../images/Emo96.gifסיכום המפגש שלי, באיחור, כרגיל
למפגש הסך הכל גם הגעתי באיחור, בערך בשש. אחרי שלקחתי אוכל ונפגשתי עם אריאל וכמה בנות חמודות מפורום בליץ', עליתי למעלה והתחבקתי עם הרבה אנשים, פגשתי את שי (ומסתבר שגם את לוניד, לפי מה שאריאל סיפרה לי, אבל לא יצא לי לחבק אותה T_T) שלאחר שהבטיחו שיבואו למפגש פורום, ברחו. :> אני אזכור לכם את זה :>!!! ואז פגשתי את יוגב, שאני יודעת שקוראים לו יותם אבל ככה אני קוראת לו, והצטלמנו והתחבקתי עוד קצת ואז יצאנו לגג וישבנו במפגש. (בזכות עמרי האמיץ שהיה לי את הטלפון שלו והדריך אותי ואת אריאל באומץ לשם! :O!) ובהתחלה כולם היו נורא מפורדים לקבוצות קטנות, ולא אהבתי את זה כי במילא לא הכרתי הרבה אנשים, אז החלטתי שצריך לעשות משחק קווקווהדהלהאומה. אריאל הייתה בטוחה שהוא יהיה כישלון חרוץ, אבל הוכחנו לה אחרת :>!!!!!!!!!! שימי ונתן היו מאוד מצחיקים XDD ונתן, אתה לא שמן. בכלל. :X אתה חסון ושרירי. נתן גם עשה לי פיגיבאק רייד ועל זה הוא זוכה להוקרתי האינסופית, כי אני ממש אוהבת פיגיבאק רייד ואף אחד לא עושה לי
. אז שיחקנו דג מלוח שאני הייתי הדג (
?) ויובל, בתרגיל הסתננות מתוחכם, קרע לי את הצורה. ואז מישהו החליט שצריך לעשות תופסת גובה, אז עשינו תופסת גובה. חלק מהבנים קפצו כל כך גבוה שהגנים הרומניים שלי לא עמדו בזה יותר והייתי חייבת לצרוח באימה. וברגע זה אתנצל בפני ליסאן צ'אן, על הריסת עור התוף העדין שלה ;[ לא התכוונתי, 'ני אוהבת אותך ;_______; והיה ממש כייף וכולם היו תופסים ממש טובים חוץ ממני, וזה לא רק בגלל שהייתי עם מגפיים, אבל גם. כולם הראו ספורטיביות ראויה לציון לשבח! והיה את אורן (?) עם החרבות המגניבות, שהיה ממש מגניב. D= וגם. לכמעט כל הבנים היה שיער ארוך, זה היה כזה יפה לראות את כל התלתלים מסביב ;[! (באמת, זה היה הכי הרבה אנשים עם שיער מתותל במקום אחד!) ואחרי זה נתן הגיבור הלך לקנות לנו מיץ, ובזמן שבהיתי בג'ונגל ולא הבנתי מה זה שלפתי את הקלסר ציורים ותמונות שלי שיושב לידי ועשינו מעגל של אנשים-שלא-יודעים-לשחק-ג'ונגל ודיברנו על משחק היאוי שגל שיחק בו ללא הצלחה וזה היה מצחיק XD (ויובל, הבטחת לי תמונה של הקוספליי שלך של גאארה :>!) המיץ היה של אפרסקים נראה לי, וזה היה מאוד טעים ומתוק למרות שאני לא אוהבת. כי זה היה נסטה, אומשו ^^ ואז אחרי זה נהייתי צמאה שוב, ו, נו, היה שם קולה לימון לא פתוח. אז כמובן שחשבתי שקצת ניערו את זה, אבל לא כל כך, ופתחתי את זה קצת, לא עד הסוף, לתת לגזים לצאת, ובהתחלה נראה שזה עובד אז פתחתי עוד קצת ואז זה התחילה להיות כזאת מזרקה ואז נראה לי צעקתי לנתן "תיזהר!" כי הוא היה לידי וזה הרטיב לו ת'מכנסיים, ואז הוא הסתובב והפיל את זה והכל השפריץ ומשם הכל מטושטש ואני לא זוכרת. טראומה ;[. סתם נו, שימי נראה לי קפץ על הבקבוק אחרי שהוא הרטיב אותי ועוד כמה נאשים עם קולה וליכלך את הגג. ואז חיבקתי שוב את כולם (אלא אם מישהו השתמט? >>!!!) ואני ואריאל הלכנו מהמפגש שהיה בהחלט אחד המוצלחים ביותר שהייתי בו. :] אני אחכה לעוד. ואני גם חושבת שמפגש לפני פורים (שבוע לפני?) עם גמד ענק שכל אחד יביא משלוח ונגריל פתקים יהיה ממש מגניב :>. אוהבת את כולכם
(כן, גם אנשים שלא אוזכרו מפורשות פה, אתם יודעים כמה אני זוועתית בשמות ^_^~ ועדן. אני אעזור לך לתפוס את המתחזה שלך! ובפעם הבאה אני חוזרת לבייגלטוסט הקטן. ~_~)