../images/Emo192.gif...
אחרי זה הלכנו לכיוון הגן המשולש,אבל בדרך עצרנו בשופרסל{כמו תמיד..}ואורי רצה לקנות קולה,אז כמו כל מפגש עשינו את הפרסומת לקולה,איזו קולה לבחור וכו'.. אורי שם קולה אחת במקרר המיצים וקולה שניה במקרר של הקפואים. והחבאנו אותה מתחת לשעועית,מה שנראה ממש מוזר לפי דעתי,אבל זאת רק אני לפי מה ששמתי לב.. לבנתיים אריאל קנתה לה גם אוכל,ובועז קנה שוקולד. ואורי שאל את דורה אם היא לא אכלה נייר טוואלט כשהייתה בגן וכך התחילה עם בנים. ודיברנו על זה שיש טישו כשל"פ ושמפו כשל"פ. אה,ובועז רצה לקנות שמפו אבל הוא הבין בסוף שלא כדאי להסתובב עם זה בחוץ עד הבית.. וליאורה מצאה עט בסופר!התחדשי לך! אחרי זה הלכנו לשלם.ואז יצאנו מהסופר ואיזה פלא!התיק שלי צפצף!אוךךךךךךךךך! וזה הכי מפדח בעולם,אני כזה שונאת את זה!אז השומר קם ובדק לי את התיק,וראה שאין לי כלום,ואז שיצאתי התיק לא צפצף שוב.יופי,העיקר תעשה לי פדיחות תיק מטומטם!!!!. אין,זה כבר המון זמן קורה
וזה מפדח,ולא כייפי שאנשים מסתכלים עליך כאילו גנבת משהו. ואז הלכנו לגן המשולש,ודורה ואני התחלנו ללכת מהר,ובדרך דורה ראתה שלט של תפוז והם החליטו שבא להם להצטלם שם איתו.אז הם הצטלמו,ואני צילמתי והייתי קולב!{כמו תמיד,זה בסדר,התרגלתי...}. הגענו לגן המשולש,ואורי תהה למה קוראים לגן הזה בשם אחר.. הגענו,התיישבנו והם רצו לשמוע מוזיקה אבל אז ליאורה נזכרה שאני לא שומעת בגלל ספירת העומר אז הם לא שמעו,בגללי.סליחה,שוב
ואז התחלנו לשחק טאקי,שיחקנו שברגע שאתה מסיים אתה לוקח 7 6 וכך הלאה.. אריאל סיימה ראשונה את השמונה וירדה לשבע ואז לשש..ואז דורה גם סיימה מהר,ליאורה אורי ואליק סיימנו דיי אחרונים בלרדת מהשמונה. בסוף סיימתי ראשונה,אחרי סיים בועז,ואז דורה,אורי,אריאל ליאורה ואליק{אם אינני טועה..}. ואז השמש זזה,אז זזנו קצת קדימה וישבנו שם,והם שיחקו את המשחק הלבנים האלו. אחרי זה החלטנו שיש שמש אז עברנו למקום אחר,ולבנתיים אורי שאל אותנו אם אנחנו יודעים מזה 'נקץ' ואמרתי שלא,ורק ליאורה ידעה.מסתבר שרק דתיים יודעים{אני לא!},ואורי ראה אנשים דתיים יושבים על דשא אז הוא אמר 'בואי נשאל אותם',אז התביישנו והתחלנו להגיד אחד לשניה 'נקץ' כל שתי שניות. זה היה מצחיק.והם כמובן הסתכלו עלינו במבטים של..מה הולך פה?!. התיישבנו,ואמרנו שנתחיל לשחק משהו כי משעמם,אז ניסיתי לשחק איתם דברים והם אמרו שאני מוזרה. כאילו,ניסיתי את המשחקים 'never',אמת שקר,פרה חולבת וקוואה קוואה. בסוף שיחקנו קוואה קוואה,וזה היה מפחיד וכאבה לי היד
ואורי לא משחק נכון!!!!!זהו,נכון שבסוף נשארים שניים,אז הוא פשוט קם ועושה סביבובים מסביבך כדי לנצח, יופי! אליק הלך לשירותים לבנתיים ואנחנו המשכנו לשחק,והוא הגיע ושיחקנו גם איתו וגם עם דורה. ואז בועז הציע שנשחק קוואה קוואה בתנועות,וזה היה מצחיק ומשעשע.אבל זה לא הלך
