סיכום מפגש!

sasuke girl

New member
חן וליאת...אמממ...

הלכנו..אמממ..ואז..אמממ קצת זמן אינטימי..ואז..ופתאום..וכולם אוטאקו..ו..אממ ^^' הא הא הא?

sasuke girl

New member
איזה חמוד..הוא מתכחש ^O^

הוא באמת לא חבר שלי..לכל אלו שחושבים שהוא חבר שלי בגלל התמזמזיות בציבור האהבה באויר..טבעת החברות שקיבלתי..והצמיד שנתתי לו...וזה שאנחנו מדברים שעות בטלפון... מממ..אנחנו לא זוג ^^

*זורקת על כולכם גרביים*

חיחיחי~ שמחה שנהניתם~! D= פעם הבאה(אני מקווה) אני לא אפסיד את זה ^___^ ניאמ P=

Galmon

New member
היה ממש ממש ממש כיף! D:

יאי! D: היה נורא נורא כיף! גיליתי במפגש הזה שלא משנה כמה כסף יש לך כדי לקנות דברים באוטאקו, אתה תמיד תרצה עוד איזה מאה שקל~ ^___^; היה ממש כיף לפגוש את כולם~ האניסות של אנשים רנדומאליים מצד נתן היו מאוד מצחיקות! D: היו את החרבות הנחמדות של יונתן שהיה מאוד מבדר לראות בפעולה~ 3; היו מלא שיגועים ובכלל היה כיף להסתובב עם כולם בת"א~ ולשחק במשחקים נחמדים שלא שיחקתי מכיתה..... אמממ..... י'?... XD וגם קניתי לי בדיוק את מה שרציתי....~ מנגה של BECK! ועוד~ XD וגם אסף שהצטרף אליי למפגש (והרביץ לי כל הזמן ברכבת הלוך וחזור...) ממש ממש נהנה~ ציטוט: "אמממ.... גל, אין מצב שאני לא נרשם עכשיו לפורום!" אז נראה אותו בקרוב~ אז! היה ממש ממש כיף! צריך עוד מפגש לפני פורים.... XD

גל גל גל !!!

שכחת אותי דרך אגב... חחחח אל תשכח להזכיר ליוני שיעלה את כל התמונות שהוא צילם או אתה אני לא זוכר כבר מי מכם צילם (אם בכלל )... קנית יותר מדי דברים אתה מטורף!!! אם יש לך יותר מדי כסף פשוט תן לי אותו אני ידע מה לעשות עם זה... בכל מקרה נתן מוסר לך שאתה הבא בתור...

Galmon

New member
XDDD לא שכחתי~~~

וממ..... נתן כבר לא ביצע בי את זממו במפגש? O_O;

¥otamsh

New member
מפגש איז גוווודדד

היי כולם! פולינה: רציתי להגיד שהיה לי הכי כיף בעולם!!!! והכרתי אנשים כל כך נחמדים! ואני כבר מתגעגעת ומחכה למפגש הבא! יותם? רוצה לומר משהו? יותם: אוו כיין?!?! היה אדיר, נהנתי מאוד, אתם אחלה אנשים ואני אוהב המון את כולכם! ממש מקווה לפגשו אותכם שוב בקרוב! אה, אני גם רוצה להצטער כי נאלצתי להקטין את הגודל ואיכות התמונות כדי להעלות אותן, אבל תהנו! יותם ופולינה!

¥otamsh

New member
ועכשיו! לתמונות!

גלמון, דיג'יגדל ל.... מגה נינג'גלמון מתכתי!!

draqo

New member
לא עשו לך בעיות עם החרבות

בכניסות לתחנות מרכזיות ולקניון???

למעלה