סיכום מפגש!

מנגוM

New member
חפירה... מגניבה ../images/Emo152.gif חחח

אבל באמת היה כיף לקרוא

me123

New member
../images/Emo98.gif

לא בא לי לחפור, אבל נראה מה יצא
בבוקר - חיפשתי את הפלאפון של בועז שלא הודיע אם הוא בא או לא ולא מצאתי
בהמשך, בתחנת הרכבת, היו זוג זקנים חביבים שהיו לפניי בקופת הכרטיסים ולא החליטו אם הם פנסיונרים או לא. בת'כלס, הם לא הבינו מה זה "פנסיונר", כי הם לא ידעו עברית[מסתבר מבועז(אח"כ תבינו למה) שהם צרפתים]. לבסוף החליטו שהם פנסיונרים. לא יודע מה קרה אחרי, כי אני פשוט הלכתי לקופה השנייה והזמנתי כרטיס. בהמשך אחותי הודיעה לי שבועז התקשר אליה ונתנה לי את המספר שלו. הרכבת הייתה מלאה, כך שנפגשנו רק אחרי בנימינה. בועז בזבז כסף ושלח לי SMS של "לא רוצה לחפור ליד האנשים האלה" כי התפלאתי למה הוא כל-כך שקט. ואז שלח לי עוד SMSים מעניינים
הגענו למגדלים בעזריאלי, התחברנו לכולם, פגשנו את נוף[חברה של שלומית] מהמפגש הקודם עם חבר שלה
לאליק יש פרצוף בדיוק כמו אחד הדוסים מבני עקיבא(שקוראים לו "אליה", אגב). דורין הצטלמה עם אוזני מיקי-מאוס וסיפרה לי שהיא שמעה שנפגשתי עם חברתה באחד מהזימונים בצבא. אח"כ נדע לי שהיא לא כל-כך מסתכלת בפורום[כי היא לא ראתה שרשמתי את זה]. הלכנו לאכול ומצאנו תיק יושב לו לבדו, אז בועז, שלומית ואנכי הלכנו לחפש מודיעין להחזיר את התיק. התרוצצנו במגדלים וכל הזמן ניסיתי לשכנע את שלומית שלפתוח את התיק לטובת חיפוש מי הבן-אדם זה לא כזה דבר נורא. אבל בכל זאת לא חיפשנו, ורק אחרי זה כשהבאנו את התיק לנוף[חזרנו ל-ToysR'Us] היא פשוט הסתכלה בפנים ולא ראתה כלום. מצאנו איזה שוטר והבאנו לו את התיק והוא גם חיפש בתיק ושלומית הזדעזעה
רצינו לחזור ליושבים בשולחן ועלינו במעלית. פתאום התחילה אזעקה וצחקנו שאולי זה באשמתנו
מסתבר שזה אכן היה באשמתנו
