סיכום מפגש!

lgmtk

New member
ליטל ונתן ../images/Emo26.gif

נתן מדגמן את הפוסטר
ושימו לב לפסים של ליטל בשיער D;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה פסים ממש מגניבים וגם

לאחותי היו כאלה אבל אין לי מושג איך לשים ;[.

polichan

New member
אני אוהבת את כולם! ../images/Emo99.gif

אתם האנשים הכי טובים בעולם!

ashkeloni

New member
היה כל כך טוב../images/Emo70.gif

אני רק אסכם בזה שממש נהנתי, משהו ארוך יותר יבוא מחר

היה טוב!!!

וואלה מאתמול לא נהניתי כ"כ... אחלה אנשים באמת אנשים יפים
אז ככה היה עד עכשיו המפגש הכי מצחיק שהייתי בו.. אממ באמת אין לי מילים אוהב אותכם אנשים!!! שלכם באהבה , שימי.

mike 666

New member
היה באמת אחלה ..אמממ אבל

אני קצת מהשקטים , אז לא ממש הכרתי אותכם ממש טוב .. פעם הבאה ,אני אהיה יותר פתוח ונכיר את כולכם , סתם בכלליות , היה יום נהדר . היה בן ---- של יום !

mike 666

New member
-____- אוקיי , בפעם הבאה נבוא

בראש טוב יותר להכיר את כולכם ! =]

יעל צאן

New member
הממממ....לא ראיתי אתכם אנשים ;__;

באסה......רוב הזמן הייתי עם פורום אינו TT אני לא מכירה הרבה אנשים מפה .... אז לא ידעתי איך לזהות =[

