סיכום שבועי! D:

Ayelet chan

New member
סיכום שבועי! D: ../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

HetareFlora

New member
מסכמת ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה השבוע? BBS יצא אומגד. 33> משהו רע שקרה השבוע? היה לי קלקול קיבה. >: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=WOJ6bzveAlE לא שיר? לא נורא. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי לילו וסטיץ' עוד פעם.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? --- בילוי השבוע? סתם טיול בחוץ עם חברות~ ציטוט השבוע? לאזוכרת! קוספליי השבוע? http://tinypic.com/r/13zsxhz/6 *תוהה מה הכוסית הזאת עושה היום בערב* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלמיני! D; למה מצפה בשבוע הבא? להמשיך לתפור ותקופת מבחנים חדשה ו... קבלת תעודות. אוי אלוהים. תמונה? נורא שיעמם לי אז אני חזיר.

SunsRequiem

New member
יאללה, עוד סיכום.

משהו טוב שקרה השבוע?הקליפס הגיע! משהו רע שקרה השבוע? כל השבועיים הללו זוועה. שיר השבוע: Cry for You של גאקופו. חברה שלי הופכת אותי לפאנגירל כבדה שלו. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: תכנון לראות את Escaflowne שוב נחשב? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חוכמת החיים של בלטאסר גרסיאן. כי ספרי פילוסופיה מהמאה ה17 זה מגניב. בילוי השבוע? רופא שיניים. עצוב, אבל נכון. זה, ולחפש נעליי עקב אדומות בכל התחנה מרכזית. ציטוט השבוע? "את נראית כאילו את כל הזמן בדיכאון" לאדם שאנשים אומרים לו שצריך רטלין לפחות פעם בשבוע. קוספליי השבוע? קאת'י 3>>> גאנדם 00 3>>> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?הריסת קוספליי למה מצפה בשבוע הבא? לתת לאנה מכות D: ואחרי זה ללכת לקנות איתה בד. תמונה? כי אין על קאת'י, וזה אחד הספורים שראיתי שלה, ואחד היפים.

סכמ"ש :)

משהו טוב שקרה השבוע? חוץ מבילוי השבוע?! חחח. סתם, הממ. לאדעת ^^;... משהו רע שקרה השבוע? ממ. המון דרמות ולחץ עם משהו שקרה לאח שלי - בעיקר =\ שיר השבוע: Owl City - Fireflies סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין~D:" ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המ. כנ"ל >3<" בילוי השבוע? יום שלישי יחד עם עדי אצל שני :) והיום עם סמצ'ו ואחותי~ סג. ציטוט השבוע? אין~ קוספליי השבוע? -> http://www.cosplay.com/photo/2396135/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי קצת כזה~ ^^;;; למה מצפה בשבוע הבא? לאדעת, לתפור קצת - לנסוע הביתה לאילת לסופ"ש :) תמונה? ~ יש לי נמשיםםםםם!

CibiHeart92

New member
סכמ''שון D:

משהו טוב שקרה השבוע? דגם ראשוני נראה פצצהההההההה 3> משהו רע שקרה השבוע? אח שלי בהמה שיר השבוע: השיר פתיחה של וויש, תודה לך שרון. XP סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: האנטומיה של גריי במרתונים מחודשים, עוד ועוד ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לאבלי קומפלקס 16 3> בילוי השבוע? דאן, איך לא ציטוט השבוע? "כפרה עלייך נורית, נשמה של סבא שלי" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לצייר המון מול מרתונים של סדרה טובה זה כ''כ כיףףףף בעיקר באמצע הלילה למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל לתפור על הורוד....יאי. X_X תמונה? מתוך וואנשוט חמדמד בשם I am a piano שאני ממליצה לכולם להכיר, זה ממש מקסים

CibiHeart92

New member
אז זהו!

שמישהי שאני מכירה כנראה עושה את זה לפורים! 3= פרויקט תפירה ראשון שלה

evening rose

New member
סיכום שבוע..

משהו טוב שקרה השבוע? הוא סוף סוף נגמר? כמעט סיימתי את השמלה לפורים. את התפירה, לפחות. :) משהו רע שקרה השבוע? מותשת, היה שבוע די מבאס בלימודים, חייבת חופש דחוף. שיר השבוע: Lands – Hatachi no Sensou סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אם יצא שראיתי משהו, בטוח ישנתי תוך כדי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מחקר בדים\צבעים\עוד כמה דברים לא מעניינים. עוד סיבה שהיה שבוע לא משהו. בילוי השבוע? הייתי אמורה ללכת להופעת מחול אתמול. לא הלכתי. אופס. X: ציטוט השבוע? "רגע, למה את רודפת אחרי להקות בחו"ל?" – חברה ללימודים מגלה צד האחר שלי. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2396741/ אבל זה נראה לי מוכר ממש, מה שאומר שיתכן ושמתי את זה כבר. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מדי שמלות. יותר מדי שמלות.. למה מצפה בשבוע הבא? חופשת סמסטר. הגשה בעיצוב חלל. חופשת סמסטר. תמונה?

innocence

New member
לא שמת את התמונה עדיין.

דווקא ללמוד על סוגי בדים וכאלו נשמע ממש מעניין.

evening rose

New member
איזו תמונה?

מעניין, כן. לרדוף אחרי חנויות ולבקש מהם בדים בחינם קצת פחות. לא מרגיש לי מוסרי כל הקטע הזה.

innocence

New member
של הקוספליי!

אני גם שונאת להתמקח. אני מרגישה ממש רע עם זה...:\

למעלה