איך שיצאנו הגיע מישהו שבכלל לא נראה כמו שומר בקניון והתחיל לצרוח עלינו "אתם חושבים שזה מצחיק ללחוץ על האזעקה של המעלית?!" אחרי שעשינו את עצמנו סתומים[לא שעשינו את עצמנו, אבל ברגע שהוא מאשים אותנו - ניתן להבין שהאזעקה באה מהמעלית שלנו], הוא נתן לנו ללכת ולא העיף אף אחד מאיתנו הביתה כמו שהוא איים בהתחלה[מה זה? בצפר?
] התחברנו לשאר החבורה והגיע אחד שהתרים כסף לטובת נשים חד הוריות ונכים וילדים יתומים וכו'. לא הבנתי מה פתאום הוא נזכר עכשיו, והוא התכוון שזה לחג הקרוב. עמדתי לתת לו 10 ש"ח, אבל אז ראיתי את הכיפה המזוייפת שלו[שתדעו לכם - אם אתם עובדים על אנשים שאתם דתיים, אל תלכו עם הכיפה הזו
] ואת השרשר שעל הצוואר שלו ולא תרמתי לו בסוף. כששאלתי אותו מאיזו עמותה הוא, הוא ענה: "פתחו לב אל דור המחר" או משהו כזה... לא זוכר
לענבר זה כתוב בגוגל שלה
המשכנו לטויס אר אס ומשם לסופר וקנינו קולה. גיליתי שם שציניות זה לא הצד החזק שלי ושלא כולם מכירים את המערכון שמגיעים למישהו בתחנת אוטובוס, מחטטים באף ושואלים אותו "קו 27 כבר עבר?". אז שאלתי את דורין אם היא לא מתחילה עם בנים כשהיא אוכלת נייר טואלט. מסתבר שאף אחד לא הבין את הציניות, ויצא שאני אוכל נייר טואלט
הידד
אח"כ היינו בגן השלושה ושיחקנו טאקי[מקום רביעי!
מתוך 7
] עברנו למשחקים פחת מרשימים(קוואה קוואה) ורצינו לחזור לעבר עזריאלי לא לפני ששאלנו אנשים אם הם יודעים מה זה "נקץ". - קיצרתי את החלק הזה מאד
בדרך חזרה שיחקנו 1-2-3 קונטאקט והסברנו לשאר את החוקים[למי ששמע
] בדקנו אם החרטוט של ליאורה עובד - מסתבר שלא. הבנות לא הצליחו להרים אותי
[זו לא מחמאה. אני פשוט צריך להיכנס לדיאטת כסאח
] אחרי פסח! התפצלנו, נסעתי עם בועז ברכבת עשיתי לו גלגל המזל והוא לא זיהה מי האישיות הבאה: קר_ / _ לס. והוא לא זיהה מהו השיר הבא: _ america_/ _ o - אבל היה לו תירוץ (קלוש) לזה. אח"כ הוא שאל אותי חידה ששעה לקח לי להבין
וזהו
תודה רבה לכולכם
היה נורא כיף איתכם!
ואמיר - אתה ואני עוד לא נפגשנו!
אני מאשים בזה רק אותך
לא נורא
פעם אחרת

