סיכום מפגש!

ויימס

New member
אמבט חומצה אולי,

ואני ולימילו נזרוק אותך לתוכו, כעונש על כך שניסית לסכסך בינינו. ואז תוכל להפוך לארכי-נבל.

limilu

New member
הידד!

והתחפושת שלו תהיה צמות בשיער ושיער פנים מחריד.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif כן! כן!

שתי צמות אבל, כן? אגב, את באה למפגש הצפוני? כי את אחת מהאנשים שרצו, למיטב זכרוני.

Maladict

New member
בטח שהיא תבוא אחרת נזרוק אותה לערוגה של

צמחים ערסיים וגם היא תוכל להיות ארכי-פושעת.

limilu

New member
לאלא, מלא מלא צמות. קטנות כאלה

מתי הוא? באוקטובר? אם כן אז סביר שכן.

ויימס

New member
אז תגיבי להודעה שבתחילת העמוד.

(למה פספסתי את המראה של רוני עם צמות?
איך הנחתי לזה לקרות?)

אני חושב שחלק מהתשובה נטועה בעובדה

שהברזת מהמפגש כי היית עסוקה בלישון.

ויימס

New member
אל תנסה לעורר בי רגשות אשמה,

אין לי את הפונקציה הזו. וחוץ מזה, יום יבוא וגם אתה תגיע לגיל שבו שינה הופכת להיות בראש סדר העדיפויות שלך. אבל אתה תהיה באייקון, נכון? אז יש סיכוי. *נטע מתאמנת מול המראה* "רוני, זה מדהים! שלא תעז לעשות שוב קוקו אי פעם!" לא רגע. "רוני, זה מדהים! שלא תעז לעשות שוב קוק אי פעם!"

"גיל בו שינה הופכת להיות בראש סדר העדיפויות"

אה, אז כבר הגעת לגיל הסיעודי? ו, אמ, לול.

ויימס

New member
האמת, שעכשיו שאתה הולך לטירונות,

יש סיכוי שתרגיש ששינה היא משאת נפשך הגדולה ביותר. יום אחד חזרתי ממבחן גדול וחשוב במיוחד, ובעודי צועדת אל הדירה, עברו במוחי המחשבות הבאות: "הו, נטע, עבדת קשה מאוד. זה מצדיק הליכה לבית קפה... לקניון... לקולנוע... למועדון... לשתות עד אור הבוקר ולרקוד על שולחנות! הגעתי הביתה! הו, הנה מיטה. שלום, מיטה.
" אבל מצד שני, בנוסף לחוסר יכולת להתעורר בבוקר, יש לי חוסר יכולת להירדם בלילה. אז אולי בעצם עברתי רגרסיה לגיל שנה?

את מרימה לי להנחתה

אבל אני אעשה דווקא. והאמת, שמתוך "לישון בזמן מפגש פורום", החלק של הלישון אכן חביב עליי למדי. ה"בזמן מפגש פורום" קצת מקלקל, אבל.

ויימס

New member
כן, טוב, ../images/Emo10.gif

גם לי זה קלקל קצת. אבל זה לא כאילו שזה היה מתוכנן. זה פשוט קרה.

limilu

New member
פעם ישנתי במפגשפורום ../images/Emo12.gif

כשהקרינו את צבע הכשף/הוגפאת'ר [שניהם, בעצם. אבל מצבע הכשף יצאתי בסופו של דבר].

ויימס

New member
אלו הכסאות, הם נוחים כל כך!

ועכשיו, תגידי לי כבר, האם את מעוניינת להגיע אליי ביום שישי 16.10? ואם לא, אז מתי? האם את מעדיפה להיפגש אצלי או אצל מלדיקט? האם את רוצה שיכינו לך את הקינוח האהוב עלייך, גלידת חרדל ותרד? הממ?

limilu

New member
אהם:

א. אני לא רואה למה לא. ב. לא משנה לי. ג. לא, בבקשה.

ויימס

New member
שלחי לי את מספרך, אם כך.

אני יודעת שאמור להיות לי אותו, אבל... עזבי.

הוי, לימור!

את מוכרחה להפסיק להדליק אותי עם האנטי-מחמאות האלה. אני עוד מעט רץ לעמוד מתחת למים הקפואים.

נטע...

מעליבה אותי העובדה שאת אפילו מעלה בדעתך שאני מסוגל לבגוד בך. ועוד עם בחורה כה צעירה ותמה, שעוד לא מלאו לה 18. ככה את רואה אותי?

למעלה