקל.
כמתושלח בא בימים ...הייתי כבר מזמן, לבטח, מהמיליונרים.
שוש פרסלי. בשנות ה-70 החלבן שלה הביא לה חלב ב4 בבוקר. השאלה היא אם הביא את זה עד לפתח הדלת? או עד למיטה.
shoosha. שרה משל נתן אלתרמן. אני התחברתי דוקא לשורה:"טל מלמטה ולבנה מעל".
משה 12345. מחפש דוקא יווניה..אולי כדי לרקוד ביחד סירטקי?
מרי היחידה. ממעיטה לאחרונה לכתוב. אולי מצאה אהבה חדשה, ולא מכניסה אותנו בסוד העניינים. אולי סודות אחרים שלא יודעים. מה שלא יהיה...העיקר שיהיה לך בהצלחה מותק.
שירקאן 12. עסוק לאחרונה במרדפים אחרי עברייני תנועה.
במקרה שלו, אני בטוח שרודף אך ורק אחרי עבריניות תנועה.
אופטימיה. חדשה בפורום.
לפי התמונה בכרטיס האישי, התגלתה כפצצה מהממת.
גברים, למי אתם מחכים? טומי. והגלשנים. חבר אתה חסר. גם התמונות חסרות.
סימפתי. הפסיכיאטר של הפורום. כמו בארה"ב כבר 20 שנה שאינו.. תולה כביסה על חבל.. לא מוריד את הזבל.. אבל עדיין מחפש את איזבל.
itaf10. טוענת ששלישית תחתונים שלנו הגברים,עולים 49.99ש' אני מסתובב בלי תחתונים כלל...אז מה? אני בזכות של 16.66ש'? kiki35. בת 55 נראית 40, אנרגטית. עושה אירובי 10 שעות ביממה..נוסעת הרבה לחו"ל... עכשיו אני מבין מדוע נעלמה מהפורום עוד לפני שהגיעה אליו. מותק התבכיינת שאת לבד...לפי הדינמיקה הנוכחית...בעלך הוא זה שלבד.
ערדניקית. אחרונה חביבה, כל כך מתגעגעת לחברותיה מקסימה, מרי וציפורת. הבחילות יעברו ערד'וש. לא, אנחנו לא חושדים שאת בהריון, בטח לא בתקופת הפוסטינור. כנראה שאכלת חומוס משאוו'ש מקולקל באיזה מאהל שאינו נותן כבוד למגזר.
נ.ב. ראיתם איזו חתיכת השקעה? לא פלא שאין לי זמן להתקשר לחברות שלי.
אז מה היה לנו כאן השבוע... הציפור השניה במספר שעפה לנו מהקן השנה.. רק חבל שהיא "משכה" איתה את המצגת המקסימה של המדינה.