dragonit12

New member
אבל אבל...

בשבילי לחטט לאנשים אחרים בדברים זה לא בסדר.. אפילו שאמא שלי/חברה שלי/דודה שלי/מישהו אחר אומר לי שזה בסדר להביא לו משהו מהתיק אני לא מסוגלת. אז אני מוזרה,זה ידוע..

dragonit12

New member
בא לי ../images/Emo192.gif

חפירה לפנייך
אז קמתי בבוקר כולי מאורגנת כדי לצאת. אבל משום מה,התעוררתי ב6 ולא היה לי מה לעשות.. אז ראיתי טיוי..יאיי! בשעה 11 יצאתי מהבית.וידעתי שיש לי אוטובוס עוד 12 דקות{משמע-11:12{אז החלטתי למהר לתחנת אוטובוס.בתחנה עצמה ראיתי את נוף!{עוגיפלצת למי שמכיר
} ועלינו ביחד. אבל באמצע שראיתי אותה{מרחוק!}התחלתי לעשות לה שלום,והיו שתי בנות שהלכו לכיוון שלי ותהו(?)למי לעזאזל אני עושה שלום8 -*.אבל לונורא,זה עבר. מסתבר שנוף בדיוק חשבה עליי{יאיי!}כי היא הייתה צריכה טישו{אז לא ייאיי
}. ואז עלינו על האוטובוס,ואחרי כמה דקות ירדתי ממנו{10 דקות בערך...
}. הלכתי 15 דקות ברגל לעזריאלי והגעתי ב11:32. הייתי קצת עם נוף וידיד שלה.ולבנתיים שלחתי הודעה לליאורה ולדורה ולבועז שברגע שאתם בעזריאלי אז תודיעו לי בבקשה.אחרי כמה שניות בדקתי בפלאפון שלי וראיתי הודעה מליאורה שהיא תגיע בסביבות אחת.אז שלחתי לה סורי שרק עכשיו ראיתי את ההודעה. ישבנו לבנתיים בגג,והיו שם ילדים שפשוט עשו ברייקדאנס.ואז השומר אמר להם לא לעמדו במעבר,לכו לצד. בסדר גבר,מה שתגיד! הגיעה השעה 12 אז אמרתי שאני ארד למטה למקום המפגש.אבל מסתבר שאפחד לא הגיע! איזה יופי,אז נוף ידיד שלה ואני חיכנו,לבנתיים ראינו ילדים שמשחקים באולינג. ואז ענבר הגיעה!יאיייי!תהינו למה לעזעזל אפחד עדיין לא הגיע,ואמרתי שליאורה רק עכשיו יצאה מירושלים.ואז ענבר ואני תהינו לנו איך זה הגיוני שבועז ואורי עדיין לא פה אם הרכבת שלהם הייתה אמורה להיות פה כבר בעשרה ל12.אז היא החליטה להתקשר אליהם. התקשרנו,ואני דיברתי!אהמענבראהמ!מסתבר שבועז ואורי עדיין לא הגיעו והם היו בדרך{10 דקות והם מגיעים
} אז ענבר ואני שאלנו את עצמנו כמה העובד שמפעיל את הבאולינג מרוויח.ואם כדאי לעבוד בזה.ולמה זה משתלם בכלל.והאם כדאי להיות בתוך הג'ירפה עם החום הזה{שממש לא היה חם!}.לבנתיים ראינו את אליק,ואמרתי לענבר שזה בטח הוא.אבל ראינו שהוא בורח.אז אמרנו שלא. אחרי זה אליק התקשר והוא בא אלינו,אוווווו.. ואז אורי ובועז הגיעו,אחרי שהם חשבו שאנחנו מחכים איפה שפעם קודמת חיכינו לבועז
