סיכום שבועי.

ben 911

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo11.gif

אז מה היה לנו כאן השבוע... הציפור השניה במספר שעפה לנו מהקן השנה.. רק חבל שהיא "משכה" איתה את המצגת המקסימה של המדינה.
בואו נאחל לה נסיעה טובה ונברכה בברכת: "עוף גוזל חתוך את השמים , רק אל תשכח יש נשר בשמים, גור לך.
נסיכת הכוכב. אישה חביבה נוהגת לעשות מקלחות קרות ב4וחצי בבוקר. אני הייתי עושה מקלחות קרות בתקופת הטירונות בצבא, כדי להרגיע את המשמו.
הייתי אומר לו: "תזדיין בסבלנות".
BEN911. חיי על חשבון הפיצויים שקיבל מסוכנות הביון הבריטית. ג'ימס בונד 007 והוא, זה כמו אני ואתה.
קליאופטרה היחידה.▲▲ ▲ בדרכה לבית האבות כדי לבקר את הדוד סם. קליאו יקירתי, דוד? אנחנו כבר חברים מספיק טובים כדי לספר את האמת. תגידי שאת הולכת ל"שריין" לך מקום שם.. תשאלי גם אם יש עדיין מקום למרוקאי שרמנטי, רומנטי וקצת חרמנטי אצלכם שם בבית האבות.
ואולי את באמת הולכת לבקר דוד.. וכל השאר זה רק מתוך דמיוני החולני והמופרע. צלליתה. אחת הנשים הכי מוערכות בפורום. לא רק בגלל הכנות . יש עוד הרבה מעלות באמתחתא . סיפרה שהכירה גבר חדש שנוהג לסיים שיחות בלי לסכם איפה, היכן, ומתי.
אגב, כנות זו תכונה אצל רוב בנות הפורום המספרות על פדיחות הקורות להן. בעוד הגברים כאן ממלאים פיהם מים
או במקרה הטוב
...
EDAS. חבר פורום די חדש וחביב.
כותב לאט בטוח ולעניין. רק חבל שזה מעט. אולגה פ. המרגלת שחזרה מהכפור או מהחור. למרות שהיא שפית מחוננת בחסד עליון או תחתון.אני הייתי מלהק אותה לסרט בתור מכשפה או פיה.
אולגה,אם תצטרכי לצורך התפקיד שרביט...אתן לך את שלי.
טוב זה לא ממש שרביט, אבל הוא בהחלט קוטל קנים.
גאיה ק. יומולדת חגיגה נחמדת לך יקירתי. שוב גדלת בשנה.
אבל קחי בחשבון שכל שנה הנזקפת לזכותך.. זה עוד נסיון חיים. עוד חוויות עם הילדים. ובטח יותר עם הנכדים. לכשעצמי, אילו על כל שנה בחיי הייתי מקבל...שקל.
כמתושלח בא בימים ...הייתי כבר מזמן, לבטח, מהמיליונרים.
שוש פרסלי. בשנות ה-70 החלבן שלה הביא לה חלב ב4 בבוקר. השאלה היא אם הביא את זה עד לפתח הדלת? או עד למיטה.
shoosha. שרה משל נתן אלתרמן. אני התחברתי דוקא לשורה:"טל מלמטה ולבנה מעל".
משה 12345. מחפש דוקא יווניה..אולי כדי לרקוד ביחד סירטקי?
מרי היחידה. ממעיטה לאחרונה לכתוב. אולי מצאה אהבה חדשה, ולא מכניסה אותנו בסוד העניינים. אולי סודות אחרים שלא יודעים. מה שלא יהיה...העיקר שיהיה לך בהצלחה מותק.
שירקאן 12. עסוק לאחרונה במרדפים אחרי עברייני תנועה.
במקרה שלו, אני בטוח שרודף אך ורק אחרי עבריניות תנועה.
אופטימיה. חדשה בפורום.
לפי התמונה בכרטיס האישי, התגלתה כפצצה מהממת.
גברים, למי אתם מחכים? טומי. והגלשנים. חבר אתה חסר. גם התמונות חסרות.
סימפתי. הפסיכיאטר של הפורום. כמו בארה"ב כבר 20 שנה שאינו.. תולה כביסה על חבל.. לא מוריד את הזבל.. אבל עדיין מחפש את איזבל.
itaf10. טוענת ששלישית תחתונים שלנו הגברים,עולים 49.99ש' אני מסתובב בלי תחתונים כלל...אז מה? אני בזכות של 16.66ש'? kiki35. בת 55 נראית 40, אנרגטית. עושה אירובי 10 שעות ביממה..נוסעת הרבה לחו"ל... עכשיו אני מבין מדוע נעלמה מהפורום עוד לפני שהגיעה אליו. מותק התבכיינת שאת לבד...לפי הדינמיקה הנוכחית...בעלך הוא זה שלבד.
ערדניקית. אחרונה חביבה, כל כך מתגעגעת לחברותיה מקסימה, מרי וציפורת. הבחילות יעברו ערד'וש. לא, אנחנו לא חושדים שאת בהריון, בטח לא בתקופת הפוסטינור. כנראה שאכלת חומוס משאוו'ש מקולקל באיזה מאהל שאינו נותן כבוד למגזר.
נ.ב. ראיתם איזו חתיכת השקעה? לא פלא שאין לי זמן להתקשר לחברות שלי.

