סיכום מפגש!

Maladict

New member
לאדוני הגר במדינת תל אביב אולי זה נראה ללא

סיבה. במדינת ישראל בניגוד למדינת ת"א יש לזה סיבה טובה מאוד. ואף אחד לא מגביל את הזכות שלך לפרטיות,מה מפריע לך שמשרד הפנים ידע איזה טביעת אצבע יש לך ומה תווי הפנים שלך? במה זה מזיק לך? אל תגיד לי המידע ידלוף כי הוא לא בדיוק כמו שהתיק הרפואי שלך לא דולף בדיוק כמו שמאגרי צה"ל, משטרה כל מאגר נתונים של חברה גדולה לא דולף ככה גם זה לא ידלוף.

איי איי, הוא שלף את קלף התל אביב

המאגר לא ידלוף? על קביעת דו"ח מבקר המדינה האחרון שמעת?

אתה יודע מה, עזוב, אל תענה לי על זה

כמובן, אני יכול לצטט פה מדו"ח מבקר המדינה. אבל ממילא, זה לא כאילו אפילו חשבת להתייחס למקור המידע הקודם שהעליתי. אז אתה בטח תטען עוד כמה טענות, בלי לטרוח לבסס אותן. או תתן לי איזה קישור לא רלוונטי לויקיפדיה, שהיא, בניגוד לוואינט, מקור המידע האמין בעולם. או, שומו שמיים, תנסה לפגוע בנפשי התל אביבית הרכה. שזה נחמד אם אתה מתווכח עם עוד אנשים שאין להם מושג על מה הם מדברים, וכמובן הופך את העבודה שלך ליותר קלה, כי זה לא כאילו חס וחלילה תצטרך לקרוא על הנושא שאתה מדבר עליו. אבל זה מבזבז את הזמן שלי, אז אין צורך. ניצחת, כל הכבוד, מאגר ביומטרי זה אחלה של דבר. עכשיו שמור את הנשימה שלך, כי אין מספיק אוויר בעולם.

זה כל כך עושה לי את זה

כשבחורות יודעות את הזכויות הדמוקרטיות שלהן! זה כמו ברווזן שנראה לא רלוונטי לא משנה איפה תוקעים אותו. גורם לי לרצות לקחת אותך כאן ועכשיו כדי שתוכלי ללמד אותי על הזכויות שלי. נטע, תעשי לי דמוקרטיה מתגוננת.

ויימס

New member
התגובה הרגילה שלי למקרים כאלה:

אני לא בטוחה אם להגיד, "LOL" , או, "*מתרחקת מרוני בצעדים איטיים*". "זה כמו ברווזן שנראה לא רלוונטי לא משנה איפה תוקעים אותו." נכון!!!

רק אל תתרחקי!

אני רוצה אותך פה קרוב, כדי שתמיד תוכלי להסביר לי מהי הזכות לפרטיות, ולמה אני כמו חתול קטן וחמוד שמשחק לך בשרוכים של הנעליים.

limilu

New member
ברווזן ../images/Emo99.gif

יש לי בובה של ברווזן D: [נכון הוא נראה כאילו הוא צף בפורמלין או משהו כזה?]

limilu

New member
חשבתי שרק לי אתה קורא מתוקה ../images/Emo3.gif

נרגעתי.

limilu

New member
להפך,

עכשיו אני מרגישה הרבה יותר רגועה ונינוחה.

אומנם כן

את אולי אינך מודעת לכך, נטע, אך לימור אכן הרגישה תחושת לחץ מוגברת עקב ההרגשה שהיא האדם המתוק היחיד בעולם. על כן, נראו עליה לאחרונה סימניו של המשא הכבד שנשאה על כתפיה, בעודה מתקשה להתמודד עם המעמד המיוחד שהרגישה שנפל עליה. פעמים אינספור הלינה בפניי "רוני, איני יכולה לשאת זאת עוד. אני מרגישה את חוסר הצדק פורש את כנפיו הרעות על כל המין הנשי. רוני, בבקשה אמור לי שיש בחורות אחרות שזוכות לאותה דרגת מתיקות כמוני." אך אני הקשיתי את לבי, ואמרתי לה לא, מתוך עקשנות קרת רוח גרידא. וכעת אבן נגולה מעל ליבה, והיא נרגעה, ואת, נטע, יכולה לרשום לזכותך, בנוסף לכל המצוות הטובות הנוספות שהענקת לעולם, את הצלתה של נערה מתוקה זו. אה, אמרתי מתוקה? סליחה, התכוונתי... לא מתוקה, זהו.

ויימס

New member
אתה יודע מה? אני באמת ארשום את זה לזכותי.

ואני אכן תורמת הרבה לעולם, אתה בחור מאוד חד הבחנה. *אייקון של חיוך זחוח ומתנשא*

אוי, תנוחי.

וחן חן על המחמאה, מתוקה

למעלה