{כנראה הייתה בעיית תקשורת!}.אחרי זה דורה הגיעה,אה,כולם חשבו שנוף וידיד שלה הם איתנו במפגש. אבל אז הסברתי להם שהם לא. ואז כולם החליטו שהם רעבים והלכנו לכיוון האוכל,הם הלכו למקדונלס,כמובן שעשינו את ההיקף של החיים כי באנו מהצד השני.איזה יופי.ואז ראינו תיק אז אמרנו בואו ניקח את זה ונשאל של מי זה,אורי לקח,והחל לחטט בתיק!{שזה מעשה לא יפה,אבל מצד שני מנסים לעזור למצוא של מי זה.אז נוותר בפעם הזאת..}אורי החל לשאול אנשים ואז דורה אמרה לו שזה לא חכם לשאול ככה כי אז כולם יגידו שזה שלהם..אז אמרנו שנלך למודיעין.דורה אליק וענבר קנו אוכל,אורי בועז ואני הלכנו לחפש את המודיעין.אבל דורה אמרה שהיא לא תעמוד בזה,אז הבאתי לה חיבוק לדרך ואמרתי שזה יהיה מהר,לא לדאוג.בועז אמר שהוא הולך שנייה לשירותים,אז חיכנו לו.אורי לבנתיים אמר שבואי נפתח ונראה מה עוד יש בתיק,אז חוץ ממשקפי שמש,ארנק עם כרטיס פלטינום ומושלם וכסף ומפתח של בית,לא היה משו רציני,אמרנו נמשיך לחפש{אורי אמר!}ולבנתיים בועז חזר וראינו שיש שם גם כרטיס של עדי אשכנזי,ובועז רצה אותו כל כך.אז אורי אמר לו שברגע שנמצא את הבנאדם נגיד לו שיביא לו את זה,ואני אמרתי שנעזוב את זה כי לא נעים שהוא ידע שחיטטנו לו.אז הגענו לטויזארס,וחברה שלי וידיד שלה עדיין היו שם,אז שאלנו אותם אם הם יודעים איפה המודיעין יושב,והם לא ידעו,הם שאלו למה אז אמרנו להם שמצאנו תיק ואנחנו רוצים להביא את זה למודיעין כדי שיביאו את זה לבנאדם.נוף אמרה לנו שנפתח את התיק ונחפש שם של מי זה,ואורי צחק עליי!היא גם החלה לחטט ולבדוק מה קורה שם.ואז היא ראתה כרטיס סטנדאפ של שחר חסון ואמרנו לה שיש שם גם של עדי אשכנזי אז היא אמרה שנעזוב אותה ונלך ממנה כי זה עושה לה רע. אז לבנתיים הלכתי לשאול את זה של הבאולינג אם הוא יודע איפה המודיעין יושב והוא אמר שלא!איזה חכם מצידו.אז אמרנו נלך לקחת את המפה של הקניון ונראה שם איפה הם יושבים. ראינו שהם יושבים מעל השופרסל שבחוץ אמרנו נלך לשם או שפשוט נשאל שומר ונביא לו את התיק. אז הלכנו למעלית ולחצנו לרדת קומה למטה,מסתבר שהמעלית עלתה למעלה ואז ירדה שוב לקומה שבה היינו ואז ירדה לאן שרצינו,לבנתיים דורה התקשרה ואמרה שהם מצאו שולחן ושהם יושבים לאוכל,אמרתי לה בתאבון ושעוד מעט נגיע. אורי לבנתיים ראה שומר עולה במדרגות הנעות ואמר לנו לרוץ אליו,בועז לא הבין למה הוא רץ,אז התחלתי להסביר לו.הגענו לשומר והבאנו לו את זה,הוא אמר תודה ושאל איפה מצאנו את זה,הסברנו לו הוא גם התחיל לחטט וגם כאן אורי צחק עלי!אח"כ החזרנו את המפות{אורי ואני,בועז פשוט זרק את זה לפח ליד...}ואז התחלנו לצחוק כי אנשים באמת צריכים את המפות הללו. אח"כ עלינו למעלה במעלית,והייתה אזעקה,אז חשבנו שזה מאיתנו,ומסתבר בסוף שזה היה מאיתנו כי בא אלינו איזה שומר אחד וישר שאל 'מי מכם רוצה ממני כאפה על זה שהוא הדליק את האזעקה?' לא יודעת אם במילים האלו אבל זה משהו בסגנון הזה.