גאיה ק

New member
../images/Emo45.gifבאמת חתיכת השקעה.

עם השקעה שכזאת וכל השאר בחייך, לא רק שאין לך זמן להתקשר לידידות שלך אלא אפילו אין לך זמן לחברה שלך.

../images/Emo6.gif כמו תמיד,משקיע לנו בבידור../images/Emo6.gif

המנהל שלנו חבר'מן,,,,,,,, הוא יצחיק אותנו כל הזמן,,,,,,, שתהיה לנו בריא,,,,,,,(אפילו אם אתה לא חולה)

ben 911

New member
שוש פרסלי, קיבלתי את זה במייל.../images/Emo30.gif

אני משוכנע לחלוטין שיש לך את זה כבר מזמן... אבל בכל זאת אני מקדיש לך את זה. זה ספיישלי פור יו.

תודה בן,מעניין מי טורח לשלוח לך ב-../images/Emo30.gif

בדיוק את אותו כליפ
שלחה לי אתמול מנהלת קומונה מקסימה שאני חברה בה, אמרתי לה שאני כבר שנים מפיצה "עצומה" ברשת לא להביא ולשים את אלביס כשהוא ניראה איום
ונורא בשנתו האחרונה, יש לו מאות כליפים יפים מימי הזוהר שלו, בן, ובכל זאת אני מעריכה את כוונתך הטובה בספיישל פור מי,ושוב תודה
אני מביאה דוגמית שאני אוהבת מאלביס שראיתי כבר לפני 50 שנה בערך,(הכל היה ניראה אחרת בקולנוע)

ben 911

New member
פרסלי, מייל זו לא טרחה. ../images/Emo9.gif

ברגע שיש לך רשימת מדוורים כל דבר שמדבר אליך את מוסיפה לקובץ ו....שלח.
אגב, לאחרונה אני מקבל בדיחות מסויימיומיות מכל מיני כיוונים.
וזה אחלה, כי עם מחלת השכחה שלי, אני צוחק כל פעם מחדש.
אעכשיו לגבי אלביס...גם כשהוא לכאורה לא היה במיטבו, בשבילי הוא היה הכי במיטבו. פעם בדור קורה שמגיע גבר צעיר כל כך יפה עם בלוריתו המתנפנפת... זמר בחסד עליון, צליל וקול של מלאכים.. עם היפר אקטיביות חיננית בעיקר בחלק גופו התחתון... הנשים פשוט נפלו שדודות לרגליו.. והוא שדד אותן, חופשי.

ואני../images/Emo8.gif

לא הייתי כאן השבוע
הייתי עסוקית, הספקתי להגיש עבודה, להתכונן למבחן
, לעבוד כל השבוע, להצטרף להשקת מוצר
, להגיש תוכנית עבודה, לארגן מסיבת פרידה לחבר
, להגיע הביתה מדי ערב עמוסת קניות
, לדסקס עם ילדיי, לבשל
, לכבס, לנקות, להרדם בלי להניד עפעף
ולהתעורר בבהלה ליום חדש
, כמובן לא לשכוח עם חיוך...

אותה אחרת../images/Emo39.gifהיה לך שבוע צפוף ומעניין,

והכי חשוב שאת לא שוכחת לחייך,

מצחיקולית ...

האמיני לי, אני ממש מותשת
אך אין לי ברירה, לקחתי על עצמי מטלה רצינית, חייבת לסיימה בכבוד,

itaf10

New member
לא סתם השקעה, כל הכבוד ../images/Emo140.gif

מאמצת את השיטה מדי שבוע. זה מנהל פורום! בראוו איך עשית בדיוק את חשבון התחתונים? 49.99ש"ח 3 זוגות תחתונים, כלומר כל תחתון 16.66ש"ח מסתובב בלי תחתונים כלל... איך הגעת לזכות של 16.66ש"ח ולא 49.99ש"ח? פעמיים בשנה לפחות קונים 2X3 זוגות אז כמה אתה מרוויח אז?

ben 911

New member
אסביר לך..(אם תראי השבוע)

תראי אני לא גאון פיננסי, אבל...אם אני קונה אותם בבודדים. (כבר חסכתי,33.32ש' השנה.) בשנה הבאה כשאת תשבי על המרפסת ותצפרי צפורים נודדות... אני אהפוך את התחתון לצד השני שהוא עדיין חדיש.. כך אחסוך עוד 49.99ש'. ייתכן שאחסוך יותר, כי אם מחירי הנפט יאמירו עד אז, גם מחירי התחתונים בהתאם.

itaf10

New member
911, תרשום לעצמך בשבוע הבא

שבוע עמוס במיוחד, יתכן מאוד שרק אציץ לכם ו\או בכלל לא אהיה ברשת. זה שבוע של שיפוצים וריצות לקראת כניסה לדירה חדשה
אז במתותא מכבודכם תתאזרו בסבלנות אני עוד אגיע בגדול.

ben 911

New member
יטף אם לא תהי כאן יהיה לי חבל. אבל... ../images/Emo4.gif

כניסה לדירה חדשה זה מאורע מאד שמח.. הרי אנו לא נכנסים לדירות ..חדשות לבקרים. אז קודם כל תתחדשי.
ושיהיה מברוק.
שנית אם את עורכת במקרה חנוכת הבית.
אל תשכחי גם את חברייך החדשים.

למעלה