סיכום מפגש!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif *מרגישה נאהבת* ../images/Emo9.gif

אין עליכם. אתם חבורת האנשים הכי נחמדה שעושה אותי הכי מאושרת ברגעים הכי לא נחמדים. כמו עכשיו, למשל. ;[. אני אוהבת אותכם
|לבממשגדול|
. וחכו חכו. גבות הולכים להיסדק, תלתלים ל..ל... פועל האניהולכתללטף, וחיבוקים ישרצו בכל פינה אפלה. שלא תשימו לב. אני אהיה שם. בוהאהאהאהא :> מסנג'רי. [email protected] כי אני קשוחה ואפלה והורידים שלי בסכנת הכחדה. חעחעחעחעחע.

קנטרו

New member
הו בוקר טוב...

סוף סוף חזרתי הביתה ויש לי זמן לכתוב סיכומון .... הייתי לי בדרך למפגש קומונת Jrock and Jpop כמעט הגעתי לעזריאלי ופיתאום ראיתי את צ'ידורי\ שירן\אקירה ועדן ועדי ....שאלתי מה הם עושים פה ....ואז גליתי שגם פורום נרוטו נפגש היום ....אז החלטתי שאני הולך עם פורום נרוטו ...כי אני מכיר בפרום נרוטו אנשים ....הם היו בדרך לאוטוקו אנשים פשוט התנפלו על החנות לא ראיתי את החנות הזאת עד כדי כך מפוצצת מאז אף פעם ....ואני מבקר שם הרבה .... טיילנו בדיזי הייתה איזה מסוממת קולה שנרגעה...מצטער שלא זוכר את שמך ...אחר כךהלכנו פגשנו את כל השאר היה איזה בחור מוזר שקנה חרב מדליקה ... אני פשוט לא זוכר שמות ...אני מצטער שוב... סחבתי אנשים לבוא איתי לקנות אוכל ..... ושתיתי מיץ מים בטעם פסיפלורה ... בדרך חזרה לאזריאלי ....נהיה לי קר... הוצאתי את הפליז שלי והכובע...הממש מגניב שלי שכולם התנפלו עליו ... חלס זה רק כובע ... בדרך גיליתי שאשקלוניות מפחדות מכבישים .... עלינו לאזריעלי ...היו כל מני דברים ואז הלכנו הביתה ...כל כך אין לי כוח לפרט אני כבר כתבתי יותר מדיי ....אני מאלה שכותבים שתי מילים בלחץ ... קיצור היה מפגש ממש מגניב ממש נהנתי ....אוהב אותכן עדי ועדן !!! עדי על תנשכי אותי זה כואב... פעם הבאה אני אתן לך ביס שאת לא תשכחי בחיים !!!

Adi Chan

New member
ששמים לי אצבע מול הפנים

אני חייבת לנשוך. זה לא תלוי בי יותרT_______T

קנטרו

New member
דרך אגב איפה שאר התמונות ????

אני זוכר שהצטלמתי יותר מפעמיים ...

למעלה