וזה היה מפחיד. ואמרנו לו שלא אנחנו הפעלנו והוא החליט שכן,ואז הוא אמר אולי בטעות לחצתם על האזעקה עם התיק או משהו כזה,ואמרנו לו שלא,ואם כן אז זה היה בטעות. ואני לבנתיים חשבתי לעצמי בלב,כאילו פאק בנאדם!?למה נראה לך שאין לנו משהו אחר לעשות בחיים מאשר להפעיל אזעקות בקניונים?כאילו,תרגיע קצת גם עם הדיבור שלך,אני חושבת שהוא דיי הגזים,אם הוא היה בא ואומר את זה בצורה נימוסית אה,הייתי מבליגה אבל ראבק?מה עובר עליו?! אני בטוחה שילדים שיחקו עם המעלית לפני ובגלל זה הוא צרח עלינו.!,ואז בועז גם רצה מקדונלס אז הוא גם קנה ואורי ואני הסברנו לו שזה בכלל לא כשר פה,והוא אמר שבא לו בכל מקרה,ואז הוא ראה שרשת המזון המהיר ליד ריקה מאדם ואמר שהם בודדים וחשב לעצמו אם כדאי ללכת לאכול שם ואז הוא ראה שמנה שם עולה 45 ולא משתלם לו.אורי אמר לו שה' פה ואומר לו לקנות שם ולא במקום שהוא לא כשר! ואז ראינו שהתור לא מאיפה שבועז,אז אמרנו לו להידחף כי הוא היה פה בכל מקרה.לבנתיים בועז הזמין ואורי שאל אותי למה אני לא אוכלת..{אז אורי,אני סתם לא רעבה.תודה על הדאגה!}ואז הלכנו לשולחן וישבנו לידם. אבל לא היו כסאות אז אורי ואני הלכנו להביא שתי כסאות. לבנתיים חברה שלי התקשרה אליי וליאורה הייתה בקו השני אז ענבר דיברה איתה. ואז ליאורה הגיעה היא לבנתיים הלכה לקנות אוכל ואני הלכתי לארגן לה כסא.אחרי שארגנתי לה כסא היא באה וישבה איתנו. והיא המלאך המושיע!היא הביאה לי מסטיק מנטה אחרי ששכחתי להביא.אז ליאורה!תודההההה!!! ואז אריאל הגיעה ועשינו הכרות שמות. אחרי זה החליטו שבא להם לראות סרט,אז בועז הלך לבדוק איזה סרטים יש ומתי יש אותם.והאם כדאי בכלל לראות אותם{כלומר,אם הם בכלל מעניינים..}.ואנחנו היינו לבנתיים בטויזארס.ליאורה זכרה את נוף{אחרי שהזכרתי לה
} והיא גם הביאה לה מסטיק[ליאורה,אמרתי לך כבר שאת המלאך המושיע!?}. אחרי זה הייתה התלבטות מה כדאי לראות,אם זה "מהיר ועצבני 4" ועוד סרט ששכחתי>< בועז ואני לא ראינו את הסרט הראשון השני והשלישי,ואורי לא הבין שיש 4 סרטים של "מהיר ועצבני".אבל הוא אמר שזה לא משנה,כי גם הוא לא ראה{וואלה!}. לבנתיים ליאורה הלכה לשירותים,ואחריה דורה. אז החלטתי לעשות סקר קצרצר,האם כדאי לראות סרט?ומי רוצה לראות סרט..? שאלתי את כולם וחלק רצו וחלק לא{איזה פלא,לא ארשום מי כן ומי לא..אבל אני נחשבת באלו שבלא רוצים..}ואז הרגשתי שדפקתי להם לראות סרט. אז סליחה.מקווה שאתם סולחים לי. ואז יצאנו מעזריאלי,ואיזה שהוא ילד אחד שפתח את הדלת בא ונתן לי מכה בבטן וזה כאב
וחבר שלו אמר סליחה בשמו,נחמד אה?!