ליסאן

New member
*תגובה משותפת* ../images/Emo41.gif

ליטל: היה ממש כיף במיוחד החרבות של יונתן בהתחלה .. ובאמצע ... ובסוף בקיצור היה מצחיק והלכנו לאוטוקו וכולם קנו דברים ומצאנו חנות בישית "יער הפיות" וקנו לי דרקון ופייה בישית (תודה בתאל ועדן צ'אן
) ממ וחזרנו לעזריאלי ושחקנו משחקים של טרום גן והיה כיף וזהו!!! עדן: היו אנשים מקסימים ונפלאים ונהנתי לפגוש את כולכם רק חבל שחן וליאת נעלמו לנו ולא ראינו אותם יותר עד עצם היום הזה
. הסיפור של גל על משחקי היאוי היה משעשע וגם החרבות של יונתן (יונתן אתה קאוואי!!!!!!!!!!(אוסאוורי))
. ולשם שינוי רוב הזמן לא היינו מפורקים לכמה קבוצות (רק בהתחלה) והכי חשוב !!!!!!!!!!!!!!!!! התופסת, דג מלוח , הקוואקווא דהלהרומה היו הכי כפיים ואני מקווה שגם המפגשים הבאים יראו כמפגש זה . וקניתי מנגה וליטל צ'אן קנתה לי מנגה מתנה ליומהולדת ה19/2 *שיעול*רמז*שיעול* ליטל : נכון עדן כזו פלצנית?!
עדן: לא אני רצינית!!!!
עדי : תנו לי גם לכתוב....-.-' בתאל : מה איתי???
*רבות על הבא* (אחרי אבן נייר ומספריים בתאל זוכה) עדי: כן, כן, שאני יהיה אחרונה בתאל: איך נתחיל ??
ליטל : בהתחלה? בתאל : די להפריע!!!! קודם כל היה מאוד כיף (מהתחלה ועד הסוף) הנסיעה ברכבת הייתה משעשעת ... *בלי קשר : התקף צחוק שנגרר על ידי עדי* . כשהגענו לעזריאלי עלינו לגג וראינו את עמרי בדד ועזוב והצטרפנו אליו . מהצד ראינו את פורום אינו' והלכנו להגיד שלום. אח"כ חזרנו לעמרי והוא חילק לנו מדבקות בישיות שהדבקנו על הפלאפון ^_^ . כמובן (איך לא) יונתן (שממש מככב בסיכומים) הוציא בהגיעו לגג את החרבות המצועצעות שלו והתחלנו את הבלאגן . אני ועדן היינו רעבות ומשכנו את כולם לאוכל (ובסוף רק אנחנו אכלנו ועדי שטחנה צ'יפס). אח"כ הלכנו לאוטוקו ובדרך החנות המדהימה "יער הפיות" משכה את עיני ושם קניתי מתנה לליטל . טיילנו קצת וחזרנו לעזראלי (שהפך למקום התנחלותינו הקבוע). אחרי ששמנו לב שהגג כן פתוח פלשנו אליו שוב ושם פגשנו את פורום שייגעץ שחצי מהם בכלל לא היו בפורום ממה שאני הבנתי עדי וליטל : די כבר!!!!!! בתאל: סתמו ותמשיכי לכתוב!!! אהם איפה הייתי? אה כן , הכרנו את כולם וכמו שסיפרו לכם (הקדימו אותי) התחלנו להיזכר במשחקי היסודי -_- והיה כיף לשחק . מרחנו את הזמן בהנאה כולל שירים לנייתן the birthday boy עד לשעה שבה נאלצנו ללכת לקנות כרטיסים לרכבת . אך הכי חשוב לפני זה פגשתי את עידן ^_^ שהוא כמו אחי הגדול והיה כיף לפגוש אותו . בקיצור (ליטל : איפה הקיצור פה???) נהנתי מאוד ומקווה לפגוש את כולם בקרוב ליטל עדי ועדן : תודה לאור שזה נגמר (עדן קוראת מנגה ועדי הייתה בשירותים ) בתאל:-_________________________-' עדי: סוףףףףףףףף סוףףףףףףף!! אהההםםםם אחרי שכולם רשמו מה היה להם, לי לא נישאר מה לחדש. יופי. טוב, אז..... אתם באים לפה הרבה?
. בתאל ועדן: אנחנו לא. עדי: שששששששששש. תנו לי לבטא את עצמי. היה כיף כיף כיף. היה כיף. מאוד כיף. והיה כיף. נהנתי. כן כן. באמת היתה הרגשה שהפורום התגבש מאז המפגש האחרון, או שזו רק אני0_0. נשכתי הרבה אנשים. מאוד הרבה אנשים. הרבההההההההה. אבל ליטל חיסנה אותי אז זה בסדר. זהו. ביי. ליטל: עדי, אני אוהבת אותך עדן: *ריגשי* ואותי את לא אוהבת??T_T ליטל : אוי, אני אוהבת אותך שתקי כבר! עדי: שקט. את כזאת נקבה>_> *נקרעות מצחוק* בתאל: 0_0 שלחו את זה וזהו!!! *גיבוי גיבוי גיבוי * ביי.

Riku FanBoy

New member
היה נהדר...

שמחתי לפגוש אנשים כ"כ חמים. למרות שהרגשתי כמו אאוטקאסט מוחלט... מה לעשות אני פעם ראשונה שאני פוגש את האנשים האלה... היה אחלה יום. תודה מיוחדת לפולינה שעזרה לי במשך כל היום הזה, כמו גם למצוא אותכם על הגג, זה היה קשה ^^" תודות למפגש הזה יש לי את כל הווליומים של D.N.Angel פורום נארוטו, תפוז, אני אוהב אותכם
רק בזכותכם יש לי את הווליומים האלה ^^ והיה אחלה של מפגש ^^" כ"כ הרבה העשר דקות, עדיין לא אכלתי ^^"

ליסאן

New member
-_- ../images/Emo41.gif

לפחות אנחנו לא מתקשרות לאנשים ב5 לפנות בוקר 0__________________0

Kawaii Me

New member
wtf תגיד כשתראה שהתקשרת לעדי

ב5:40 לפנות בוקר והערת את כל הבנות הישנות בחדר בהסיטריה אומללה של "אההה? סוף העולם הגיע?????" 0_______0" חצוף אחד מי מתקשר ב-5:40 בבוקר? >___<

למעלה