אחרי זה בועז סיפר לנו על האישה שהייתה איתו ברכבת..ואז ליאורה סיפרה לנו משהו על החינוך.. וראינו זוג שפשוט עשו דברים שלא כייף להסתכל עליהם בכלל>< והיו את האנשים הדוסים שכל שניה קמו וצרחו וזה הפחיד אותי
ואז בועז הציע שנשחק ארנבת שחורה וזה כזה לא! ושיחקנו אמת וחובה,ואפחד לא ידע מזה "באר"... ליאורה סיפרה לנו משהו מוזר שמנסים להרים בנאדם שיושב על כסא עם שתי אצבעות ואח"כ לשים ידיים מעל הראש של הבנאדם שיושב על כסא אבל בלי לגעת אחד בשני ואח"כ להוריד את הידיים באותו סדר ואז להרים אותו עם שתי אצבעות וזה הייה יותר קל מלפני.אנחנו כמובן לא האמנו,אז החלטנו לנסות זאת שנגיע לעזריאלי! ואז הם עשו תמונה קבוצתית כי דורה הייתה צריכה ללכת.ובעז רצה לאכול קרפ.אז החלטנו לחזור לעזריאלי,ובדרך שאלתי את חברות שלי אם הן יודעות מזה 'נקץ' ומסתבר שרק אני לא ידעתי. ואורי הלך לשאול את החבורה של האנשים אם הם יודעים מזה 'נקץ' והדתי ענה והחילוניים לא ידעו.אז זה הוכיח את הטענה! אבל אני הרסתי אותה,מוחעחעחעח!או שלא... בדרך בועז אורי ואני שיחקנו קונטקט,ומסתבר שלוקח לי שנה להבין מה המילה מההגדרה שנתנו. בדרך הם עצרו להוציא כסף ואז המשכנו לעזריאלי,והסברנו להם את המשחק,וראינו את ענבר{היא חזרה אלינו!}ונכנסנו לעזריאלי,ליאורה רצתה לקנות קולה,אז היא נכנסה לסופר,ואנחנו המשכנו לשחק. נכנסנו לקניון,וענבר ובועז הלכו לקנות קרפ,ואז ליאורה אויר ואני ניסינו את זה על אליק,הוא ישב ועשינו תא זה,אבל אליק נפל
ואנשים בהו בנו כאילו נפלנו הרגע מהירח,אז ניסינו שוב,אחרי שכל היד שלי הייתה אדומה ופצועה!אבל ניסינו שוב,וזה הלך יותר חלק מקודם. אחרי ענבר ליאורה אליק ניסו זאת על אורי, וזה לא הלך.. ליאורה ואריאל החליטו שהן הולכות לכנס עולמות כל שהוא,אז עשינו תמונה אחרונה של כולם. וצילמתי,איזה פלא! ואז אורי אליק ובועז אמרו שגם הם הולכים,ואני אמרתי נוו בואו לא נלך!אבל הם רצו ללכת,אז ענבר ואני ליווינו אותם לרכבת,ונתנו חיבוק אחרון והם הלכו. ענבר ואני הלכנו לכיוון האוטובוס חזרה הביתה. יצאנו מעזריאלי דרך הגשר וירדנו במדרגות האלו שעושות סחרחורת ויורדים מהן יותר מהר מאשר מהמעלית!{אפילו בדקנו את זה,כי בדיוק שבאנו לרדת אישה אחת ירדה במעלית..ועוד הגענו לפניה!}ואז הלכנו לאוטובוס, ועברנו בטעות את התחנה..ואז חיכנו לאוטובוס והוא הגיע,אחרי שלוש תחנות ירדתי והלכתי לאוטובוס השני. חיכיתי 15 דקות עד שהוא בא,ולבנתיים משפחה אחת הגיעה והיו לה ילדים כאלו חמודיםםםם!!!ואז הגיע האוטובוס ואחרי 40 דקות הגעתי הביתה. אז לסיכום,היה ממש ממש ממש ממש ממש כייף!ומאד נהנתי! וסליחה על זה שבגללי לא ראיתם סרט ולא שמעתם מוזיקה. וממש תודה לכם. וזהו. אז אם שכחתי משהו להוסיף,בטוח מישהו אחר ירשום. ושוב,תודה.! אה והכי חשוב! אמיר!היית חסר!!!!! חבל שלא באת. פעם הבאה אם אתה לא בא אני באה ומשכת אותך מהאוזן!לא משנה לי מה יש לך באותו יום! וח"ח למי שקרא עד לפה. תודיע/י ותקבל/י