dragonit12

New member
../images/Emo192.gif...

אחרי זה הלכנו לכיוון הגן המשולש,אבל בדרך עצרנו בשופרסל{כמו תמיד..}ואורי רצה לקנות קולה,אז כמו כל מפגש עשינו את הפרסומת לקולה,איזו קולה לבחור וכו'.. אורי שם קולה אחת במקרר המיצים וקולה שניה במקרר של הקפואים. והחבאנו אותה מתחת לשעועית,מה שנראה ממש מוזר לפי דעתי,אבל זאת רק אני לפי מה ששמתי לב.. לבנתיים אריאל קנתה לה גם אוכל,ובועז קנה שוקולד. ואורי שאל את דורה אם היא לא אכלה נייר טוואלט כשהייתה בגן וכך התחילה עם בנים. ודיברנו על זה שיש טישו כשל"פ ושמפו כשל"פ. אה,ובועז רצה לקנות שמפו אבל הוא הבין בסוף שלא כדאי להסתובב עם זה בחוץ עד הבית.. וליאורה מצאה עט בסופר!התחדשי לך! אחרי זה הלכנו לשלם.ואז יצאנו מהסופר ואיזה פלא!התיק שלי צפצף!אוךךךךךךךךך! וזה הכי מפדח בעולם,אני כזה שונאת את זה!אז השומר קם ובדק לי את התיק,וראה שאין לי כלום,ואז שיצאתי התיק לא צפצף שוב.יופי,העיקר תעשה לי פדיחות תיק מטומטם!!!!. אין,זה כבר המון זמן קורה
וזה מפדח,ולא כייפי שאנשים מסתכלים עליך כאילו גנבת משהו. ואז הלכנו לגן המשולש,ודורה ואני התחלנו ללכת מהר,ובדרך דורה ראתה שלט של תפוז והם החליטו שבא להם להצטלם שם איתו.אז הם הצטלמו,ואני צילמתי והייתי קולב!{כמו תמיד,זה בסדר,התרגלתי...}. הגענו לגן המשולש,ואורי תהה למה קוראים לגן הזה בשם אחר.. הגענו,התיישבנו והם רצו לשמוע מוזיקה אבל אז ליאורה נזכרה שאני לא שומעת בגלל ספירת העומר אז הם לא שמעו,בגללי.סליחה,שוב
ואז התחלנו לשחק טאקי,שיחקנו שברגע שאתה מסיים אתה לוקח 7 6 וכך הלאה.. אריאל סיימה ראשונה את השמונה וירדה לשבע ואז לשש..ואז דורה גם סיימה מהר,ליאורה אורי ואליק סיימנו דיי אחרונים בלרדת מהשמונה. בסוף סיימתי ראשונה,אחרי סיים בועז,ואז דורה,אורי,אריאל ליאורה ואליק{אם אינני טועה..}. ואז השמש זזה,אז זזנו קצת קדימה וישבנו שם,והם שיחקו את המשחק הלבנים האלו. אחרי זה החלטנו שיש שמש אז עברנו למקום אחר,ולבנתיים אורי שאל אותנו אם אנחנו יודעים מזה 'נקץ' ואמרתי שלא,ורק ליאורה ידעה.מסתבר שרק דתיים יודעים{אני לא!},ואורי ראה אנשים דתיים יושבים על דשא אז הוא אמר 'בואי נשאל אותם',אז התביישנו והתחלנו להגיד אחד לשניה 'נקץ' כל שתי שניות. זה היה מצחיק.והם כמובן הסתכלו עלינו במבטים של..מה הולך פה?!. התיישבנו,ואמרנו שנתחיל לשחק משהו כי משעמם,אז ניסיתי לשחק איתם דברים והם אמרו שאני מוזרה. כאילו,ניסיתי את המשחקים 'never',אמת שקר,פרה חולבת וקוואה קוואה. בסוף שיחקנו קוואה קוואה,וזה היה מפחיד וכאבה לי היד
ואורי לא משחק נכון!!!!!זהו,נכון שבסוף נשארים שניים,אז הוא פשוט קם ועושה סביבובים מסביבך כדי לנצח, יופי! אליק הלך לשירותים לבנתיים ואנחנו המשכנו לשחק,והוא הגיע ושיחקנו גם איתו וגם עם דורה. ואז בועז הציע שנשחק קוואה קוואה בתנועות,וזה היה מצחיק ומשעשע.אבל זה לא הלך
אחרי זה בועז סיפר לנו על האישה שהייתה איתו ברכבת..ואז ליאורה סיפרה לנו משהו על החינוך.. וראינו זוג שפשוט עשו דברים שלא כייף להסתכל עליהם בכלל>< והיו את האנשים הדוסים שכל שניה קמו וצרחו וזה הפחיד אותי
