סיכום שבועי! D:

evening rose

New member
התמונה ששמתי בפייסבוק? אני קצת מבולבלת. :)

זה מעבר ללהתמקח, זה בקטע של ללכת ולבקש דוגמאות של בדים כ'מעצבת'. זה נשמע לי ממש חצוף ולא לעניין, זה לא שהם חייבים לי משהו..

innocence

New member
לא..!

התמונה ששמת של הקוספליי מקוסקום שאמרת שמוכר לך. דוגמאות של בדים זה לא חתיכה קטנטנה כזו מהקצה?

evening rose

New member
טוב, אני קצת איטית היום. יותר מדי תפירה. P:

אולי רציתי לשים אותה, אם ככה. D: זה חתיכות של 10X10, משהו שהם ממש, אבל ממש לא אוהבים לתת. אפשר להבין אותם, זה די הורס את הבד.

evening rose

New member
אבל סיימתי את השמלה, לפחות זה. :)

הם לא נותנים. במקרה הטוב הם מוכנים למכור, אבל גם, חצי מטר לפחות. אז אני לא ממש עושה שיעורי בית. P:

innocence

New member
מה המורים מצפים שתעשי?

לא, באמת. כאילו, מה זה החרא הזה?

innocence

New member
זה ממש מטופש..

כאילו, את צריכה לקנות חצי מטר מכל בד, ובסוף יכול להיות שהם בכלל לא יאשרו לך אותו, או מעצבן מזה - כן יאשרו ואז תצטרכי לקנות מלא מחדש, כי אי אפשר באמת לעשות כלום עם חצי מטר וגם אי אפשר לחבר את זה לגזרה...

evening rose

New member
גם אני חושבת, אבל..

לא הסכימו איתי. אולי בגלל שאני לא מסכימה עם שום דבר, בכל מקרה. D: ואין פה בכלל מקום לאישור, לעבודה עצמה פשוט קניתי את הכי זול. P:

innocence

New member
XDD

הרי למוכרים אין שום אינטרס לתת לך בחינם חתיכת בד שתהרוס להם מכירה. מעניין איך זה עובד במציאות אצל מעצבים.

evening rose

New member
תלוי בגודל של החתיכה אולי.

או במצב רוח של המוכר. :) בחנות שאני הולכת אליה בדר"כ הם מוכנים לתת לפעמים, כשזה זמין, אבל כשזה משהו שצריך להוריד מגבוה או להביא מהמחסן, אין סיכוי. D: אפשר להבין את זה.

innocence

New member
לאיזו חנות את הולכת?

לפעמים מוכנים לתת לי חתיכה קטנטנה כזו מהקצה, אם אני מבקשת כדי להתאים לבדים אחרים ולעשות רפרנס למה שאני תכלס צריכה, אבל אלו חתיכות ממש ממש קטנות.

evening rose

New member
אבנט, רמת גן.

זה קרוב לבית, והם ממש נחמדים, אז לפעמים אני מעדיפה ללכת לשם ולא לנחלה. חתיכות קטנות זה בסדר, אבל לבקש גדולות נראה לי מוגזם, 'מעצבת' או לא.

Serf SaN

New member
הם קצת נאצים שם. XD

כמו החנות בדי עור האלה שיושבים באחת הפינות של נחלת בניימין, איפה שלרוב הדוכן של המנפח זכוכיות יושב. XD הם כאלה מעצבנים לפעמים...

evening rose

New member
באמת? הם בדר"כ ממש נחמדים..

אבל בחנות של הבדי עור לא נראה לי שיצא לי לקנות.

Didsy

New member
(:)

משהו טוב שקרה השבוע? נחפפי הגיע והחפיפות החלו רשמית!
משהו רע שקרה השבוע? שומדבר מיוחד~
שיר השבוע: כל הפסקול של NINE.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=UdIIqoDakHU&feature=player_embedded
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "לכוכבים יש שמות מוזרים שלא ברור איך הם קיבלו אותם. למשל, לקבוצת כוכבים שנראית כמו סיר עם ידית שבורה קוראים הדובה הגדולה". זה על קופסאת קורנפלקס-כוכבים משו. P:
בילוי השבוע? שני סרטים, יום חופש וייתכן שגם סופרלנד!
ציטוט השבוע? "How can they see with sequins in their eyes?"
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אולי נתחיל לעבוד על משו לגלאמורמה היום או מחר..
למה מצפה בשבוע הבא? גלאמורמה! עוד יום חופש, עוד חפיפות...
תמונה? כלבלבבב!

string chan

New member
סכמ"ש ../images/Emo184.gif

משהו טוב שקרה השבוע? שוב ביטלו לי חצי מהמערכת בערך. D: ויש לי ציון הגשה 95 במודול E. יש לי נעליים לקוספליי שאני כנראה לא אעשה. >< משהו רע שקרה השבוע? לא נפגשתי עם חברה שציפיתי להפגש >: שיר השבוע: השיר סיום של בנות הפווארפאף XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ~~~~~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? וואו, כמעט לא קראתי גם. ;;; בילוי השבוע? היה אמור להיות היום, אבל דווקא היום אין לי חשק אז אני בבית >.< זה שהיה לי עוד מלא שעות על המחשב במקום בית ספר O: והייתה משמרת נחמדה במד"א :D ציטוט השבוע? "עם לא יהיו טושים, אני יכול לכתוב עם דם של תלמידים." המורה שלי למתמטיקה 3> קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/1326532/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? .............. אני פדלאה ולא עושה כלום. תפרתי פאטצ' על החור בקייס. זה היה קשה כמו לתפור לתוך קרטון << למה מצפה בשבוע הבא? מבחן בתנ"ך.... לעשות משהו מועיל אולי..... >.<

CibiHeart92

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נועם! השראה! השראה! ;_______;

*לא תוותר עד יום הכנס*

NNoam chan

New member
המפ אבל כבר הייתה אחת בארץ : |

היא בהחלט וללא ספק הדמות האהובה עלי, אבל כבר כזה עשו אותה וזה מאבד מה"קסם"(XD") אבל זפירמון אחלה ביותר גם. וכבר הזמנתי את הפאה^^" אז..שנעבוד על רשימה לשנה הבאה?XD

למעלה