התעצלתי להגיב אבל עדיף מאוחר מלעולם לא חיחיD:
למה כל שבוע שם גיל ואזור?
אפשר פעם בחודש התפקדות, יותר פשוטP:
שיר השבוע
: אני יודעת שכול רשמו, אבל אצלי ראיתם את זה ראשונים
broken strings...וזה גם הצלצול שלי
britney slut spears- circus דור דניאל- מקום לצידך נוסטלגית השבוע: evanescence- tourniquet anywhere taking over me להקת השבוע: לנצח within temptation. שרון איי לאב יו ^________^
סרט/סדרת השבוע
: תא רדום. ראיתי גם את הסרט של בובספוג
נקרעתי מצחוק. זה מפגר.
ספר השבוע
: אקליפס...לא יצא לקרוא אבל.
משהו טוב שקרה השבוע
: יצאתי היום מוקדם XDDDD במקרה.
משהו רע שקרה השבוע
: יום ראשון לא הלך לי כלום. דיכי
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע
: חברה שלי עשתה את הפדיחה שלה. ראיתי את אחד הנגדים [איש קבע בצבא] בתחנת אטובוס ולחשתי לחברה שלי [כי הוא היה סופר קרוב] שאני לא סובלת אותו כי הוא אנטיפת. היא התחילה לצעוק: "כן המניאק הזה ראובן. אני לא סובלת אותו, איככככככככככככ איזה התנהגות יש לו. אנטיפת. מגעיל. ממורמר. כל הזמן עושה פרצופים חמוצים-" וכך נמשכה סדרת העלבונות השוטפת, בעוד שנגד התמים עמד במרחק נגיעה
(עשיתי לכן דרמה). אני לא הערתי לה, פשוט הייתי בהלם. (היינו עם הגב אליו) בסוף היא הסתובבה וראתה אותו ונהייתה לבנה. "לא יכלת להגיד לי שהוא
ציטוט/י שבוע
: אני חושבת שזה יהיה "לכי לכי תגזרי שערות באף" (אני ברגע של מצב כפית) ומי שרוצה להיחשף קצת לערב שגרתי בצבא- במקלחות בצבא ביום ראשון הייתה לי שיחה מעניינת. לירון:"עדן תסתובבי אני רוצה להתפשט, להכנס למקלחת ולסגור את הוילון" עדן: "יאללה יאללה כאילו במלחמה לא ראינו לך את הכל כשהיו חמולות במקלחת" לירון: *יבבה קטנה* עדן: *מסתובבת בזעף* *דפיקות בדלת ואז פריצה פנימה* מיטל: "yohiyohiyuuuhuuuu...!! וואי אני חייבת מקלחת" לירון: *צרחות* תסתובבי נו תנו לי להתפשט יא רבאק!!" מיטל: *מתפשטת כמו בהמה ורצה למקלחת ערומה* עדן: "מיטל איך זה שהציצי שלך גודל כל שבוע?" מיטל: "סתמי סתמי הוא עוד יפול!!" לירון: "נו אולי תתנו לי להתפשט?!" עדן: *מסתובבת* "יאללה מהר אני מתה להיכנס. היום. לא מחר" טניה: *מגיחה מכיוון השירותים וסוגרת רוכסן* "איי לאבבבבבבב יו בייבהההההההההה אנד איף איטס קוויט אורייט איי ניד יו בייבההההההההההה" עדן: "טניה מאיפה צצת?" מיטל: *פותחת את המים ומתחילה להסתבן* "היא חירבנה, מה נראה לך" לירון: "נו אני אף פעם לא אתקלח. כוסעמק." עדן: "יאלה צאי טניה, תני לה להתפשט" *טניה יוצאת* לירון* מתפשטת* עדן: *מסתובבת בחוסר סבלנות* "אההה!! בגלל זה התפדחת להתפשט. התפלאתי" לירון: "לא גילחתי חודשיים מה את רוצה..........................." זהו למסיבת המקלחות היומיתXD
ולשאלה המתחלפת
: איך היה יום שישי ה13 ? (שוווווווב ) האמת שרק ביום ראשון ה14 גיליתי שאתמול היה יום שישי ה13
עדן:"אהה בגלל זה לא היה אף אחד ברחוב!!" מיטל:"לא עדן, רק את יוצאת ביום שבת בבוקר החוצה..."
למה כל שבוע שם גיל ואזור?