ואז בועז הציע שנשחק ארנבת שחורה וזה כזה לא! ושיחקנו אמת וחובה,ואפחד לא ידע מזה "באר"... ליאורה סיפרה לנו משהו מוזר שמנסים להרים בנאדם שיושב על כסא עם שתי אצבעות ואח"כ לשים ידיים מעל הראש של הבנאדם שיושב על כסא אבל בלי לגעת אחד בשני ואח"כ להוריד את הידיים באותו סדר ואז להרים אותו עם שתי אצבעות וזה הייה יותר קל מלפני.אנחנו כמובן לא האמנו,אז החלטנו לנסות זאת שנגיע לעזריאלי! ואז הם עשו תמונה קבוצתית כי דורה הייתה צריכה ללכת.ובעז רצה לאכול קרפ.אז החלטנו לחזור לעזריאלי,ובדרך שאלתי את חברות שלי אם הן יודעות מזה 'נקץ' ומסתבר שרק אני לא ידעתי. ואורי הלך לשאול את החבורה של האנשים אם הם יודעים מזה 'נקץ' והדתי ענה והחילוניים לא ידעו.אז זה הוכיח את הטענה! אבל אני הרסתי אותה,מוחעחעחעח!או שלא... בדרך בועז אורי ואני שיחקנו קונטקט,ומסתבר שלוקח לי שנה להבין מה המילה מההגדרה שנתנו. בדרך הם עצרו להוציא כסף ואז המשכנו לעזריאלי,והסברנו להם את המשחק,וראינו את ענבר{היא חזרה אלינו!}ונכנסנו לעזריאלי,ליאורה רצתה לקנות קולה,אז היא נכנסה לסופר,ואנחנו המשכנו לשחק. נכנסנו לקניון,וענבר ובועז הלכו לקנות קרפ,ואז ליאורה אויר ואני ניסינו את זה על אליק,הוא ישב ועשינו תא זה,אבל אליק נפל
ואנשים בהו בנו כאילו נפלנו הרגע מהירח,אז ניסינו שוב,אחרי שכל היד שלי הייתה אדומה ופצועה!אבל ניסינו שוב,וזה הלך יותר חלק מקודם. אחרי ענבר ליאורה אליק ניסו זאת על אורי, וזה לא הלך.. ליאורה ואריאל החליטו שהן הולכות לכנס עולמות כל שהוא,אז עשינו תמונה אחרונה של כולם. וצילמתי,איזה פלא! ואז אורי אליק ובועז אמרו שגם הם הולכים,ואני אמרתי נוו בואו לא נלך!אבל הם רצו ללכת,אז ענבר ואני ליווינו אותם לרכבת,ונתנו חיבוק אחרון והם הלכו. ענבר ואני הלכנו לכיוון האוטובוס חזרה הביתה. יצאנו מעזריאלי דרך הגשר וירדנו במדרגות האלו שעושות סחרחורת ויורדים מהן יותר מהר מאשר מהמעלית!{אפילו בדקנו את זה,כי בדיוק שבאנו לרדת אישה אחת ירדה במעלית..ועוד הגענו לפניה!}ואז הלכנו לאוטובוס, ועברנו בטעות את התחנה..ואז חיכנו לאוטובוס והוא הגיע,אחרי שלוש תחנות ירדתי והלכתי לאוטובוס השני. חיכיתי 15 דקות עד שהוא בא,ולבנתיים משפחה אחת הגיעה והיו לה ילדים כאלו חמודיםםםם!!!ואז הגיע האוטובוס ואחרי 40 דקות הגעתי הביתה. אז לסיכום,היה ממש ממש ממש ממש ממש כייף!ומאד נהנתי! וסליחה על זה שבגללי לא ראיתם סרט ולא שמעתם מוזיקה. וממש תודה לכם. וזהו. אז אם שכחתי משהו להוסיף,בטוח מישהו אחר ירשום. ושוב,תודה.! אה והכי חשוב! אמיר!היית חסר!!!!! חבל שלא באת. פעם הבאה אם אתה לא בא אני באה ומשכת אותך מהאוזן!לא משנה לי מה יש לך באותו יום! וח"ח למי שקרא עד לפה. תודיע/י ותקבל/י

../images/Emo9.gif

כפרה עלייך!
חח הקטע הזה עם להרים בנאדם עם האצבעות זכור לי מהבי"ס חחחח.. וזה הצליח גם

dragonit12

New member
תמונותתמונותתמונות!

אל תגיבו להודעה הזאת לפני שאסיים בבקשה. תודה

dragonit12

New member
בעצם אני אחכה...

אני צריכה אישור כדי לעלות אותם לפורום. ענבר אליק בועז ליאורה אריאל דורה ואורי. ברגע שתסכימו אעלה.!

dragonit12

New member
במי בוהה ליאורה!?

זאת נדע עכשיו... אבל אגלה לכם עכשיו. היא בוהה בבועז{היתכן הדבר?!} ויש שם גם חצי יד ממני! אהההה!!!

למעלה